- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую Розетці
- Достоинства:
- Лезо не люфтить. Корпус виготовлений з литого під тиском алюмінію, лезо виготовлено з нержавіючої сталі з символом 8Cr13.
- Недостатки:
- Дорожчий за інші на ринку.
- Саша П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний ніж. Лезо трохи хитається але якщо все правильно робити то ріже рівно.
- Достоинства:
- Зручний.
- Недостатки:
- За таку ціну їх нема.
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний труборіз, свою ціну відпрацьовує.
- Достоинства:
- Ріже рівно і досить швидко, в руках лежить зручно для роботи.
- Недостатки:
- Ще не виявив.
- Сергей В***Продавец: Rozetka
точно режет
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лезо чуть навскіс , але ріжуть рівно і легко .
Рекомендую. - ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сильний люфт леза, яке і так поставлене криво. Дешеві пластикові елементи. Виглядає дуже ненадійно, як для такої досить відомої компанії.
- Недостатки:
- якість
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз замовляв у січні 22 року, прослужили рівно два роки, зроблено з десяток об'єктів за цей період,це доволі непогано за такі гроші, тому замовив ще раз. Сьогодні отримав, як тільки взяв в руку нові відразу зрозумів що це не те що було у мене, люфти ужасні. Один різ зробив, лезо зігнулось і отримав такий різ.
- viktor02Продавец: Rozetka
Купував не тут.Лезо посипалося після 10-15 різів.Коли я зателефонував в представництво офіційний представник Тарас Бочуляк надзвичайно грубо і на підвищених тонах себе поводив,сказав ЩО ВИ ХОЧЕТЕ ЗА ТАКІ ГРОШІ ТАКИЙ МОТЛОХ (на хвилинку - це сказав ОФІЦІЙНИЙ представник торговельної марки!!!).Сказав що частково поверне кошти і то,із-за своєї доброти.Ось так,шановні покупці.Думайте ретельно коли дивитесь в сторону YATO.
- Недостатки:
- надзвичайно слабкий метал,трубу ріже криво так як на фото в попереднього коментатора
- олег Л***Продавец: Rozetka
Скорее всего это не оригинал , или мне попался брак.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Люфтит лезвие, очень сильно
- Олег
Где брал? Явно не тут. Тут только оригинальная продукция 100%.
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Другий раз замовляю ножниці .При замовленні отримання на слідуючий день.На слідуючий день вибачення і відтермінування замовлення.Другий раз скасовую замовлення . Один раз випадковісь , два рази співпадіння , три рази тенденція. У даному випадку майже тенденція , але більше не буду замовляти.Розетка у мене втрачає довіру , надіятись на те що товар буде в зазначений
термін не варто .Шкода .Давно користуюсь її послугами.