Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Тестер Парфюмированная вода для женщин Zadig & Voltaire This Is Her 100 мл (3423474891863)

Оценка пользователей 4.45/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл

Купувала тестер Zadig & Voltaire This Is Her об'ємом 100 мл, дуже задоволена! Аромат оригінальний, стійкий, ідентичний тому, що купувала в іншому магазині. Не бачу сенсу переплачувати, дякую розетці за можливість зекономити та придбати тестер, адже аромат той самий, флакон той самий, тільки на коробці зазначено, що це тестер.

Достоинства:
    Чудовий запах, ціна
    • Кароліна

У вас якого кольору розпилювач?

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл

После нескольких недель использования могу сказать что, туалетная вода точно оригинальная. Имеет такой же запах как о оригинальная вода, которая покупалась в магазине. По стойкости тоже как у оригинала.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Супер , аромат ,стильний,класний,за стійкість не скажу не відчуваю , але при зустрічах всі акцентують увагу на парфумі, значить хороша.

• Мельничук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Дуже подобається, цікавий запах, ніжний, не нав'язливий, не важкий.

Достоинства:
    Класний
    Недостатки:
    Хотілось би, щоб довше тримався на шкірі
  • Яяяяя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл

Запах не соответствует оригиналу, к сожалению, я оиригнал заграницей покупала-запах другой(
    Обидно и досадно, что так обманывают...

Достоинства:
    Не нашла
    Недостатки:
    Запах не соответствует оригиналу

Доброго дня.
      Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
      Щодо запаху, один і той же аромат розкривається на шкірі і одязі у різних людей по-різному, це залежить від індивідуальних особливостей людини, часу доби, настрою, нюху. В різну погоду аромат також може розкритися по-іншому. Так само має місце ситуація, коли виробник згодом змінює або модернізує формулу аромату, особливо це стосується тих парфумів, які виробляються досить довгий час.

• ЯЯЯЯЯ

Я купую цей аромат на перший рік, і в різний час я його використовую, аромат відрізняється від оригіналу.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл

Товар пришёл в мокрой коробке, упаковка туалетной воды разлезлась от влаги... Покупалась туалетная вода на подарок, дарить такое не очень приятно(

Недостатки:
    упаковка разлезлась

• Олена Ш***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Я більше ніколи не буду замовляти парфуми з Розетка eu. Завжди замовляла з Розетка, все було ок, а тут прийшла конкретна паль. Аромат важкий, перцевий і удушливий. Нічого спільного немає з оригіналом, який є теплим і ванільним. Якщо хочете оригінал, купуйте в магазині - там цей парфум оригінальний в зовсім інший. Розетка, як можна повернути таку поддєлку? Я не буду користуватись такими вонючими парфумами. Стид і позор таке взагалі продавати. Інший магазин колись мені спробував втюхати поддєлку, то забрали назад і повернули кошти.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Евгения С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Очень хороший аромат, теплый, комфортный,сливочный

• Христина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Чудовий запах

• Анжеліка Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: Тестер 100 мл из EU

Чудовий аромат- в міру солодкий, з молочною ноткою та трохи квітів. Доставили досить швидко, покупкою задоволена

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: Тестер 100 мл из EU