Отзывы покупателей о Кукла Zapf Baby Born Нежные объятия - Милая Кроха с аксессуарами 36 см (827321) (4001167827321)
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували на подарунок, дитина отримала велике задоволення.
- Достоинства:
- Чудова річ для подарунка
- Недостатки:
- не знайшли
- Богдан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жесткий пластик, не плачет. На пупке нет кнопок. Очень плохая подделка.
- Анна
Может, вам просто брак попался, обратитесь в Розетку
- Представник бренду
Доброго дня, Богдан. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Наша компанія є офіційним представником бренду BABY born в Україні. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: 067-561-22-94. Наші фахівці вирішать проблему і нададуть документи, які підтверджують оригінальність іграшки у максимально короткий термін. Вдячні за Ваш відгук, для нас важлива думка наших споживачів.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили ляльку на день народження на 3 рочки. Лялька мягенька. Ручки, ніжки, личко животик - все мягеньке і дуже приємне на дотик. Можна обіймати і не боятися :)
Дитина носиться з нею, лягає спати.
Всі функції виконує : п'є, пісяє при натисканні на пупчик, плаче теж при натисканні, але тільки слізками без звуку.
Бракує того звуку.
Зразу ж придбали її одяг - платтячко...
Дитина у захваті...
На ніч переодягає у підгузники та в піжамку, а вдень - у платтячко. Гуляє з лялькою у візочу.- Достоинства:
- Гарна, мягенька.
- Недостатки:
- Витікання слізок не супроводжується звуком
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почитали детальніше інструкцію - лялька має лише плакати сльозами, без звуку. Отже це не брак)) Якість пупса хороша. Функції за інструкцією дієві усі. П'є, плаче сльозами при надавлюванні нижче шиї, пісяє, якщо надавити на живіт. Якщо дати багато води - памперс стає мокрий)) Гарна іграшка, дитина дуже задоволена! Не знаю, як редагувати свій попередній відгук, тому лишаю новий.
- Достоинства:
- Якісна, гарна, розвиває турботу.
- Недостатки:
- Не видає ніяких звуків.
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрала сьогодні ляльку. Розпакували. Раділи поки не зрозуміли, що вона не видає ніяких звуків, коли натискаємо там, де намальовано в інструкції. Це брак? Чи її потрібно якось активувати? Сказано, що вона механічна...
- Недостатки:
- Не функціонує(((
- Cташевская Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кукла оригинальная. Качественная. Покупала на подарок,так что не могу сказать как все работает.
- Юлия К***Продавец: Rozetka
Ручки и ножки мягкие??
- Алена К***Продавец: Rozetka
Добрый день. Вызывает сомнения оригинальность этого пупса. Почему его рост 36 см, т.к. в фирменных магазинах 43 см.?
- Евгения К***
Этот пупс того же бренда, просто меньшего размера.
- Слипченко П***Продавец: Rozetka
А куклу можно мочить ?