Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Покрывало Zastell 11275 Маки Двуспальное 200х210 см Паянное Бязь Разноцветное (2500000992544)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Наталя І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 145x210

Покривало мені сподобалося. Малюнок життєрадісний, яскравий, притягує до себе увагу. На відміну від фото, де заявлений беж - це спокійний жовтий колір, в дійсності покривало яскраво світло жовте. Але покупкою все одно задовільна))

Достоинства:
    Досить якісно зроблене, приємна ціна. Тканина натуральна, не синтетика. Утеплений, на зразок синтепону з тонкого шару. Акуратно зроблена окантовка покривала. Правда, ...
    Недостатки:
    В одному місті стрічка-окантовка не прихватила покривала, тож побачила внутрішні шари покривала))) Голка з ниткою цей недолік швидко усунули)))

Дякуємо за відгук !

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 145x210

Файний, "теплий " малюнок, Добротно віготовлене. Натуральна тканина (наповнювач синтапон).Жосткувате, як на мене,.бо плотнувате...Прийшло у "подарунковом" чохлі .+

Достоинства:
    Гарне. Натуральна тканина. Пакування-Чохол-сумка !+++

дякуємо за відгук !

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 145x210

Товар був в селі,що дуже приємно.Брала на подарунок.Кольор і розмір відповідає.М'який на дотик

Дякуємо за відкук! Прииємного користування

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200x210

Покривало дуже сподобалось, яскраве, легеньке. Але, через місяць користування в деяких місцях пайка розійшлася. Виглядає як покривало з залисинами, гладенька ганчірка. Даже не знаю, що буде після прання.

Достоинства:
    Яскраве, легке
    Недостатки:
    Пайка неміцна
  • Лисенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PremierTextale. Размеры: 200x210

Покрывало очень понравилось. Брала как накидку на диван. Ткань приятная, пошив хороший, прекрасные цветовые решения. Я в восторге и комната сразу преобразилась. Яркие расцветки добавили лета и красоты. Благодарю!

Достоинства:
    Прекрасный товар
    • Продавец  PremierTextale

Дякуємо за відгук, будемо раді бачити Вас ше