Отзывы покупателей о Аккумуляторный шуруповерт Зенит ЗША-1213 А Li-1К (843861)
Снят с производства
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
- Недостатки:
- В комплекті один акумулятор
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені якістю шуруповерта Зеніт.
Щодо комплектації — у цій моделі передбачено 1 акумулятор, що зазначено в характеристиках товару. Якщо вам потрібен додатковий акумулятор для безперервної роботи, його можна придбати окремо.
Дякуємо за вибір і будемо раді вашим новим замовленням!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна якість топ
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді, що шуруповерт Зеніт вам сподобався і повністю виправдав очікування.
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь с 23 года для домашних работ отличный шуруповёрт , прорезиненный , в руке хорошо сидит
- Достоинства:
- Отличный шуруповёрт за свои деньги
- Недостатки:
- Пока не нашел
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що Зеніт ЗША-1213 А Li-1К виправдав ваші очікування та зручно лежить у руці.
Бажаємо вам подальшої легкої та надійної роботи з інструментом!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний шуруповерт. Вже довгий час такий використовую. Акумулятор періодично треба замінювати на новий.
- Достоинства:
- Ціна, якість, функціональність
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді, що шуруповерт Зеніт ЗША-1213 А Li-1К вас задовольняє і служить довгий час. Дійсно, акумулятор потребує періодичної заміни, але загальна функціональність і якість інструмента залишаються на високому рівні.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня. Де можна замовити додатковий аккумулятор?
- Достоинства:
- Непоганий для своїх грошей
- Недостатки:
- Коли довго працюєш, то ненадовго вистачає аккумулятора
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов товар,а колір зелений.
- Недостатки:
- Не тий колір
Представник брендуДякуємо за відгук!
Раді, що пасатижі Tolsen 160 мм з ергономічними ручками виправдали ваші очікування. Їхня зручність і легкість роблять роботу комфортною та ефективною.
Нехай служать довго та надійно!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можна робити.
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розчарувався. Пробував просвердлити отвір 3 мм в буковій дошці 20 мм так свердло зажати неможливо воно прокручується.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок.
Шкода, що акумуляторний шуруповерт Зеніт ЗША-1213 А Li-1К не виправдав ваших очікувань. Проблема з патроном, який не тримає свердло, справді неприпустима — можливо, йдеться про виробничий брак.
Рекомендуємо звернутися до нашої сервісної служби для діагностики або обміну.
Будемо раді допомогти вам обрати іншу модель, яка краще відповідатиме вашим задачам.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шуруповерт реально крутий. Вже декілька років користуюсь в домашніх умовах. Три ремонти. Зібрано купу меблів. Акумулятор до сих пір рідний
- Достоинства:
- Супер якісь
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саме такий як мені було потрібно.
- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально пряцює
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, сподобався.
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за відгук!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Дяченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ТОП за свої гроші! Швидко заряджається. На побутовому рівні вистачає на 100%
Представник брендуСергію, дякуємо за відгук!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ! Трохи важкуватий для жіночої руки, але це не критично. Мені подобається!
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена/качество идеальный вариант
- Достоинства:
- Цена качество
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шурупокрут гарної якості, пластик не скрипить, має гарний момент затяжки, має режим свердла.
- Достоинства:
- Змонтував кухню. Поки що працює :-)
- Недостатки:
- Для домашніх умов - незамінний. Для тривалої роботи потрібно брати з двома батареями
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює все норм
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово справно працює. Для використання в домашніх умовах просто незамінний помічник.
- Достоинства:
- Компактний зручний має гарний момент затяжки
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний і недорогий!
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Не знайшов
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий і зручний. Для домашніх нескладних завдань піде. Рука не втомлюється, відносно легкий і ергономічний.
- Достоинства:
- Зручний, недорогий
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, простий, легкий, зручний!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Одна батарея
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
первый раз вижу на розетке новый товар образцового вида, то есть не рваные коробки в грязном скотче и с товаром б/ушного вида внутри, а НОВОЕ! Наконец-то приятно). Мне пришел зелененький и свежий, 24 года выпуска. Правда открывать не хотели в пункте выдачи, что странно ( аргумент: заводская пленка). Проверила: не люфтит вроде. Пока всё красиво.
- Достоинства:
- упаковано в слюду
- Ирина
как всегда: купила кофемолку - подешевела тут же. купила шруповерт - подешевел)))) мрак
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, простий, легкий, як на свою ціну добра річ!
Один нюанс, одна батарея...
Хотілось придбати щє одну!
Запитання до продавця!?- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Одна батарея
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь уже 2 года, пока доволен. Рекомендую
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший шуруповёрт.
- Достоинства:
- Новый
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив на Розетці 5 штук, сподіваючись, що вони такі як на фото. Але прийшли інші, які гірші ніж ці. Відмовився в магазині. Можливо для звичайних домашніх потреб цей шуруповерт і підійде, але на моїй роботі його вистачає на 2-3 місяці, а тих, що на фото вистачало місяців на 6 при однакових умовах використання. Тому поміняйте фото товара на сайті.
- Віктор
і як мені тепер дізнатися які фото були на сайті на момент вашої покупки? зараз інше ?
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь шуруповёртом уже год. Хорошо работал, но вот недавно я стал замечать, что аккумулятор очень быстро разряжается. И заряжается - тоже очень быстро. Сегодня после 5 минут работы аккумулятор разрядился. Я поставил его на зарядку, она шла всего 3..4 минуты - и загорелась зелёная лампочка. Ясно, что за такое время зарядить аккумулятор «с нуля» невозможно, то есть теперь шуруповёрт снова будет работать очень недолго. Гарантия кончилась месяц назад, и как мне теперь быть? Можно ли приобрести новый аккумулятор? А может, виновата зарядка? Продавец, скажите: что мне делать?
- Достоинства:
- В течение года шуруповёрт работал нормально, пользоваться им удобно
- Недостатки:
- Через год работы появилась проблема с аккумулятором
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою під час використання нашого інструменту.
Зверніться найближчим часом до сервісного центру за номером.
Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок! Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості товару та підвищенням сервісного обслуговування наших Клієнтів!
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось після першої спроби
- Достоинства:
- Легкий і зручний
- Яна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався. Все співпало з описом
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий і зручний у використанні .
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює, для дому те що потрібно
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала 27.12.2023 року через "Розетку", дома роздивилася, що дата виготовлення 11 місяць 2020 року, тобто батареї вже більше 3 років! При роботі у шуруповерта іскрить у двигуні. Хочу повернути - не користувалася.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дата випуску -11 місяць 2020 року,іскрить при роботі
- Антон М***
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka