- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли перший раз спробувала серветки було не звично що вони не білі а ніжно кремового відтінку, але сподобалися що добре поглинають вологу і не розриваються. Завжди перевіряю кармани одягу перед пранням але одного разу все таки одна серветка залишилася і на моє здивування вона не розірвалася на дрібні частинки як бувало з іншими і тим самим доводилося чистити одяг, то з носовими хустинками Zewa таких проблем не буде.
Представник постачальникаІванно, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку носових хустинок Zewa Softis Natural Soft. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Без додавання зайвих ароматизаторів, барвників та відповідних алергенів, хустинки Zewa Softis Natural Soft турбуються про Вашу шкіру та мають ніжний кремовий відтінок, оскільки виготовляються з додаванням натуральних невибілених волокон 100% природного походження. Бажаємо приємних покупок!
- Олеся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не звернула увагу що написано "Натурал" тобто не вибілені, тому колір не білосніжний а жовтуватий, трішки не звично, але натуральне, не вибілене однозначно краще для безпечного користування.
- Достоинства:
- Маленькі, зручні хустинки
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаОлеся, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку носових хусточок Zewa Softis Natural Soft. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після першого використання, це самі улюблені хусточки, купляю тільки їх. М'які, не царапають, гарно впитують вологу. Не розлазяться в руках.
Представник постачальникаНаталя, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку носових хусточок Zewa Softis Natural Soft. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Зайцева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові носовички. На перший погляд - дорогува-то, але вони того варті:)Я трохи економлю:)-розшаровую кожну на 4 хустинки (можно на 2) і вони навіть в такому вигляді класні.
Тому по результату використання виходить не дуже дорого, зато приємні і якісні.- Достоинства:
- Міцні,м'яки, приємні
Представник постачальникаВалентино, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Zewa Softis Natural Soft. Для нас важлива Ваша думка!
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Долго держат первоначальный вид, хорошо впитывают влагу
- Достоинства:
- Хорошо впитывает влагу
- Недостатки:
- Дороговато, долгая доставка
Представник постачальникаОлексію, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові носові хустинки: приємні на дотик, достатньо міцні. Стороннього запаху немає. Рекомендую.
- Достоинства:
- М'які і цупкі, без стороннього запаху
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!