- AI аналіз відгуків260 відгуків: позитивних – 72%, нейтральних – 13%, негативних – 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Все прийшло вчасно
- Алина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Розетка самостійно відміняє замовлення, по причині не оплати, яку вони навіть не намагались зробити! Всі виписки з банку є, спроби не було, банк це підтверджує. Розетка більше доби не відповідає на запитання, оператори просто закривають чати без пояснень! Позор!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Магазин продає підробки! Папір сірий та грубий, нічого спільного з оригінальною бумагою Zewa не має!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм враженням. Нам щиро прикро, що продукт не виправдав Ваших очікувань.
Хочемо зазначити, що у разі придбання товару у продавця Rozetka Ви отримуєте оригінальну продукцію бренду Zewa. Ми ретельно контролюємо якість нашої продукції і співпрацюємо виключно з надійними партнерами.
Водночас сприйняття м’якості, кольору та структури паперу може бути індивідуальним та відрізнятися залежно від особистих очікувань або досвіду використання різних лінійок продукції.
Нам важливо детальніше розібратися у Вашій ситуації, тому будемо вдячні, якщо Ви звернетеся до нас на електронну пошту [email protected] та, за можливості, додасте фото продукту та упаковки. Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 16
Якісний
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили якість паперу Zewa Deluxe. Туалетний папір Zewa Deluxe — це м’якість і делікатність, 3-шарова міцність, а також комфорт у щоденному використанні. Ми дбаємо про те, щоб папір Zewa забезпечував надійність, гігієнічність і приємні відчуття щодня. Щиро дякуємо, що обираєте Zewa!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Ідеальний вибір! Беру не вперше, і всім рекомендую!
Представник постачальникаОксано, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви знову обираєте Zewa Deluxe та рекомендуєте його іншим споживачам. Ми створюємо папір Zewa Deluxe м’яким і водночас міцним, для максимального комфорту та турботи щодня. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Дякуємо, що обираєте Zewa та ділитеся своїми враженнями! Бажаємо приємних покупок!
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Чудовий папір, гарна якість. Тільки рушники, що йшли у подарунок по акціі, не прийшли з папіром. Шкода.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Подарунок не прийшов
Представник постачальникаОлеже, вітаємо!
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість Zewa Deluxe — ми прагнемо забезпечувати м’якість і комфорт у щоденному використанні. Водночас прикро, що акційний подарунок не був доставлений разом із замовленням. Рекомендуємо звернутися до продавця (Rozetka), адже саме вони можуть допомогти Вам у вирішенні цього питання. Дякуємо, що обираєте Zewa!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Чудовий якісний папір
- Достоинства:
- Ціна- Якість
Представник постачальникаІрино, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Дуже раді чути, що туалетний папір Zewa Deluxe Вам подобається! Цей трьошаровий папір створений так, щоб бути м’яким, приємним у використанні та водночас достатньо міцним. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Дякуємо, що обираєте Zewa та ділитеся своїми враженнями! Бажаємо приємних покупок!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Постоянно ее беру. Соотношение цена-качество
- Горобець А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Гарна якість, вигідна ціна
- Достоинства:
- Гарна якість
Представник постачальникаАльона, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Якісний папір .
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Хороший товар, но можно было снизить цену, дороговато
Представник постачальникаАндрію, вітаємо!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 8
Якісний папір. Швидка доставка.
Представник постачальникаНіна, вітаємо!
- Григорий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Туба не аква
Представник постачальникаГригорію, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Zewa! Втулка у туалетного паперу Zewa може бути білою та без написів — це є нормою для частини партій. Проте якщо на упаковці вказаний клейм AquaTube, ми гарантуємо, що таку втулку можна безпечно змивати в унітаз. Рекомендуємо орієнтуватися саме на маркування на пакуванні. Бажаємо приємних покупок!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
- Коваль А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 32
Рррооотл
Представник постачальникаАнно, вітаємо!
- Мария Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Таке враження що це папір Обухів , якість дуже погана!
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Опис не співпадає з реальністю
Представник постачальникаМаріє, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Ми розуміємо, що відчуття комфорту можуть бути індивідуальними, і кожен має власні критерії оцінки. Тришаровий туалетний папір Zewa Deluxe розроблений для відчуття надзвичайної м’якості та міцності, виготовлений із целюлози з відповідальних джерел та дерматологічно протестований, щоб забезпечити якість і безпеку. Ми цінуємо Вашу думку та будемо вдячні, якщо ви напишете нам на пошту [email protected] для детального розбору ситуації.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Гарний папір!!!
- Достоинства:
- Всі
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Всегда выбираю только Zewa качество отличное, сервис на высоте, сейчас ещё и ценой удивили. Спасибо Розетка, вы лучшие!!!
- Достоинства:
- Плотность бумаги, состав.
- викторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Не зрозуміло, мені одному так підфортило що задарма додали паперові рушники Зева?, я їх ніколи не купляв, а виявилось дарма.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаВікторе, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку паперу Zewa Deluxe! Іноді акційні пропозиції передбачають додаткові подарунки, щоб зробити покупку ще приємнішою. Сподіваємося, що паперові рушники Zewa стануть корисними у вашому домі! Дякуємо, що обираєте Zewa.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
На мій погляд - найкращий продукт у цьому ціновому сегменті. Часто є на акціях.
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 8
Ціна якість = хороші
- Достоинства:
- Хороший папір.
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Отличное качество
- Достоинства:
- Качество лучше чем у конкурентов
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 8
Купую папір Zewa не перший раз. Дуже якісний і порівняно не дорогий туалетний папір. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість і недорого
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо!
- Плаксина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Чудовий рарір, давно купую саме його
- Достоинства:
- Якісна
Представник постачальникаОльга, вітаємо!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 8
Очікування не справдились. Раніше брали упаковку з 4-х шт і там був реально довгий і міцний рулон. Те, що прийшло сьогодні взагалі нічим не відрізняється від звичайного рулона і назвати його довгим я взагалі не можу.
Повне розчарування і невдоволення товаром.
Представник постачальникаАнастасіє, вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що туалетний папір Zewa Deluxe не виправдав ваших очікувань. Хочемо звернути увагу, що довжина кожного рулону туалетного паперу Zewa Deluxe — 19,3 метра, незалежно від кількості рулонів в упаковці (чи це 4, чи 8 штук). Можливо, візуально рулони здаються меншими через іншу форму або щільність намотування, але фактична довжина залишається незмінною. Якщо у Вас залишилися питання або потрібна допомога — будь ласка, напишіть нам на пошту [email protected]. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 32
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Товар чудовий
Представник постачальникаОлено, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Витерає попоку
Представник постачальникаСергію, вітаємо!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Всё отлично
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 32
Бумагой этой фирмы пользуемся много лет, но сейчас цена на нее кусается. В вашем магазине часто бывает скидка на этот объем рулонов, очень удобная упаковка и надолго ее хватает. Спасибо розетке за приемлемую цену на этот товар.
- Достоинства:
- экономная упаковка
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Достойний туалетний папір. Класно, що втулка змивається, але рулон якось швидко закінчується. Єдине, рідко, але буває шари розслоюються, мабуть, перейду на дорожчий варіант від цього виробника.
Представник постачальникаВолодимире, вітаємо!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Чудовий папір! Найкращий по ціна/якість) (якість топ)
- Достоинства:
- Все топ
Представник постачальникаТарасе, вітаємо!
- Тамара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Користуюся туалетною бумагою цеі фірми уже дуже багато років і можу авторитетно заявити, що на нашому ринку вона найкраща. Ре4омендую!!!
- Достоинства:
- Ціна-якість
Представник постачальникаТамаро, вітаємо!
- Наталя Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 36
Бумага найкраща, доставка вчасно.
Дякую!!!- Достоинства:
- Недорого
Представник постачальникаНаталю, вітаємо!
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 32
Беру Zewa Deluxe не вперше. Папір м’який і приємний, але водночас щільний — не рветься і не розшаровується. Відриви рівні, рулон довгий (19,3 м), вистачає надовго. Без запахів, у використанні комфортний. Велика упаковка зручна для сім’ї. Загалом задоволений, рекомендую, особливо коли є знижка.
- Достоинства:
- м’який і міцний, 3 шари, довгий рулон 19,3 м, без ароматизаторів, велика упаковка, зручно та економно
- Недостатки:
- ціна без акції кусається
Представник постачальникаАнатолію, вітаємо!