Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Бумажные полотенца Zewa Wisch Weg 2 слоя 86 отрывов 2 рулона (7322540973174)

Оценка пользователей 4.89/5
  • AI аналіз відгуків
    90 відгуків:  91% позитивних, 5% нейтральних, 4% негативних.
    Паперові рушники Zewa Wisch & Weg отримали переважно позитивні відгуки завдяки високій якості, міцності та гігроскопічності. Користувачам сподобалось, що рушники не розлазяться, добре вбирають вологу, мають зручний розмір та економно використовуються. У відгуках відзначають можливість багаторазового застосування і схожість із текстильною ганчіркою, проте деякі користувачі вказують на високу ціну та поодинокі проблеми із фарбуванням після намокання. Іноді зустрічаються скарги на пакування чи невідповідність очікуванням.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вадим С***

Постійно користуюсь

Вадиме, вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви обираєте Zewa Wisch&Weg — ці паперові рушники створені, щоб легко справлятися із щоденними справами: добре вбирають вологу, залишаються міцними та зручні у використанні. А ще один рушник настільки міцний, що його можна використовувати до 3 разів, що дуже економно та зменшує відходи.

• Олена Г***

Рушники супер рекомендую

Олено, вітаємо!
      Дуже дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви обрали Zewa Wisch&Weg — ці паперові рушники створені, щоб легко справлятися із щоденними справами: добре вбирають вологу, залишаються міцними та зручні у використанні. А ще один рушник настільки міцний, що його можна використовувати до 3 разів, що дуже економно та зменшує відходи.

• Ольга Щ***

Дякую.

Ольго, вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви обрали Zewa Wisch&Weg — ці паперові рушники створені, щоб легко справлятися із щоденними справами: добре вбирають вологу, залишаються міцними та зручні у використанні. А ще один рушник настільки міцний, що його можна використовувати до 3 разів, що дуже економно та зменшує відходи.

• Людмила Ч***

Дякую

Людмило, вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg! Рушники Zewa Wisch&Weg: добре вбирають вологу; міцні навіть у вологому стані; мають зручні відриви; підходять для щоденних побутових завдань від складних до простих. А один рушник можна використовувати до трьох разів, тому вони дуже економні — користуйтеся із задоволенням!
      Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Олександр Д***

Супер рушники

Достоинства:
    Якісні

Олександре, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що паперові рушники Zewa Wisch&Weg Вам сподобалися та виправдали очікування. Паперові рушники Zewa Wisch&Weg — міцні та поглинаючі, чудово справляється з повсякденними завданнями вдома. Окремо варто зазначити, що ці рушники можна використовувати повторно — до трьох разів, якщо це потрібно. Вони зберігають форму та залишаються ефективними навіть після намокання, що робить їх особливо зручними й економними у використанні. Дякуємо, що обираєте Zewa. Бажаємо тільки приємних покупок і комфорту у використанні!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

З паперових рушників zewa найкращі для мене

Катерино, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук. Дуже раді чути, що серед усіх паперових рушників саме Zewa Wisch&Weg стали для Вас найкращими. Ми створюємо ці рушники так, щоб вони були суперміцними, добре поглинали вологу та витримували різні побутові завдання. Однією з їхніх ключових переваг є те, що кожен відрив рушника можна використовувати до трьох разів, якщо це потрібно — завдяки високій щільності та особливій структурі паперу. Дуже приємно, що рушники Zewa Wisch&Weg відповідають Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Дякую вам, дуже швидка доставка
    Салфетки -супер якість!!

Достоинства:
    Якість

Тетяно, вітаємо!

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Завжди купую, особливо за акційною ціною

Достоинства:
    Гарно всмоктує вологу, якісні

Людмило, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg Design. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Люсьєна Ш***

Рушники дуже якісні!

Достоинства:
    Виключно плюси

Люсьєна, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Любов Н***

Міцні

Любов, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Ірина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Честно говоря ожидала большего.

Достоинства:
    Впитывают влагу быстро
    Недостатки:
    После второго использования в мусор так как рвутся и теряют изначальную форму.

Ірино, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Парерові рушники Zewa Wisch&Weg міцні, багатозадачні та впораються навіть із найскладнішими завданнями, а ще витримують використання до 3-х разів, звичайно враховуючи задачу. Перед повторним використанням рушника радимо дати йому висохнути. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Олена М***

Все супер

Олено, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Дуже зручні рушники, мякенькі але міцні, добре поглинають вологу але відрузу не рвуться. Можно використовувати як повноціну ганчірку - намочив, вижав і витирай пил.

Андрію, вітаємо!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Завжди беремо саме ці серветки, подобаються, плотненьки, добре вбирають вологу

Достоинства:
    Полотні, гарно вбирають вологу

Вікторіє, вітаємо!

• Зоя Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Найулюбленіші паперові рушники. Міцні, зручні, рекомендую

Зоя, вітаємо!

• Орденидзе Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Отличные бумажные полотенца для кухни и для дома.

• Олійник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Рушники досить хорошої якості, щільні, добре вбирають вологу, бруд. Незамінна річ для дому, кухні чи гостей.

Достоинства:
    Велика упаковка, акційна ціна, відомий бренд

Василю, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Паперові рушники Zewa Wisch&Weg впораються навіть із найскладнішими завданнями та їх можна використовувати тричі, якщо потрібно. Бажаємо приємних покупок!

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Толстая намотка, действительно крепкие, поэтому не размочаливаются в пыль

Достоинства:
    Длина как и заявлено, неполных 20 м
    Недостатки:
    Два слоя не совсем плотно прилегает друг к другу, отслаиваются. Без акции стоимость завышена

Марино, вітаємо!

• Олександр

Рушники супер

Достоинства:
    Гарно прибирають вологу!
    Недостатки:
    Немае

Олександре, вітаємо!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Чудовi рушники, рулону вистачае на довго, добре всмоктують вологу так не залишають ворс на посудi.

Достоинства:
    Гарно прибирають вологу, не залишають ворс.
    Недостатки:
    Немае.

Ігоре, вітаємо!

• Наталя А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Паперові рушники Zewa Wisch Weg це просто знахідка, м'якенькі, гарно вбирають вологу, не розлазаться, як звичайні рушники паперові. Рекомендую їх своїм друзям

Достоинства:
    Для кухні, для діток це просто топ

Наталя, вітаємо!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Мої улюблені рушнички. Прекрасно вбирають вологу, мякенькі та не рвуться. Користуюсь як на кухні, так і для обличчя

• Наталія

Класні

Наталіє, вітаємо!

• Ольга Х***

Рекомендую дуже гарна якість

Достоинства:
    Чудові рушники, від вологи не розмокають, гарно впитують воду.

Ольга, вітаємо!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Чудові рушники,добре вбирають вологу.

Достоинства:
    Досить міцні.

Ігоре, вітаємо!

• Інна К***

Гарний парір

Інно, вітаємо!

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Бумажные полотенца отлично качества.Плотные,хорошо впитывают,не рвутся.Пользуюсь постоянно, довольна.

Тятяно, вітаємо!

• Светлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Классные полотенца!!!! Крепкие. Рекомендую!

Недостатки:
    Немає.

Світлано, вітаємо!

• Анжела М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Рушники міцні, не розмокають, гарно вбирають вологу.

Достоинства:
    Міцні.

Анжела, вітаємо!

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Отличный товар , цена качество , рекомендую !

Достоинства:
    Качество отличное , не размокает , очень удобно и протереть посуду и руки и промокнуть мясо

Наталія, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!

• Сергей О***

!

Сергію, вітаємо!
      Щиро дякуємо за високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Обожнюю ці рушники, одного відриву вистачає на кілька маніпуляцій, не розлазяться в руках.
    Єдина особливість: якщо намочити і лишити на час до повторного використання, може відбиватися фарба з нанесеного на рушник принту.

Марія, вітаємо!
      Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка!

• Юліан

Дуже якісні рушники

Юліан, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка!

• Анна С***

Хорошо

Анно, вітаємо!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2

Звичайні серветки, не рушники точно. І не відіжмеш точно! Ледве руки можна витерти, розлазяться. Розчарована.

Недостатки:
    Розчарована

Катерина, вітаємо!
      Дякуємо за відгук. Прикро, що Вам не сподобалися паперові рушники Zewa Wisch&Weg, які мають багато переваг та знайшли безліч прихильників серед наших споживачів. Поділіться, будь ласка, детальніше Вашим досвідом використання рушників Zewa Wisch&Weg, написавши нам на пошту [email protected]. Дякуємо заздалегідь!

• Валентина С***

Чудові рушнички! Зробила повторне замовлення. Рекламую на роботі

Достоинства:
    Ціна,якість

Валентино, вітаємо!
      Дуже дякуємо за чудовий відгук, для нас важлива Ваша думка. Користуйтесь із задоволенням!