- AI аналіз відгуків90 відгуків: 91% позитивних, 5% нейтральних, 4% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Постійно користуюсь
Представник постачальникаВадиме, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви обираєте Zewa Wisch&Weg — ці паперові рушники створені, щоб легко справлятися із щоденними справами: добре вбирають вологу, залишаються міцними та зручні у використанні. А ще один рушник настільки міцний, що його можна використовувати до 3 разів, що дуже економно та зменшує відходи.
Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Рушники супер рекомендую
Представник постачальникаОлено, вітаємо!
Дуже дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви обрали Zewa Wisch&Weg — ці паперові рушники створені, щоб легко справлятися із щоденними справами: добре вбирають вологу, залишаються міцними та зручні у використанні. А ще один рушник настільки міцний, що його можна використовувати до 3 разів, що дуже економно та зменшує відходи.
Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!
- Ольга Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Дякую.
Представник постачальникаОльго, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви обрали Zewa Wisch&Weg — ці паперові рушники створені, щоб легко справлятися із щоденними справами: добре вбирають вологу, залишаються міцними та зручні у використанні. А ще один рушник настільки міцний, що його можна використовувати до 3 разів, що дуже економно та зменшує відходи.
Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Дякую
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg! Рушники Zewa Wisch&Weg: добре вбирають вологу; міцні навіть у вологому стані; мають зручні відриви; підходять для щоденних побутових завдань від складних до простих. А один рушник можна використовувати до трьох разів, тому вони дуже економні — користуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обираєте Zewa!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Супер рушники
- Достоинства:
- Якісні
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що паперові рушники Zewa Wisch&Weg Вам сподобалися та виправдали очікування. Паперові рушники Zewa Wisch&Weg — міцні та поглинаючі, чудово справляється з повсякденними завданнями вдома. Окремо варто зазначити, що ці рушники можна використовувати повторно — до трьох разів, якщо це потрібно. Вони зберігають форму та залишаються ефективними навіть після намокання, що робить їх особливо зручними й економними у використанні. Дякуємо, що обираєте Zewa. Бажаємо тільки приємних покупок і комфорту у використанні!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
З паперових рушників zewa найкращі для мене
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Дуже раді чути, що серед усіх паперових рушників саме Zewa Wisch&Weg стали для Вас найкращими. Ми створюємо ці рушники так, щоб вони були суперміцними, добре поглинали вологу та витримували різні побутові завдання. Однією з їхніх ключових переваг є те, що кожен відрив рушника можна використовувати до трьох разів, якщо це потрібно — завдяки високій щільності та особливій структурі паперу. Дуже приємно, що рушники Zewa Wisch&Weg відповідають Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Zewa!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Дякую вам, дуже швидка доставка
Салфетки -супер якість!!- Достоинства:
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Завжди купую, особливо за акційною ціною
- Достоинства:
- Гарно всмоктує вологу, якісні
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg Design. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Люсьєна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Рушники дуже якісні!
- Достоинства:
- Виключно плюси
Представник постачальникаЛюсьєна, вітаємо!
Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Любов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Міцні
Представник постачальникаЛюбов, вітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Честно говоря ожидала большего.
- Достоинства:
- Впитывают влагу быстро
- Недостатки:
- После второго использования в мусор так как рвутся и теряют изначальную форму.
Представник постачальникаІрино, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Парерові рушники Zewa Wisch&Weg міцні, багатозадачні та впораються навіть із найскладнішими завданнями, а ще витримують використання до 3-х разів, звичайно враховуючи задачу. Перед повторним використанням рушника радимо дати йому висохнути. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Все супер
Представник постачальникаОлено, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Дуже зручні рушники, мякенькі але міцні, добре поглинають вологу але відрузу не рвуться. Можно використовувати як повноціну ганчірку - намочив, вижав і витирай пил.
Представник постачальникаАндрію, вітаємо!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Завжди беремо саме ці серветки, подобаються, плотненьки, добре вбирають вологу
- Достоинства:
- Полотні, гарно вбирають вологу
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
- Зоя Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Найулюбленіші паперові рушники. Міцні, зручні, рекомендую
Представник постачальникаЗоя, вітаємо!
- Орденидзе Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Отличные бумажные полотенца для кухни и для дома.
Представник постачальникаОлено, вітаємо!
- Олійник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Рушники досить хорошої якості, щільні, добре вбирають вологу, бруд. Незамінна річ для дому, кухні чи гостей.
- Достоинства:
- Велика упаковка, акційна ціна, відомий бренд
Представник постачальникаВасилю, вітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Паперові рушники Zewa Wisch&Weg впораються навіть із найскладнішими завданнями та їх можна використовувати тричі, якщо потрібно. Бажаємо приємних покупок!
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Толстая намотка, действительно крепкие, поэтому не размочаливаются в пыль
- Достоинства:
- Длина как и заявлено, неполных 20 м
- Недостатки:
- Два слоя не совсем плотно прилегает друг к другу, отслаиваются. Без акции стоимость завышена
Представник постачальникаМарино, вітаємо!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Рушники супер
- Достоинства:
- Гарно прибирають вологу!
- Недостатки:
- Немае
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Чудовi рушники, рулону вистачае на довго, добре всмоктують вологу так не залишають ворс на посудi.
- Достоинства:
- Гарно прибирають вологу, не залишають ворс.
- Недостатки:
- Немае.
Представник постачальникаІгоре, вітаємо!
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Паперові рушники Zewa Wisch Weg це просто знахідка, м'якенькі, гарно вбирають вологу, не розлазаться, як звичайні рушники паперові. Рекомендую їх своїм друзям
- Достоинства:
- Для кухні, для діток це просто топ
Представник постачальникаНаталя, вітаємо!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Мої улюблені рушнички. Прекрасно вбирають вологу, мякенькі та не рвуться. Користуюсь як на кухні, так і для обличчя
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Класні
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо!
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Рекомендую дуже гарна якість
- Достоинства:
- Чудові рушники, від вологи не розмокають, гарно впитують воду.
Представник постачальникаОльга, вітаємо!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Чудові рушники,добре вбирають вологу.
- Достоинства:
- Досить міцні.
Представник постачальникаІгоре, вітаємо!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Гарний парір
Представник постачальникаІнно, вітаємо!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Бумажные полотенца отлично качества.Плотные,хорошо впитывают,не рвутся.Пользуюсь постоянно, довольна.
Представник постачальникаТятяно, вітаємо!
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Классные полотенца!!!! Крепкие. Рекомендую!
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаСвітлано, вітаємо!
- Анжела М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Рушники міцні, не розмокають, гарно вбирають вологу.
- Достоинства:
- Міцні.
Представник постачальникаАнжела, вітаємо!
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Отличный товар , цена качество , рекомендую !
- Достоинства:
- Качество отличное , не размокает , очень удобно и протереть посуду и руки и промокнуть мясо
Представник постачальникаНаталія, вітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
!
Представник постачальникаСергію, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Обожнюю ці рушники, одного відриву вистачає на кілька маніпуляцій, не розлазяться в руках.
Єдина особливість: якщо намочити і лишити на час до повторного використання, може відбиватися фарба з нанесеного на рушник принту.
Представник постачальникаМарія, вітаємо!
Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка!
- ЮліанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Дуже якісні рушники
Представник постачальникаЮліан, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку паперових рушників Zewa Wisch&Weg. Для нас важлива Ваша думка!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Хорошо
Представник постачальникаАнно, вітаємо!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Звичайні серветки, не рушники точно. І не відіжмеш точно! Ледве руки можна витерти, розлазяться. Розчарована.
- Недостатки:
- Розчарована
Представник постачальникаКатерина, вітаємо!
Дякуємо за відгук. Прикро, що Вам не сподобалися паперові рушники Zewa Wisch&Weg, які мають багато переваг та знайшли безліч прихильників серед наших споживачів. Поділіться, будь ласка, детальніше Вашим досвідом використання рушників Zewa Wisch&Weg, написавши нам на пошту [email protected]. Дякуємо заздалегідь!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 2
Чудові рушнички! Зробила повторне замовлення. Рекламую на роботі
- Достоинства:
- Ціна,якість
Представник постачальникаВалентино, вітаємо!
Дуже дякуємо за чудовий відгук, для нас важлива Ваша думка. Користуйтесь із задоволенням!