- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперовий, краще за пантін і гарньер.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найпрекрасніший бальзам з бюджетного відділу
Все що має робити-робить,зволожує волосся блищить та не робить жирним - ВераОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався, дякую
- Достоинства:
- Все сподоьалось
- Недостатки:
- Не помітила
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень понравился.
- Достоинства:
- Не тяжёлый.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вперше. Користувалась один раз, сподобався.
- Достоинства:
- Акція. Спробувати щось нове.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Останні роки користуємось саме Заєю , волосся краще розчісується і не ламається .
- Достоинства:
- Воно працює
- Недостатки:
- Важко купити в магазинах :)
- Софія К***Продавец: Rozetka
Користуюсь кондиціонером постійно.. Гарно зволожує волосся.. Додає помітного блиску...після використання волосся не електризується...!
- Достоинства:
- Ефективність, ціна...
- Julia W***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Микола Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах, волосся м'яке на дотик. Якщо кондиціонер не змивати, як написано у інструкції, то голова швидко брудниться.
- Достоинства:
- Написав у відгуку
- Недостатки:
- Написав у відгуку
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий бальзам, зручне пакування
- Достоинства:
- Гарний запах, приємна консистенція, волосся слухняне
- Недостатки:
- Не помітив
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався.
- Достоинства:
- НЕМАЄ.
- Недостатки:
- Якесь волосся після нього не дуже мягке і швидко жирніє.Але це може бути індивідуально.
Наталія, добрий день.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання бальзаму-кондиціонеру для волосся з екстрактом жожоба. Ваша думка є для нас цінною та допомагає нам ставати кращими.
Дійсно, використання засобів по догляду за волоссям є індивідуальним та залежить від багатьох факторів:типу волосся та шкіри голови, їхнього стану, попереднього догляду, частоти миття, а також індивідуальної чутливості до компонентів
Можливо Вам варто спробувати інший кондиціонер ТМ ZIAJA, який краще відповідатиме саме Вашому типу волосся та стане одним із улюблених засобів у Вашому догляді за волоссям.
Бажаємо Вам гарного дня.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какого либо эффекта не заметила,обычный бальзам,хуже не сделал но и лучше не стало
Подходит для ежедневного или частого использования , за свои деньги неплохой- Достоинства:
- Цена,запах
- Недостатки:
- Сложно найти,обычный
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не заметила какого-либо эффекта. Максимум - волосы стали реже электризоваться, но не факт, что это от кондиционера все-таки.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний кондиціонер. Зміни в волоссі я не помітила. Що добре, що його не потрібно змивати
- Достоинства:
- Не потрібно змивати
- Недостатки:
- Не знайшла