Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Лосьон для тела Козье молоко Ziaja с дозатором 400 мл (5901887032311)

• Маргарита Д***

ДУЖЕ нудотний, різкий і неприємний запах у лосьйону
    Запах дешевої віддушки
    Якихось "дешманських" парфумів куплених у переході

Достоинства:
    Нічого особливого
    Недостатки:
    ДУЖЕ ГИДОТНИЙ ЗАПАХ

Маргарита, добрий день.
      Дякуємо, що поділились вашим досвідом використання та залишили відгук. Ваша думка дуже важлива для нас.
      Хочемо зауважити, що серія продуктів, що містить комплекс козячого молока, в тому числі і ТМ Ziaja , має специфічний запах, насичений та різкий. Цей інгредієнт використовують у доглядовій косметиці, зокрема в лосьйонах для тіла, з метою відновлення та зволоження сухої та нормальної шкіри. Тому, якщо для вас при виборі засобів по догляду за тілом одним із важливих критеріїв є аромат, рекомендуємо спробувати будь яку іншу лінійку лосьйонів ТМ Ziaja для вашого типу шкіри.
      Бажаємо вам гарного дня!

• Ірина С***

Самий звичайний совковий аромат і якість- вібрався -і ніякого результату крім ,,старовинного,, стійкого запаху на шкірі( який на любителя).Через 5 хвилин після нанесення шкіру стягує,наче тим кремом і не мазав .

Це на кшталт Миколаївського ,,Крему для рук,, сучасного виробництва(не совкового)

Ірина, добрий день.
      Бажаємо вам гарного дня!

• Виктория

Любимый лосьон на холодное время года.

• Катерина С***

Ziaja як завжди на висоті

• Марина Р***

Отличное молочко для тела. Нет ощущения стянутости кожи и эффекта жирности. Имеет приятный запах. Давно предпочитаю эту фирму. Единственное, огорчил сломанный дозатор. Возможно был сломан при неосторожной транспортировке.

Достоинства:
    Хорошо увлажняет и имеет приятный запах.
    • Марго

А разве емкость не была замотана пленкой? Обычно Розетка ее не жалеет...

• Марина Р***

Нет, товар небыл замотан пленкой

• Ирина З***

Обожаю это молочко для тела.

Достоинства:
    Запах класс. Не могла купить такое в магазинах.
  • Зубенко Н***

Очень приятный крем для тела. Использовала один, покупаю повторно.

Достоинства:
    Крем хорошо впитывается, не оставляет следов.
  • Рвачова К***
    Продавец: Rozetka

Цей продукт навіть "1" не заслуговує! Викликав в мене дуже сильну алергію на шкірі (якраз в тих місцях, де я ним мазалась). Купила його взимку, і ще тоді обсипало, але я не пов'язала це з цим кремом, подумала, що через холод (у кого таке буває, зрозуміє мене). Відставла цей крем, купила в аптеці мазь і користувалась нею. І ось нещодавно я побачила в шафі цю баночку, вирішла поновити користування і, як результат, страшний дерматит (стегна, руки, живіт). Відмінила 3 дні тому (як тільки здогадалась в чому причина), шкіра йде на покращення. Я ніколи не купую товари із мас-маркету, але вирішила поекономити пере Новім роком. Пожалкувала. Коштує немало, а така хімоза, що ж вона робить з нашою шкірою! Не купуйте це, краще вже нічим не користуватись, ніж таке наносити на своє тіло. Більше нізащо нічого не куплю у цього виробника. І запах просто жахливий. Фу.

Достоинства:
    Немає жодного.
    Недостатки:
    Викликав страшну алергічну реакцію. Запах дуже неприємний.
    • Представитель поставщика

Катерина, добрый день.

Как Вы заметили под этим товаром и под остальными у нас много подтвержденных покупкой положительных отзывов.

Нам искренне жаль, что Вам не подошла наша продукция.
      Косметика это индивидуальное,а в редких случаях вызывает такую реакцию как у Вас.

• Юлія Ж***

Самий найкращий з мас маркету.
      Можливо у Вас індивідуальна не переносимість..