Отзывы покупателей о Очищающий гель для лица Листья мануки Ziaja с дозатором 200 мл (5901887042211)
- Костянтин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружина використовує для чищення косметичних засобів. Подобається якість та аромат.
- Достоинства:
- Написав
- Недостатки:
- Написав
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель цієї лінійки купую вперше, але купуватиму ще. Гарно очищає обличчя, не сушить та не стягує шкіру обличчя.
- Достоинства:
- Якісна продукція
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь багатьма товарами цієї фірми. Всі вони на висоті справляються зі своїми функціями. Гель для вмивання чудово очищає шкіру та допомагає зберегти вологу.
- Достоинства:
- Ціна, якість!
- Жигадло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно користуюсь цим гелем,він чудово підходить для моєї комбінованої шкіри.
- Достоинства:
- Гарна якість за адекватною ціною
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб, добре очищує, не надто сильно сушить, у комбінації з кремом - ідеально
- Достоинства:
- Добре очищує, не сушить
- Anna C***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гелем задоволена. Купували його як легкий гель для ранкових умивань для своєї комбінованої шкіри.
- Достоинства:
- Приємна текстура та запах. Подобається дизайн та колір плюшечки
- Валерия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очищает кожу хорошо, однако мне не сильно подошел. После использования кожа довольно сухая.
И расходуется довольно быстро.- Достоинства:
- хорошо очищает
- Недостатки:
- сушит кожу, быстро расходуется
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно пользуюсь услугами Rozetka. Забираю товары самовывозом. Дата изготовления свежая. Товар без следов использования. Обслуживаем очень довольна.
- Достоинства:
- Хорошо очищает, не сушит кожу, заметно сужает поры.
- Недостатки:
- Нет.
- СофияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный гель, со своими функциями справляется, имеет приятный запах. Точно буду брать еще!
- Достоинства:
- очищает, не сушит, приятный запах
- Недостатки:
- отсутсвуют
- Лілія Ш***Продавец: Rozetka
У мене проблемна кожа обличчя спочатку він допоміг, а потім через декілька місяців від нього у мене ще більше висип почався.
Кожу сушить і дуже сильно її стягує. Приємний запах, не рекомендую його тим у кого проблеми з обличчям.
Але підійде тим у кого нормальний тим шкіри обличчя.- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- Сушить, стягує є від нього висипання на обличчі.
- Ирина И***Продавец: Rozetka
Купувала для догляду за підлітковою шкірою. На відміну від багатьох інших засобів, для очищення шкіри обличчя, цей не пересушує і навіть зволожує шкіру обличчя, при цьому чудово очищує і надає заспокійливий ефект. Приємно також що продукція даної фірми має не нав'язливий і приємний аромат.
- Достоинства:
- Зволожує та очищає шкіру, приємний запах
- Софія О***Продавец: Rozetka
Хороший гель. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хорощо очищает кожу. Не сушит.
- Недостатки:
- Нет.