Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Очищающий гель для лица Листья мануки Ziaja с дозатором 200 мл (5901887042211)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Костянтин Ш***

Дружина використовує для чищення косметичних засобів. Подобається якість та аромат.

Достоинства:
    Написав
    Недостатки:
    Написав
  • Юлія М***

Гель цієї лінійки купую вперше, але купуватиму ще. Гарно очищає обличчя, не сушить та не стягує шкіру обличчя.

Достоинства:
    Якісна продукція
  • Катерина Я***

Користуюсь багатьма товарами цієї фірми. Всі вони на висоті справляються зі своїми функціями. Гель для вмивання чудово очищає шкіру та допомагає зберегти вологу.

Достоинства:
    Ціна, якість!
  • Жигадло О***

Давно користуюсь цим гелем,він чудово підходить для моєї комбінованої шкіри.

Достоинства:
    Гарна якість за адекватною ціною
  • Валентин

Чудовий засіб, добре очищує, не надто сильно сушить, у комбінації з кремом - ідеально

Достоинства:
    Добре очищує, не сушить
  • Anna C***

Гелем задоволена. Купували його як легкий гель для ранкових умивань для своєї комбінованої шкіри.

Достоинства:
    Приємна текстура та запах. Подобається дизайн та колір плюшечки
  • Валерия Л***

Очищает кожу хорошо, однако мне не сильно подошел. После использования кожа довольно сухая.
    И расходуется довольно быстро.

Достоинства:
    хорошо очищает
    Недостатки:
    сушит кожу, быстро расходуется
  • Марина М***

Давно пользуюсь услугами Rozetka. Забираю товары самовывозом. Дата изготовления свежая. Товар без следов использования. Обслуживаем очень довольна.

Достоинства:
    Хорошо очищает, не сушит кожу, заметно сужает поры.
    Недостатки:
    Нет.
  • София

Отличный гель, со своими функциями справляется, имеет приятный запах. Точно буду брать еще!

Достоинства:
    очищает, не сушит, приятный запах
    Недостатки:
    отсутсвуют
  • Лілія Ш***
    Продавец: Rozetka

У мене проблемна кожа обличчя спочатку він допоміг, а потім через декілька місяців від нього у мене ще більше висип почався.
    Кожу сушить і дуже сильно її стягує. Приємний запах, не рекомендую його тим у кого проблеми з обличчям.
    Але підійде тим у кого нормальний тим шкіри обличчя.

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:
    Сушить, стягує є від нього висипання на обличчі.
  • Ирина И***
    Продавец: Rozetka

Купувала для догляду за підлітковою шкірою. На відміну від багатьох інших засобів, для очищення шкіри обличчя, цей не пересушує і навіть зволожує шкіру обличчя, при цьому чудово очищує і надає заспокійливий ефект. Приємно також що продукція даної фірми має не нав'язливий і приємний аромат.

Достоинства:
    Зволожує та очищає шкіру, приємний запах
    Недостатки:
    Не має
  • Софія О***

Хороший гель. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорощо очищает кожу. Не сушит.
    Недостатки:
    Нет.