Отзывы покупателей о Дневник школьный ZiBi Gamer В5 40 листов твердая обложка (ZB.13764-07)
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією ZiBi
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовили щоденник саме на перше вересня. Син довго не міг обрати щоденник і врешті вибрав цей. Для дитини найважливіше вигляд обкладинки. Нам без попередження присилають щоденник зовсім іншого вигляду, у дитини сльози, але доводиться брати бо без щоденника в школу не підеш, а іншого відео немає часу шукати.
- Достоинства:
- Товар вчасно доставили
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявленому на фото
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Да , продавцу следует указать что мы вам прищлем ,что захочет наш склад )
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила сину саме цей щоденник, прислали що самі захотіли, або що було на залишку
Продавця не рекомендую- Недостатки:
- Замовлений товар не відповідає фото
- Інна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не раджу до замовлення, адже отримаєте інший щоденник. Дитина обрала саме з цією обкладинкою, а надіслали зелений "геймер".
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявленому.
- Постійний п***Продавец: Rozetka
По замовленню в магазин приходить інший щоденник Zibi із джойстіками на обкладинці цієї ; серії "Геймер"
- Достоинства:
- Цікавий дизайн для підлітка. Міцна обкладинка. Корисний вміст.
- Недостатки:
- Дитина залишилась без щоденника