Отзывы покупателей о Краски акварельные ZiBi Classic Медовые 32 цвета без кисточки (ZB.6574)

Оценка пользователей 3.38/5
  • Володимир М***

Як завжди розетка зламала вушко кришки

Достоинства:
    Норм фарби
    Недостатки:
    Розетка

Володимире, добрий день. Перепрошуємо за завдані незручності. Для швидкого розв'язання питання щодо обміну товару або повернення коштів, будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka.

• Володимир М***

Фарби прийшли пошкоджені. Відламане вушко кришки через надмірну халатність працівників Розетки. За багато років так і не навчились пакувати крихкий товар. Судячи з попередніх відгуків представники Розетки тільки обіцяють вжити заходів для усунення недоліків у роботі своїх працівників. Насправді ж вони так само недбало виконують свої обов'язки. Дитина не може фарбами нормально користуватись.

Достоинства:
    Якість фарб
    Недостатки:
    Неналежне пакування та пошкодження

• Ірина Р***

Прийшла поламане вушко.
    Так глянула ціла і норм, а коли відкрила кришку, то печаль

Вітаємо! Перепрошуємо за незручності. Щоб ми могли оперативно вирішити проблему та оформити повернення або обмін товару, будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka

• Юлія Б***

Чудові фарби, але на жаль прийшли пошкодженні

Достоинства:
    Яскраві кольори
    Недостатки:
    Пошкодження

Юлія, добрий день! Нам прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою. Щоб ми могли оперативно вирішити проблему та оформити повернення або обмін товару, будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka.

• Олена Г***

Фарби прийшли з від ламаною кришкою, яка ще й з диркою з боку

• Юрій Д***

Дитина малює)))

• Светлана

Краски пришли целые и чистенькие. Яркие

Достоинства:
    Недавно изготовленные, яркие цвета

• Наталья Ш***

Купувала на подарунок. Упаковка позаду липка, брудна. Попереду пошкрябана. Дуже шкода, що так доставляється товар дітям

• Тетяна Б***

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має