- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Гарні серветки .
Розмір не малий .беру постійно - Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чудові серветки. Маст хев витерти руки, предмети, поверхні. В міру вологі, аромат легкий та ненав'язливий. Не розлазяться при викорисианні, чітко дістаються по одній, а не коли як. Клапан витримує до кінця використання, не ламається.
Недорогі знову ж такі. Купую і буду купувати ще.- Достоинства:
- Чудові недоргі серветки
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Відмінні серветки.
- Достоинства:
- Гарно очищають від бруду.
- Недостатки:
- Цікавий запах :)
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарний аромат, за свою ціну нормальні, подобається, що витягуються по одній, а не по декілька штук за раз.
- Достоинства:
- Ціна,якість,аромат
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Приємний запах, але вологості замало. Сама тканина серветок хороша.
- Достоинства:
- Ціна по акції, якість матеріалу.
- Недостатки:
- Не так багато вологості в серветках.
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Серветки сподобалися, середнього розміру, в міру вологі, запах приємний.
- Достоинства:
- Ціна по знижці, кількість шт
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Купую постійно
- Достоинства:
- Гарні серветки
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1440
Непогані серветки за свою ціну. Запах в серветках зустрічається мені вперше. Велика якісна упаковка, купи тримається. Думаю що за таку ціну, якщо замовляти 12шт. складно конкурентів цим серветкам знайти
- Достоинства:
- Ціна, упаковка, запах
- Анастасія б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже класні серветки гарно пахнуть
- Достоинства:
- Дуже швидко прийшло
- Недостатки:
Добрий день, Анастасіє! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Будемо раді Вашим наступним замовленням!
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Вперше взяли спробувати серветки цієї фірми і дуже задоволені якістю,запахом та клапаном ,який щільно закриває упаковку та не дає серветкам висохнути.Упаковка містить цілих 3 пачки ,загалом виходить 360 серветок,для нас такого запасу вистачить на цілий рік,дуже вигідно,рекомендую
- Достоинства:
- Приємний запах,велика кількість серветок по вигідній ціні,клапан якісно зроблений
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Велика кількість і за раною ціною. Якість хороша. Товар однозначно рекомендую.
- Альона Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Велика кількість
- Достоинства:
- Вологі, приємно пахнуть
- ІринкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Серветки хороші, розмір серветок не великий та не маленький - середній, плотність теж середня, але, витирати руки зручно. Шкіру не пересушують, на шкірі липкості не залишають, мають приємний, ніжний аромат, алергії не викликають. Велика пачка)
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Гарні серветки, а якщо оглянутися на ціну то просто чудові. Мякі, не розлазяться, гарно очищають. Аромат тихий ненавязливий приємний. Дістаються з упаковки зручно, краще ніж більшість інших вологих серветок.
Покупкою повністю задоволена.- Достоинства:
- Ціна вигідна, якість добра
- Недостатки:
- Немає. Повністю виправдовують покупку
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Купував саме ці, бо потрібні були не дорогі вологі серветки у великій кількості. Мені підійшли. За акційною ціною це дешево. Серветки як на їх ціну нормальні. Дякую Розетці за можливість купити по вигідній ціні те що тобі потрібно. Я буду купувати ще і рекомендую ці серветки, якщо ви не прискіпливі і треба просто вологі серветки. Але то особиста справа кому які подобаються.
- Достоинства:
- Приємний, не сильний аромат. Велика кількість. Низька вартість.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Не сподобався запах,для мене жахливий
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Тонкі ,запах
Добрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук!
Нам щиро прикро, що цей продукт не виправдав Ваших очікувань, адже сприйняття аромату — річ дуже індивідуальна. Сподіваємося, що серед асортименту нашої продукції Ви зможете знайти варіант, який ідеально Вам підійде!
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Увлажняют
- Иван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Рекомендую,
- Оля П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Дуже класно виконують свою функцію
- Достоинства:
- Гарно пахнуть