Отзывы покупателей о Упаковка влажных салфеток детских ZooZoo Ваву з витаминами А, С, Е 120 шт х 3 пачки (4820183974433)
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Якісний товар, мені дуже подобаються серветки, мають приємний запах, рекомендую
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
Добрий день, Галино! Вдячні за Ваш відгук!
Раді, що висока якість та приємний аромат дитячих вологих серветок нашого бренду Вам до вподоби. Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Норм
- Достоинства:
- Норм
- ІринкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1440
Самі по собі серветки непогані, середньої плотності та середнього розміру, як і інші серветки даного виробника, але, як для дитячих серветок, дуже різка та насичена віддушка.
- Недостатки:
- Різка та насичена віддушка
Іринко, доброго дня!
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок та вибір продукції ZooZoo. Ми розуміємо, що чутливість до ароматів - це індивідуальна особливість, і насиченість віддушки може сприйматися по-різному, проте ми врахуємо Ваші побажання щодо ароматизації для майбутніх покращень продукції. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Лідія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Пахучі
- Владислава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 360
Серветки супер, є трохи запах але не різкий, для дитячої дупці якраз
- Вікторія М***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Серветки сподобались і дякую за приємний подарунок
- Недостатки:
Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук!
Ми дуже раді, що дитячі вологі серветки бренду ZooZoo Вам сподобалися, а подарунок приніс приємні емоції. Користуйтеся із задоволенням!