Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о 4G Wi-Fi роутер ZTE 4G UFi U10s Pro (001012117472)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Олексій П***

Чудовий девайс, гарно працює Wi-Fi, слот під NanoSim без усіляких там перехідників, великий акум (3000 mAh), гарний та інормативний дисплей. Який і показує швидкість, викоритсання об*єму трафіку, пароль і логін Wi-Fi, QR код Wi-Fi, доступ для адмінки, стан мережі, акума, час, та смс. Прочитати смс можна тільки з адмінки, а хотілося прямо з дисплею, але то не критично. А гарний пластик та чудова робота. Рекомендую, поки суттевих недоліків не знайшов.

Достоинства:
    Добре ловить мережу, гарний інформативний дисплей, гарний слот для SIM карти, відносно великий акумулятор.
    Недостатки:
    Дисплей без сенсора (але не кртично), немає швидкої зарядки (не кртично), зовнішню антену не підключити (для мене не кртично)
  • Петро

Хороший роутер. Задоволений

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Треба іноді заряджати. Хотілось би щоб був вічний двигун
  • Роман Р***
  • Ярослав К***

Дуже зручний і батареї на робочий день вистачає

• Дмитрий Н***

Всем очень доволен, комплект полный всё как в описании продавцу респект

Достоинства:
    Очень быстро ответили и отправили
  • Степан Л***

Отлічний товар

• Сергей К***

Отличная вещь, все работает. Маленький, аккуратный, просто супер.

• Хоцький Б***

Якісно виконує свої функції
    В містях де мобільний телефон не може підключитися даже до Н-Н він підключається до 4G
    Автономність відповідна до ємкості батареї

Достоинства:
    Розміри, автономність, приймання сигналу
  • Сергій Г***

Все чудово.

Достоинства:
    Компактний
  • Владислав С***

Чудовий маршрутизатор

Достоинства:
    Все працює чудово
  • Владислав С***

Дуже чудовий маршрутизатор дуже гарна швидкість

Достоинства:
    І підходите всіх підключення цих пристроїв це телевізор ноутбук смартфон через sim-карту
  • Сергій Д***

Гарна річ. Працює добре. Дуже задоволений.

Достоинства:
    Легко підключив. Простий в використанні.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Юрій К***

Хороший девайс! В принципі виконує всі мої очікування, єдине, що софт англійською, але це не проблема. Якби виробник зробив хоча можливість переглядати смс, а не їх кількість. Дисплей - супер!
    Порада для покупців, якщо довго не користуєтесь - батарею краще витягнути, я думаю зрозуміло для чого

Достоинства:
    Компактний, зручний девайс, не звичної форми і дизайну
    Недостатки:
    Софт г...
  • Семененко Д***

Те що треба

• Андрій

Порт type c, дисплей інформативний і можна підключати пристрої через qr, акумулятор при потребі можна буде знайти, наносім, дизайн "мило".
    Єдиний жирний мінус це 2.4 герцовий вайфай, краще було б з наявністю 5герц. На 2.4 проявляються артефакти в блютуз навушниках і подібних пристроях при використанні LDAC, тут або використовувати інші кодеки, або провідні пристрої, або шукати пристрій з підтримкою 5 герцовим вайфай. Ну або якимось святим духом в тебе пристрій в якого модем блютуз і вайфай розділений.

Достоинства:
    Нормальний модем з портом type c
    Недостатки:
    Конфлікт з блютюз пристроями зазначений вище.
  • Артём Б***

Проблеми з софтом, а обнов ніяких не має...

• Дмитро Ш***

Софт поганий, девайс сильно гріється і коли він гріється, то не заряджається, коли почав тільки користуватися, то міг читати смс в адмінці, зараз заходиш і безкінечне завантаження

Представник бренду

Доброго дня. Просимо звернутися до сервісного центру, вказаного в гарантійному талоні, для можливості експертизи пристрою. Якщо будуть підтверджені недоліки, повернете товар. Дякуємо.

• Дмитро Я***

така ж сама проблема з смс, раніше можна було зайти, зараз ні, постійно грузить, я думав це в мене вже якась проблема

• Дмитро Я***

Проблема цього роутера в тому, що останнім часом з ним дуже багато проблем. Може, це пов'язано з літом та спекою, або з оновленням софта, але раніше таких проблем не було, і я ним активно користувався майже пів року. Але зараз стало дуже багато проблем. Роутер їздить у машині й роздає інтернет, не дуже хотілось витрачати гроші на перепрошивку під нашу сім-карту, але все ж довелося, і я скажу, що це небо і земля - потрібно було це зробити з самого початку. Проблема в тому, що він почав від'єднуватися від Wi-Fi, переходити в сон, і фактично його потрібно перезавантажувати, щоб він почав працювати, перепідключати Wi-Fi тощо - і це з кожним разом усе частіше й частіше. Така ж проблема при нагріванні, коли він просто перестає заряджатися. Бо, знову ж, знаходиться в машині, підключений до зарядки, але в цьому немає ніякого сенсу, бо він просто перестає заряджатися. Також є проблема з сайтом: якщо раніше можна було прочитати СМС, то зараз іде постійне очікування, і туди неможливо зайти. Окремо хочу відзначити, що він ще й ріже швидкість: спідтест у роутері показує 11,68 / 3,5 Мбіт/с, пінг 34, тоді як у машині з прошивкою під нашу сім-карту швидкість 46,22 / 11,99 Мбіт/с, пінг 25. На мою думку, купіть краще будь-який інший Wi-Fi роутер під сім-карту та підключайте до павербанка - буде навіть краще, ніж гратися з цим недорозумінням.

Достоинства:
    Портативність, автономія, екран
    Недостатки:
    Дуже нестабільна версія, краще придивитись до іншого роутера
    • Артём Б***

Також проблеми з софтом, неможливо прочитати смс, постійно грузиться, а обнов ніяких не має. А в літку то взагалі жах, 5 хвилин заряду і вимикається.

• Дмитро У***

Дуже ріже швидкість інтернету! Фото 1 - це швидкість через смартфон , фото 2 - це швидкість через маршрутизатор ZTE ! Різниця Є!

Достоинства:
    Дизайн, якість збірки, комплектація, матеріали.
    Недостатки:
    Ріже швидкість інтернету
  • Василий К***

Не знаю в чому причина, пробував міняти різні налаштування в тому числі APN, але швидкість роботи LTE так і залишилась низкою 3...8 MB/s в порівнянні зі швидкістю інтернету якщо роздавати через смартфон яка становить за звичай 30...35 MB/s.
    Думаю о повернення девайсу поки не стік 14-ти денний термін, якщо не віришу проблему.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, функції, зручність використання
    Недостатки:
    Швидкість роботи
      Представник бренду

Вітаємо. Прохання провести обмін, можливо товар був пошкоджений в процесі доставки, що позначилося на роботі. Дякуємо.

• Олег С***

Повне розчарування.
    Інтернет ловить гірше ніж на телефоні. Оператори однакові, тарифи однакові а швидкість інтернету в раза 2 слабше.

Недостатки:
    Погано ловить інтернет
    • Ростислав Б***

Ним треба в настройках полазити і можна настроїти сім карту треба активувати і телефоні і вибрати підходящий тариф

• Ольга П***

Дуже довго обробляють заявку про оплачене замовлення

Достоинства:
    Не можу оцінити бо не відправляють товар
    Недостатки:
    Довго