- Вика В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підробка.Не бʼється по кюар коду.Повернув.Коштів не отримав до цих пір,хоча ніби як погодили.Пройшов місяць
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Вика В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В описі немає ампеража.Купив,приїхав додому відкрив-1.5кВт.По кюаркоду не бʼється взагалі.Буду повертати.
- Представник бренду
Вітаємо!
Це не реле напруги, а вольтметр, який лише показує напругу в мережі та не комутує навантаження.
Якщо потрібен саме захист техніки, рекомендуємо реле напруги серії ZUBR D2, які відключають навантаження при небезпечних перепадах напруги. Вони розраховані на 32–63 А.
Зазначені 1,5 кВт*год/місяць в технічних данних в інструкції до пристрою— це власне споживання пристрою для роботи дисплея, що є дуже малим значенням, тому зазвичай його не виділяють окремо.
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправив щоб повернути через нову пошту з заповненим бланком, обіцяли після обробки зв'язатися про те вже три тижні тиша!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не подошёл
- Влад Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все работает, спасибо
- Влад Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень жаль но он не работает!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пришёл не рабочим
- Представник бренду
Мы хотим помочь Вам, для этого нам потребуется дополнительная информация. Пожалуйста обратитесь в службу Технической поддержки производителя, контакты которого указаны в инструкции и гарантии к устройству.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою задачу выполняет на 100%.
- Достоинства:
- Позволяет мониторить сетевое напряжение на предмет скачков.
- Недостатки:
- Не выявил.
- Сергей П***Продавец: Rozetka
Хорошая контактная база. Работает в диапазоне от 100 до 400 вольт
- Достоинства:
- Точность измерений. Запоминает в энергонезависимой памяти максимального и минимального действующего напряжения.
- Недостатки:
- Не выявил.
- Светлана П***Продавец: Rozetka
Пользуется популярностью среди жителей сел Украины, действительно все работает,
- Достоинства:
- Хороший