- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Покупкою задоволена
- Алексей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Быстро связались, быстро доставили.
- Достоинства:
- Вроде нормальная пробка.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Забрала,пришло вовремя
- Достоинства:
- Всё подошло
- Недостатки:
- Пока не заметила
- Продавец СмартБак
Благодарим за ваш отзыв.
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Кран якісний. Свою функцію виконує. 1 сезон пережив.
- Продавец СмартБак
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Ок
Дякуємо за Ваш відгук!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Поставили без проблем, працює
Дякуємо за ваш відгук!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Загалом товар відповідає опису. По розміру все підходить. Але, це одноразова заглушка. Кран тримається в пластику на ребрах міцності по периметру крана. Пластмаса швидко стирається і виламується, майже відсутня герметизація. Потрібне доопрацюванняу вигляді металевого кільця прокладки зовні між краном і кришкою. В цілому терпимо.
- Достоинства:
- Фізично все підходть і відповідає розміру.
- Недостатки:
- Одноразове кріплення крана і кришки. Протікає. Потрібно доопрацьовувати самостійно.
- Продавец СмартБак
Дякуємо за Вашу думку! Якщо виламалась пластмаса, ми можемо надіслати вам таку ж саму на заміну. Герметизація присутня у вигляді білої пористої прокладки.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Товар дуже низької якості. Навіть не встиг встановити, одразу в руках відпав кран від кришки. Конструкція виконана таким чином, що зламається при встановленні, або першому використанні. Дуже не якісний і не продуманий виріб.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже не якісний і не продуманий виріб
- Продавец СмартБак
Здрастуйте, Денисе, ми шкодуємо про цей випадок. Можливо, було пошкоджено під час перевезення. Ми готові надіслати вам заміну замість пошкодженого товару.
- Продавец СмартБак
є в наявності такий самий прямий варіант кран адаптера - він набагато міцніший за своєю конструкцією. Ми готові надіслати вам таку заміну. Спасибі за ваш час.
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СмартБак
Так себе качество.
- Продавец СмартБак
Спасибо за вашу покупку. Если вам не подошёл адаптер, мы можем заменить его на прямой вариант или оформить возврат товара.