Отзывы покупателей о Бензопила AL-KO BKS 4040 (113334)

• Дмитрий З***
    Продавец: Rozetka

Пила мощная, но не долговечная, покупал в другом магазине, проработала год пока была гарантия. В ремонте не удобная, сделано все в шутку, шлангочки все по слазили, не подлездь одеть. Бачок масляный потёк. Тлосик газа оборвался, болт крышки воздушного фильтра слизало. Не рекомендую по крайней мере бенжиновую, цена не соответствует качеству.

Достоинства:
    Лёгкая, модная.
    Недостатки:
    Сделано все в шутку, сломалась среть компонентов за год причём без каких либо нагрузок, чисто для дома. Деньги на ветер.
  • Вальчук І***
    Продавец: Rozetka

придбав 4 роки тому по акції в іншому будівельному супермаркеті. В роботі не гірша за штіль чи хускварну. Легко заводиться, працює стабільно, зручна. Проте потік бензобак. (причину ще не виявив) Використовував лише влітку по кілька днів на рік, на морозі не зберігав.

Достоинства:
    Економна, зручна
    Недостатки:
    вийшла з ладу
    • Вальчук І***

Пилка померла остаточно. Використав лише1,5 цепка. Двигуна немає. для такої низької якості, задорого.

• Іолай Л***
    Продавец: Rozetka

Користуюcь рік. Купував не тут. Порізав нею не так той багато. На рідній свічці випалила 11 літрів бензину. Свічка бош пропрацювала 5 в мене була запасна хускварна тої вистачило на два баки. На сьогодні щоб її завести потрібно ставити нову свічку, треба лиш підібрати ту яка буде довже служити.Я вирішив не заморочуватись і перейти в майбутньому на електро. Тому що з бензо багато мороки. Так як оригінальних запчастин в моєму місті немає то шину я поставив фореста а цепи купую штіль. Пила чудова але задорога для того щоб порізати машину дров і викинути. Поки що буду міняти та чистити свічки а надалі заміниться на електро варіант. Пила купувалась саме бензо тому що в селі тягти 120 метрів кабеля за собою не зручно. Станом на сьогодні дрова покупні тому вистачить і 5 метрів кабеля. По розходу на бак бензину йде зазвичай пів бака оливи для змащування цепа. Якщо дуже сухе і грубе дерево то співвідношення бак на бак. Що оригінальна що дешева олива розхід однаковий.

• Михайло В***
    Продавец: Rozetka

Доброго вечора. Хто виробник? Чим відрізняється al-ko 4040 від al-ko 4040l.

• ДМИТРИЙ Р***

Пишут на пиле что немец, но скорее всего Китай. Пила неплохая , економичная, хорошая система фильтрации воздуха, крепкая