Отзывы покупателей о Бензопила цепная Vitals Professional BKZ 719r Premium Edition

• Богдан

Поміняв бензину і завелась. У нас продають не бензину , а сечу віслюка.

Достоинства:
    не знаю.
  • Богдан

Не знаю в чому причина .Іскра є а не заводиться. можливо слабка іскра, можливо бензин?.

Достоинства:
    Попрацювала хвилин 30ть і замовчала. Промивав карбюратор в бензині . ніби завелась, знову здохла. але
    Недостатки:
    Важка.

Вітаємо. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, на гарячу лінію офіційного сервісного центру - 0 800 30-14-00. Ми Вам допоможемо.

• Олександр П***

Так сталося, що після придбання відразу не довелося випробувати в роботі. По суті: - дизайн, ергономіка, все доволі солідно
    - танці з бубном тривали 2 дні по причині систематичної зупинки двигуна після кількох хвилин роботи. Катував карбюратор налаштуваннями, доки не знайшов на просторах інтернету по симптомах бензопили несправність сапуна бензобаку. Добрався до нього, оглянув, схоже заводський брак. І це нова пила!!! Маленька маніпуляція з голкою і гумкою сапуна і вуаля, пила ожила)))
    - за такі гроші такий прокол в якості маленької гумки із заводу це фіаско. Виробники і покупці будьте пильними!

• Андрей П***

Можно было по гарантии отправить, то теперь не ясно, что будет с гарантией после таких манипуляций. Но главное, что работает.

• Саша А***
    Продавец: Rozetka

Отличная профессиональная пила, полностью оправдывает свою цену. Удобная в использовании, легко запускается. Рекомендую.

• Богдан

Нічого удобного . вона важка.

• Владимир

Профессиональная? В каком месте она профессиональная? Так написал производитель? Но это же копия то ли 941-го, то ли 44-го Олео-Мака, а это бытовые пилы.