Отзывы покупателей о Шланг для воды 3-х слойный 3/4", 30м, армированный PVC INTERTOOL GE-4075

Оценка пользователей 3.74/5
  • Отзывы про товар продавца PLATA
  • Тамара С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Працює нормально вже 2 місяця

Достоинства:
    Відповідає очікуванням
    Недостатки:
    Не гнучкий
  • Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Містер Tools. Цвет: Зеленый. Длина: 20. Диаметр: 1/2"

Хороший шланг - не перегибается и легко вставляется в быстросъемный коннектор. Только вместо зеленого прислали желтый - не критично. Рекомендую.

• Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Можна користуватися, якщо зберігати десь подалі

Достоинства:
    Непоганий
    Недостатки:
    Але як на мене, занадто смердючий навіть через рік
  • Анатолій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 50. Диаметр: 1/2"

Купив під автополив. Шланг по двору не тягаю, лежить непорушно тому зносу нуль. Як новий досі. Правда запах резини не дуже хороший, вивітрився тільки днів за 10. Користуюсь уже два місяці. За свої гроші кращий варіант

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:
    Запах
  • Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Синий. Длина: 50. Диаметр: 1/2"

Файний шланг. Не перегинається, не тече, не зривається.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви так раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 20. Диаметр: 3/4"

Шланг сильно мягкий,постоянно гнется, лучше купить более плотный шланг, не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    есть
      Представник бренду

Доброго дня! Дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Ваші зауваження та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 20. Диаметр: 1/2"

Отличный шланг. В упаковке сам шланг с обоих концов был запаян и наполнен воздухом, поэтому никаких перегибов не было.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    не определил
  • Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Почав надуватися по всій длині. Всі шара покриття шлангу відслоїлися.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісна продукція

Доброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для уникнення подібної ситуації у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Шланг виявився з дірками. Три метри довелося відрізати.

Достоинства:
    Розчарована покупкою.
    Недостатки:
    Неякісна продукція.

Доброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. З питань щодо якості отриманого товару, будь ласка, звертайтесь до продавця. (ссылка)

• Василь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 10. Диаметр: 3/4"

Плутається і заламується особливо без тиску зсередини.

Достоинства:
    Акційна ціна
    Недостатки:
    М'який

Доброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цього товару у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!

• Василь Л***

Не для всасування.

Достоинства:
    Акційна ціна.
    Недостатки:
    М'який.

Доброго дня! Нам дуже шкода, що шланг не виправдав Ваших очікувань. Ми обов'язково приймемо до уваги Ваше зауваження, адже саме завдяки цьому ми маємо змогу покращувати наші товари.

• Сергій О***

Логічно. Ви що не бачили що брали?

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Товар отримала з браком.Шланг виявився з діркою.

Недостатки:
    Бракований товар.

Доброго дня! Нам дуже шкода, що Ви стикнулися з такою неприємною ситуацією. Для вивчення можливого вирішення вашої проблеми, будь ласка зверніться до продавця товару

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Виявився дірявим у двох місцях. Навіть часу нехочу витрачати на повернення. Видно що мабуть сильно передавлений при зберіганні, і мабуть і далі розповзуться тріщинки. На 10 м в двух місцях тріщини, в одному на протязі до 10 см пару тройок. Не став засмучуваться затянув ізолентою бо вирішив поливати травку в куточку участку.

Достоинства:
    Кому потрібний додатковий полив в рандомних місцях тому сподобається
    Недостатки:
    Рандомні тріщини з яких вода розбризкується, ізолента недопомагає.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 3/4"

Довжина шлангу тільки 8 метрів, прикро, що дурять, вважала, що Intertool поважна фірма.

Достоинства:
    Недостатки:
    Шланг короткий, приблизно 8 метрів замість 10

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що Вам довелося стикнутись з такою ситуацією. Раніше ми не отримували скарг щодо довжини шлангів, ми обов'язково перевіримо цю інформацію щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

• Дарья П***

Добрый день.
    Купили 2 шланга, один отличный, второй с проколом. Есть ли возможность поменять проколотый шланг на целый? Заранее спасибо

Доброго дня! З питань обміну або повернення товару радимо звертатись до продавця. ссылка

• Сергій

Дуже мякий і переламується, краще взяти щось в 2 рази дорожче але не мучатись

Достоинства:
    Ціна.

• Владимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Замовив цей товар 12.04.2023, зробив оплату і... І почався час очікування. А ж 15.04 продавець тільки збирається відправити. І це при тому, що товару вже на сайті немає.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю
    • Інна

так навіщо ця інфо у відгуки
      до чат боту напишіть, уточніть

• войновский с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 1/2"

Я незнаю по яким стандартам у китайців 1/2 дюйма але шланг по наружному діаметру 16мм. Всередині отвір 12мм.
    Це ніяк не 1/2. І про це в описі ні слова.
    Розводняк....

Достоинства:
    Гарної якості
    Недостатки:
    Не вадповідає параметрам

Доброго дня Сергію! Розмір 1/2", що вказано в характеристиках, це розмір внутрішнього діаметру шланга. Згідно зі всесвітньо прийнятою системою розмірів 1"(один дюйм) = 25.4 мм. Виходячи з цього 1/2"(пів дюйма) = 12.7 мм, діаметр шланга трохи зменшено (12 мм) для більш щільної фіксації його до відповідних конекторів 1/2".
      Дякуємо за відгук, бажаємо приємного дня!

• Аркадий Ш***

Отличный

Достоинства:
    Дешёвый
  • Ирина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Приобрели на Розетке (покупали по акции) и пользуемся уже больше месяца данным поливочным шлангом. Покупкой довольны. За свою цену - отличный вариант для поливки огорода на даче. Мягкий, не скручивается. В использовании удобен. Хороший шланг за свою цену.

Достоинства:
    Цена, дизайн
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 50. Диаметр: 1/2"

Нормальний шланг, довгий та міцний!

Достоинства:
    Відносно невелика ціна. ( БУЛА:))
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • юрий п***

НЕ рекомендую

Достоинства:
    гарний зовні
    Недостатки:
    надто мякий,трохи перегнувся-дірка
  • Олег Г***

Мягкий, эластичный шланг.

• Юрий Т***

Хороший, надёжный шланг.

Недостатки:
    За сезон потеряла цвет. В отличие от 3/4 который покупал раньше.
  • Олексiй С***
  • Андрій К***

топовий шланг, не гнеться

• Андрій К***

Коли буде в наявності?

• Эксперт R***

Добрий день! Дякуємо за звернення. На жаль, інформація про те, коли товар буде в наявності відсутня. Ви можете скористатися кнопкою "Повідомити, коли з'явиться", як тільки товар буде доступний до покупки на сайті, Вам прийде повідомлення на електронну адресу. Приносимо вибачення за незручності.

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Нормальный, бюджетный шланг, сезон на даче отслужил отлично

Достоинства:
    Не скручивается
    Недостатки:
    Не нашла
  • Петрова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 20. Диаметр: 1/2"

Шланг гибкий, но благодаря армированию не так легко перекручивается. Пользоваться удобно.

Достоинства:
    Недорогой
    Недостатки:
    За несколько месяцев использования не обнаружено
  • Alena M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"
    Достоинства:
    Хороший шланг. Тонкий и достаточно прочный. Благодаря тому, что шланг тонкий - вода подается с большим напором. Пользуемся почти 2 месяца.
  • Владимир П***

Хороший шланг

Достоинства:
    Цена
  • vladalew
  • Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 3/4"

коли полежить на сонці, то починає крутити

• INTERTOOL П*** компанії

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Для використання шлангу постійно під сонячними променями ми рекомендуємо використовувати 5-слойний шланг, наприклад GE-4142

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Длина: 10. Диаметр: 3/4"

Покупал для удлинения имеющегося шланга, точно такого же по конструкции и виду. В сравнении со старым шлангом этот очень эластичный. Некоторые покупатели считают, что если он армированный, то не должен перегибаться. Этот шланг армирован сеткой(возможно стекловолокно), которая позволяет шлангу выдерживать указанное давление воды не "раздуваясь". Для того, чтоб шланг не перегибался - армирование должно быть в виде спирали, пластиковой или металлической. Такие шланги есть. Они могут также работать на разрежение, для забора воды. Этот шланг относится к категории напорных шлангов и со своей задачей пока что справляется.

Достоинства:
    Лёгкий, эластичный, армированный, красивый, блестящий.
    Недостатки:
    Месяц, как слышен запах пластика. Непонятно сколько ещё он будет выветриваться.
    • INTERTOOL П*** компанії

Огромное спасибо за развернутый отзыв.

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 10. Диаметр: 3/4"

Рекомендую при отриманні шлангу звертати увагу на те, як прикріплена етикетка. Якомусь "інтелектуалу" здалося гарною ідеєю прикріпити папірець до шлангу металевими скобами. Зіткнувся з таким екстраординарним явищем вперше. Був дуже здивований.

Недостатки:
    Дірки від металевих скоб.
    • Сергей

Вернули?

• Богдан Б***

Ні. Залишив собі. Возитися не вигідно з фінансової точки зору. Отримав досвід, і поділився з вами :)

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Богдан! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Андрей Г***