Отзывы покупателей о Кастрюля Edenberg 1.3 л из нержавеющей стали с крышкой 14 см (EB-3002)

Код:  121020202
Оценка пользователей 4.44/5
  • Отзывы про товар продавца УправДом
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 2.6

Брали 2.6л. Після першого використання нічого не сталося) Плями і цятки не з'явились, дно не відклеїлось, не узялося корозією и тд. Гарна кастрюля.

• Яна.
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 7

Чудесная кастрюлька. Внешне красивая. В процессе эксплуатации никаких пятен не появилось. Под самый верх 7.7л, так что заявленный объем 7л -это реальный объем для удобного приготовления.

Достоинства:
    Рекомендую.
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
    • Продавец  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням!
      Миру Вам!

• Василий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 9.5

Купив те що хотів. Якраз співвідношення,ціна,якість,розміри зійшлися з моїми побажаннями і можливостями. Задоволений як виробом так і сервісом Розетка на всі %.

Достоинства:
    Та це й так ясно що розміри ціна.
    Недостатки:
    Якщо і є то не суттєві, або ще не помітив.
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 0.6

Замовляв 4, в користуванні поки що одна. Після першого використання на індукційній плиті багатошарове дно з одного боку посуду змінило свій колір. На моє переконання це свідчить про низьку якість посуду китайського виробництва. Саме дно та внутрішня поверхня в нормальному стані. Користуватися в принципі можно, але в другий раз посуд цього виробника я би замовляти не став. У цього продовця також. Мені необхідно було посуд об'ємом 600 мл. Продавец прислав посуд об'ємом 800 мл. На слушне моє зауваження, відреагував дуже емоційно, та порадив краще читати інформацію з описом товару на сайті "Розетка". Якось так.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Сумнівна якість товару данного виробника, та продавця.
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: World of dishes. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 8.5

Гарна каструля відмінної якості, приїхала швидко і надійно запакована, рекомендую

Достоинства:
    Мірна шкала, 5 шарове дно
  • Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.9

Отримала через зазначений термін. Якісний товар. Приємно користуватись.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не має.
  • Михаил Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 0.8

Після двох днів користування зявилися плямки на внутрішній поверхні

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Зявилися плями
    • Продавец  Morango

Добрий день,

Дякуємо вам за ваш відгук. Ми завжди цінуємо відгуки наших клієнтів і вважаємо їх дуже важливими для постійного вдосконалення наших продуктів.

Хочемо пояснити, що радужні плями є абсолютно нормальним явищем для посуду з нержавіючої сталі. Мінливість у зовнішньому вигляді, зокрема зміни кольору або відбитків, може виникати під впливом різних факторів, таких як мінералогія води, температура, а також специфіка використання.

Це абсолютно не вказує на якість каструлі. Важливо також зауважити, що ця мінливість не впливає на функціональність або безпеку використання посуду.

• Михаил Ф***

Мова не про райдужні плями, а про крапки на металі-збільшіть фото там добре видно

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.6

Зручна, добротна каструля.

Достоинства:
    Ціна-якість. Ручки дійсно не нагріваються, а сама каструля тримає тепло довго
    Недостатки:
    поки немає
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TXH market. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 5.5

При первом осмотре выводы такие:
    Кастрюля сделана очень качественно.
    Толщина металла и сам металл добротные.
    В отличии от многих аналогов,где стенки можно погнуть пальцами.
    Есть мерная шкала.Ручки очень удобные .
    Плюс ,то что ручки на крышке и кастрюле металлические,
    а не пластиковые(не будут плавится и вонять).
    Посмотрим ,как покажет себя в эксплуатации.

Достоинства:
    Цена(очень приятная)
    Качество и толщина металла.Металлические ручки.
    Соединения добротные.
    Недостатки:
    Пока не нашел.
  • Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfect Cookware. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 7.7

У кастрюли толстое дно, но тонкие стенки. После первого применения(готовила суп) на дне появились чёрные пятна. Все попытки от них избавится оказались напрасны. Хочется посмотреть на сертификат качества!!!

Достоинства:
    Цена, объём
    Недостатки:
    Пятна после первого использования