- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
Отличная кастрюля. Моя женщина в восторге и смотрит ещё что-то из этой серии
- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
Товар на картинке не соответствует полученному !!! Смотрите внимательнее на сайте темная получил светлую ((((
- Юрій
Это ещё вопрос, что лучше. Светлая - с гранитным покрытием, тёмная - с мраморным. Гранитное более устойчиво к механическим повреждениям и вроде бы не боится посудомоечной машины. Мраморное антипригарное покрытие (якобы) позволяет готовить вообще без масла, но более хрупкое. Встречал негативные отзывы на отслаивающееся чёрное мраморное покрытие в этих казанах
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 5.5
Каструля красива, широка і об'ємна, цікава на вигляд. Поки що готує добре. Завдяки широкій формі, можна навіть щось піджарити. Кришка гарно прилягає. 5,5 літрів якраз до верху. Прихватки на ручках досить зручні, можна не знімати під час готування. Продавця рекомендую. Товар, на мій погляд, був упакований надійно, отримала на другий день після замовлення.
- Достоинства:
- Широке дно
- Недостатки:
- Поки що немає
- Надежда Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
Отличная кастрюлька, все супер.
- Достоинства:
- Норм.
- Недостатки:
- Пока нет
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
Пользуюсь этой кастрюлей уже больше года. Она моя любимая. Абсолютно любые операции можно в ней делать. Жарить, тушить, варить. Что еще нравится - очень компактно становится в холодильник. Мечтаю теперь докупить кастрюли из этой же серии, но с другими объемами. Я пользуюсь деревянной или силиконовой лопаткой или ложкой, чтоб не повреждать покрытие. Всё замечательно, царапин нет. Ничего не пригорает. Готовить в ней - одно удовольствие.
- Достоинства:
- Форма, гладкость материала, антипригарность, просто душевная!
- Недостатки:
- нету их
- Игорь
Напишите пожалуйста теперь, спустя несколько мес. как эта посуда в использовании.
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
Варила плов,сподобалося
- Достоинства:
- Гарно мити
- Недостатки:
- Савенчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
Кастрюля бомба
- Достоинства:
- Не пачкается, не пригорает.
- Елена В***Продавец: Berling official. Цвет: Прозрачный с серым
Здравствуйте, скажите накладные ручки есть к кастрюльке ?
- Денисенко Е***
Ручки есть
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Yepik. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Товар получен быстро. Качество казана отличное. Дякую.
- Недостатки:
- Немае
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Прекрасный казан, стенки плотные, покрытие на высшем уровне, маленький обьем идеален для небольшой семьи
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо за такий детальний відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість покриття та надійність стінок казана Edenberg. Так, цей об'єм — просто знахідка для затишних сімейних обідів. Смачних Вам страв та гарного настрою!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Гарна, зручна, охайна. Купували на подарунок, бабуся задоволена.
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Брала на подарунок. Дуже сподобався. Гарна якість! Рекомендую:)
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Дуже сподобалався казан
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: HomeComfortsOnline. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Кастрюлею залишилась задоволена. Гарне покриття. Готувати в ній одне задоволення. Рекомендую.
- Достоинства:
- Достатньо легка,для ручок є підхватки, тримач кришки не нагрівається
- Недостатки:
- Не виявила
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Чудова якість, дуже задоволена, саме така як було в описі і навіть краще)), доставка дуже швидка, менеджер Світлана чемна та професійна, приємно коли тебе обслуговують швидко і якісно. Дякую
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо за такий розгорнутий та теплий відгук. Нам неймовірно приємно, що якість котла-каструлі Edenberg перевершила Ваші очікування. Ми раді, що Ви задоволені і швидкою доставкою, і спілкуванням з менеджером.
Готуйте із задоволенням та повертайтеся до нас за новими покупками!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
Кастрюля якісна, їжа не прилипає,легка, зручно мити.
- Достоинства:
- Якісна, легка.
- Недостатки:
- На кришці з внутрішньої сторонини на 1.5 см, стирчить гвинт, який тримає ручку.
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
Каструля,сподобалася,компактна,зручна в використанні,в перший день зробила в ній жаркоє,вийшло дуже смачно.Менеджер зв'язалася швидко,прийшла гарно запакована,дякую магазину@ Amicus і розетці за швидку доставку!
- Достоинства:
- Гарна каструля
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо Вам за такий теплий та змістовний відгук!
Нам дуже приємно, що Ви повністю задоволені покупкою: від швидкої комунікації менеджера та якісного пакування до самої каструлі.
Окрема подяка за прекрасне фото! Бачити товар у використанні, а також читати, що Ваше жаркоє вийшло дуже смачним — це найкраща нагорода для нас. Ми дуже раді, що каструля виявилася для Вас компактною та зручною.
Нехай кожна страва, приготована в ній, буде такою ж смачною та приносить Вам задоволення!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
На індукційній плиті майже нічого не липне, місткий і за рахунок високих бортів плита залишається чистою під час жарки. Низький уклін тому покупцю, хто поміряв все рулеткою і виклав фото - не зрозуміло, чого в описі до товару не вказані всі параметри. Трохи напружує, що на кришці з внутрішнього боку стирчить різьба кріплення - зачіпаю її рукою під час миття, але підозрюю, що то просто мені попався брак. А так покупкою цілком задоволена
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Виступає кріплення на кришці
- Продавец Amicus
Дякуємо Вам за такий детальний та позитивний відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою. і нам приємно чути, що каструля чудово показала себе на індукційній плиті, нічого не липне, а високі борти допомагають зберігати чистоту під час смаження.
Щодо кріплення на кришці: ми щиро вибачаємося за незручності, пов'язані з виступаючою різьбою. Можливо це дійсно виробничий дефект, і це не відповідає нашим стандартам якості. На жаль перед відправкою немає можливості розпаковувати фірмові коробки Еденберг, так як вони ще з заводу запаковані і затягнуті слюдою.
Ваша думка дуже важлива для нас, адже вона допомагає нам покращувати якість товарів та сервісу. Дякуємо, що обрали нас!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Приехала вовремя
- Достоинства:
- Пока все ок
- Недостатки:
- Отсутствуют
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Прогинается дно при нагреве, берется запахом
- Достоинства:
- Удобный, вместительный
- Недостатки:
- Прогинается дно при нагреве, берется запахом
- Нина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Гарна каструля,не прилипає,головне підходить до всіх поверхонь, навіть в духовці можна приготувати їжу. Хочу ще замовити іншого розміру
- Недостатки:
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: КАСТРЮЛЯНДІЯ. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 5.5
Сучасна кастрюля. Товсті стінки, але легка. Є гумові м'які накладки на ручки. Дуже якісна. Додається каталог з кастрюлями цієї серії різної форми і об'єму. Замовляла на 5,5 л. Буду замовляти ще з цієї ж серії. Можна і на подарунок.
- Достоинства:
- Сподобалась форма ручки кришки. При приготуванні на ній можна залишати ложку
- Недостатки:
- Хотілось би замовляти через магазин Розетка.
- Продавец КАСТРЮЛЯНДІЯ
Дякуємо за відгук
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
Менеджер швидко зв'язався для уточнення деталей, відправили в день замовлення. Казанок відповідає опису і фото, товсті стінки, якісне покриття, все чудово.
- Достоинства:
- Стильний дизайн,зйомні накладки на ручки,не важка.
- Недостатки:
- Наразі не виявлені. Сподіваюсь,в експлуатації не підведе)
- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням.
Миру Вам і гарного дня!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
Дуже крутий, брала на подарунок, залишилися всі задоволені, саме те що хотіли, підійшов на індукційну плиту
- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, Користуйтесь с задоволенням.
Миру Вам та гарного настрою!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Шикарнюча каструля ! Хто шукає казан такого формату - рекомендую !!
Щодо продавця - то взагалі еталон :), швидка відправка, зв'язок - все на висоті. Дякую.- Достоинства:
- Красотіща
- Недостатки:
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
Дуже гарна каструля красива все якісно зроблено швидка доставка
- Достоинства:
- Гарна каструля
- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням.
Звертайтесь, завжди раді допомогти з вибіром посуду!
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
Вже не вперше купуємо кастрюльки цієї фірми. Минула прослужила 5 років, пошкодилось внутрішнє покриття (від віку напевно, бо користуємось тільки пластиковими лопатками). Нещодавно з'явилась посудомийна машина - стара кастрюля не пережила миття,зовнішня нижня частина почала злазити. На даній кастрюльці зазначено, що можна мити в ПММ. Хтось має позитивний досвід? Не хочеться зіпсувати нову річ
- Богдан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Якісна каструля
- Достоинства:
- Якісна каструля
- Гайдиш Р***Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 3.7
Гарна якість
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Олеся Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Задоволена
- Продавец Amicus
Дякуємо Вам за замовлення і гарний відгук! Хай завжди все буде вдало і дуже смачно !
- Волошина М***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Гарні каструлі. Дуже їх полюбляю. Нічого не прилипає, легко миється.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Шикарна каструля. Нічого не прилипає. Компактна, але вмістка
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 2.8
Гарний казанок. Готував в ньому вже декілька разів плов та гречку. Все ок
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Fliggi. Цвет: Прозрачный с серым. Емкость: 4.4
Універсальна зручна кастрюля для приготування будь-яких страв.
- Достоинства:
- ціна, розмір