- Анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TS. Объем: 700
Замовили вперше, одразу, почитавши відгуки вибрали саме цю компанію.
Дякуємо за смакоту. Замовляли позавчора чотири пляшки різних смаків, сьогодні вже смакуємо каву по новому.
Ще раз дякуємо.- Продавец TS
Дякую за відгук! Дякую за справедливу оцінку нашого продукту! Нехай вам завжди смакує!
- Бугера Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TS. Объем: 700
Доброго дня,замовляю вдруге.Сиропи смачні,надійно і акуратно упаковують.Дуже дякую.
- Продавец TS
Дякую за відгук! Нам дуже приємно, що залишаєтесь з нами. Будемо раді вам і втреттє, і всі наступні рази
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: TS. Объем: 700
Сироп чудовий, із багатьох подібних кращий. Надіслали швидко, пакування надійне. Нарешті я припиню бігати в кав'ярню коли заманеться еспресо з горіховим сиропом, можна те саме вдома ;-)
Мало замовила. Треба мабуть повторити.
*відрізає шмат від кілограмового бревна пломбіру і поливає його сиропом*
Дуже вдячна- Достоинства:
- Хотіла саме цей, бо перевірено
- Недостатки:
- Які недоліки?
- Продавец TS
Дякую за такий схвальний відгук! Це дуже приємно )
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TS. Объем: 700
Залишилась задоволено, сироп дуже смачний і підходить не тільки до кави, а й до десертів. Зі мною швидко зав'язалися та надіслали замовлення. Доставка швидка, товар запаковано надійно, великий об'єм і вистачає надовго.
- Достоинства:
- Великий об'єм
- Продавец TS
Дякую за такий разгорнутий відгук! Приходьте до нас за новими смаками!
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TS. Объем: 700
Доставка швидка, якість відмінна. Продавець проконсультував та надав гарант цілісності доставки. Рекомендую!
- Достоинства:
- Смак відмінний
Дякую! Ваші відгуки надихають! Будемо чекати вас в нашому магазині
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TS. Объем: 700
Пожалуй самый вкусный сироп среди подобных)попробовала много фирм и остановилась на Топ сироп
- Достоинства:
- Вкус, цена
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Enjoyment. Объем: 700
Сподобався,дуже смачний,насичений смак.Рекомендую!
- Продавец Enjoyment
Дякуємо за рекомендацію! Раді, що смак виявився насиченим і вам сподобався. Нехай сироп й надалі приносить задоволення