- AI аналіз відгуків32 відгуки: 72% позитивні, 12% нейтральні, 16% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Відмінно.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Відкрила для себе продукцію Харчі і тепер постійно замовляю і собі, і тепер ще другу-військовому. Суп з локшиною в топі, разом з кус-кусом з овочами. Дуже зручно брати із собою у поїздки. Також, беру на дачу, щоб не витрачати час на приготування. Дякую за таку класну та якісну продукцію, та ще й за доступну приємну ціну!
- Достоинства:
- Зручно, швидко, смачно
- Надія І***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Вдруге замовляємо продукцію цього виробника і вдруге з приємністю відмічаємо, як добре у них налагоджена менеджерська робота: оперативно, чітко,вчасно. Якістю продуктів задоволені. Невеличке побажання, по можливості, розширити асортимент гарнірів до других страв. Найкращі побажання виробнику продукції «Харчі».
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Гарна робота компанії: все прийшло вчасно, швидко, коректно.
Продукти якісні, смачні. Зручно для використання в польових умовах.
Корисна річ, якщо не має змоги приготувати їжу.
Надійний спосіб забезпечити себе їжею у військових умовах, коли доступ до традиційної
їжі обмежений. - Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Смачний суп
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Вчергове замовляю цей суп серед іншого від Харчі. 5 з 5.
- Достоинства:
- не висока ціна, товстий матеріал пакетів як і у всієї продукції від цього виробника
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
За моїми вподобаннями даний суп входить в трійку лідерів від Харчів. Йому складають компанію гороховий суп зі свининою і суп-пюре з печериць. Також можна трійку розширити до четвірки додавши сюди борщ зі свининою. Спробуйте і переконайтесь в цьому.
- Достоинства:
- Відсутність консервантів та інших хімічних інгредієнтів. Не висока ціна.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Александр Е***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Не сподобався, нема смаку
- Продавец HARCHI SELLER
Дякуємо вам за відгук! В продукті використані сушені інгредієнти без використання підсилювачів смаку. Напевно, ви не відчуваєте такого смаку, наприклад, я к в чіпсах з "куркою". Курка є, варена, і ії смак відчувається.
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Дуже смачний суп. Локшини як раз ідеальна кількість - це виходить і суп, але ще і поживно, бо не тільки вода. Склад натуральний, беру не тільки в похід, але і просто перекусити вдома, коли нема часу готувати перші страви.
- Достоинства:
- Смачно, ціна, інгредієнти
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец HARCHI SELLER
Дякуємо вам за відгук!
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Зручно і швидко готувати. Смачно.
Дякуємо!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Супер!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Смачно
- Достоинства:
- Якісний, відповідае опису
- ГеннадійОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Досить багато їжі як для супу. Виходить щось накштал локшини від цього ж виробника просто з більшою кількістю води. Загалом смачно.
- Достоинства:
- Багато їжі
- Продавец HARCHI SELLER
Зато наваристо, є що пожувати та насищення від страви на довго висточить! Дякуємо за відгук! Слава Україні!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Рекомендую!
- Достоинства:
- Смачно
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
вкусный и сытный суп
- Достоинства:
- вкусный и сытный
Дякуємо за відгук!
- Ярослава М***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Смачний супчик. Лапшичка, курячий фарш варений, овочі - все сподобалось на 5+
Рекомендую!- Достоинства:
- смачненько!
- Недостатки:
- нема
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Смачно, сподобалось, рекомендую!
Дякуємо!
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Смачненький курячий супець з лапшичкою! Їли з діточками, всі ситі і шасливі. Сподобалось бо смачно!
- Достоинства:
- дуже смачно!
- Недостатки:
- нема
- Орест З***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Вітаю, я вже писав, що я, є шанувальником цього бренду і коли я бачу, що на них та на їх продукти пишут наклепи, то, вибачте не промовчу, а викажу свою думку і обосную, чому це є наклеп. Ось, попередній коментар, цітата: "Не сподобалося, схоже на невдалу переварену локшину швидкого приготування в надлишковій воді, страву трохи рятує куриний фарш непоганої якості, але в цілому, на мою думку, несмачно"
Локшина, в цьому продукті, йде в сухому вигляді і тільки від вас залежить, як ви ії приготуєте ії. Будете варити, недоварити, заліти окріпом і потримати належний час, це все від вас залежить! Якщо, ви не вмієте користуватися інструкцією, то будь яку страву можна зіпсувати, зовсім! Ви, за своє невдале приготування звинувачуваєте виробника? Це як? Не до чого приколупатися було?! І ще, "курячий", а не "куриний", вчить мову краще !
Шановні друзі! Цей виробник, продає по кращим цінам висооякісні продукти! Не те, що їх конкуренти, які продають у 2 рази більш теж саме!- Достоинства:
- Просто, дуже смачни курячий суп !
- Недостатки:
- нема
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
- Орест З***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Додали ще грінок і на морозі ця зупа аж залітіла....смачно так було !!! Найкраща страва!!!
- Достоинства:
- просто суперово! +
- Недостатки:
- нема
- Сокира І***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Добре зайшов. До того ж треба щось рідке їсти. Ще і зігрів, як для мене саме те, що потрібно)
- Достоинства:
- Добрий супець!
- Недостатки:
- не знайшов
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Смачний суп. Малий, йому 5 років хоч не полюбляє їсти перші страви, а тут все умял дуже шмидко :-)) Мені дуже мало залишилось :-))
- Достоинства:
- Cgодобалось сину і мені !
- Недостатки:
- нема
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Дуже смачно! Сподобалось усім хлопцям друзям, кому передавав на фронт. Просили ще!)
- Достоинства:
- Дуже смачно!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Не смачно. Якщо вибирати між якимось ролтоном чи мівіною, то вони однозначно краще смакують. Навіть як для похідної їжі. Краще ніж борщ, але їсти важкувато.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Не смачно.
- Продавец HARCHI SELLER
Вітаємо, шановний споживач! Ви один на тисячу інших наших споживачів кому сподобалась наша їжа. Нам прикро, що так сталося. Дуже багато є інших виробників і вам варто спробувати знайти свою улюблену їжу типа Мівіни або Ролтон до якої ви вже звикли. і їсте. Це ващ особистий вибір. Дякуємо, що повідомили нам про це!
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
зелень порезана старая., вермишели мало и она невкусная., мясо не попалось вообще.
- Достоинства:
- В меру соленый., бульон вкусный.
- Недостатки:
- в порезанной зелени попадается много одеревеневших кусочков.
- Продавец HARCHI SELLER
Доброго вам здоров'ячка Олексій! Ми розуміємо, що краще зварити суп дома з свіжих продуктів з Привозу) Ми використовуємо сушені продукти і напевно суп не заварився потрібний час і тому були у вас тверді шматочки. Що сточується м'яса, воно там є і в достатній кількості, але це дрібні шматочки і можливо ви їх не побачили. Нам дуже прикро, що ви нам занизили відмітку, ми працюємо та не зупиняли роботу, а ви так з нами) Прикро!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Вкусно и сытно. Рекомендасьён!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
доставили швидко, смак сподобався. може трохи мало солоний смак, та то, думаю, на любителя. Краще досолити ніж їсти солоне
- Достоинства:
- швидко, смачно та зручно
- Недостатки:
- нема
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Вкусно и удобно :)
- Достоинства:
- Вкусно :)
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Вкусный супчик!
- Достоинства:
- Кормили ребенка, очень понравился и я попробовала, хорошо пахнет, как будто сейчас сварила. Рекомендую! Скоростная связь с магазином, выручили, так как сильно спешили.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 55
Їм прямо зараз, з ранку купив, а зараз їм у потягу. Дуже зручно, нилив окріп, 10 хвилин та їж куриний суп з локшинкой, як мені подобається. Локшина длина, що є саме те. Запашна страва. Смачні шматочки курки, вони не великі але їх багато !
- Достоинства:
- Як дома зварений, чудово!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Горець. Вес: 55
Несмачне. Половину викинула. Хто буде куштувати, то беріть з собою сіль обов'язково, бо воно прісне. Та й ніякого смаку взагалі не має. Заради справедливості можна сказати, що так - маленькі шматочки курки там є і добре відчуваються. І ще норм, що немає різкого запаху приправ, нікого не задушив, бо брала для переїзду в автобусі. Але в цілому він цієї ціни не вартий. І набагато смачніше, і дешевше вийшла сублімована лапша Wok
- Достоинства:
- Приємно хрустить зелена цибулька (чи що воно там), є шматочки курки
- Недостатки:
- Несмачне. Навіть ніяке. Не варто своєї ціни