Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Рис зі свининою та овочами, Харчі ТМ

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Поки не пробовав але друг порадив мені сказав що норм

• Надія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Вдруге замовляємо продукцію цього виробника і вдруге з приємністю відмічаємо, як добре у них налагоджена менеджерська робота: оперативно, чітко,вчасно. Якістю продуктів задоволені. Невеличке побажання, по можливості, розширити асортимент гарнірів до других страв. Найкращі побажання виробнику продукції «Харчі».

• Ирина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Смачно. Зручно, коли немає можливості готувати на плиті.

Дякуємо за відгук!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Я дуже поважаю та полюбляю продукцію "Харчі".Все супер!Використовую коли подорожую на велосипеді з ночівлею,це зручно та смачно.

Достоинства:
    Смачно,зручно.Зручно тому,що не потрібно мити свій посуд після їжи:)Смачно бо і справді смачно!!!
    Недостатки:
    Недоліків нема.Проїхав на велосипеди 370 км з першою та другою стравою цієї марки,все супер!!!
    • Продавец  HARCHI SELLER

Дякуємо!

• Олександр К***

Дуже смачно, дякую!

Достоинства:
    Вкусно, без но. И запах и мясо и рис настоящие. Не нужна тарелка, зип пакет заменит и кастрюльку и тарелку. Только кипяток и ложка)
    Недостатки:
    При наличии стиральной машины, робота пылесоса и "Харчі", человечество перестанет размножаться))
    • Продавец  HARCHI SELLER

Нам дуже приємно, що вам сподобалось, дякуємо!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Запах и вкус - более-менее. Мясо есть - очень маленькие кусочки. Идеально для быстрого перекуса в экстремальных условиях, но не как ежедневное домашнее блюдо.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Рисовая каша после приготовления не отличается от рисовой каши, сваренной дома. Вкусный рис с кусочками мяса, нам всем понравилось.

Достоинства:
    Быстро и вкусно как дома