Картка Rozetka

Оценка пользователей 4.77/5
  • Отзывы про товар продавца HARCHI SELLER
  • Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Дуже смачно, смаки природні, мяско відчувається добре. Для людей що люблять солене і перчене мабуть буде пріснувато, але мені підійшло ідеально. Велика порція, достатньо на двох дівчат. По факту для ідеального результата треба додати трохи більше води та витримати більше часу, чим вказано на упаковці. Для сніданку у подорожі підходить ідеально і ціна помірна. Рекомендасьон.

Достоинства:
    Велика порція, достатньо на двох дівчат
    Недостатки:
    виправити інфо на упаковці
  • Аміна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Не очікували але дуже смачно, упаковка зручна, зручно брати з собою

Достоинства:
    Ціна, смак
  • Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Гречка смачна. Пакет зручний, закривається і зберігає їжу теплою.

Дякуємо!

• Надія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Вдруге замовляємо продукцію цього виробника і вдруге з приємністю відмічаємо, як добре у них налагоджена менеджерська робота: оперативно, чітко,вчасно. Якістю продуктів задоволені. Невеличке побажання, по можливості, розширити асортимент гарнірів до других страв. Найкращі побажання виробнику продукції «Харчі».

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Гречка надзвичайно смачна і ситна. Пакет герметично закривається і досить довго зберігає їжу теплою.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Гарна робота компанії: все прийшло вчасно, швидко, коректно.
    Продукти якісні, смачні. Зручно для використання в польових умовах.
    Корисна річ, якщо не має змоги приготувати їжу.
    Надійний спосіб забезпечити себе їжею у військових умовах, коли доступ до традиційної
    їжі обмежений.

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Гречка як домашня, дуже смачна та ситна. Відмінний варіант для швидкого і корисного обіду

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Не можу сказати, що це дуже смачно, але згодиться, це все таки сублімований продукт.

Достоинства:
    Зручно взяти з собою, легке, можна їсти прямо з пакету, тривале зберігання, ситне.
  • Ирина

Смачно

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Смачно, але піснувато. Якщо додати солі або ж кетчупу, буде смачніше

• Продавец  HARCHI SELLER

Ми не кладемо багато солі, як інші. Всього в міру кладемо. Ви на свій розсуд, звісно можете додати кетчуп, але ви заб'єте смак та запах свіжоприготовленої страви. Гречка дуже смачна, тому що вона найвищої якості яка є в Україні, спеціально відібрали для продуктів нашого бренду Харчі. А ще у нас є і 100% сублімовані страви, смак та якість яких, вам сподобаються на всі 100% !!!
      Це спочатку заморожені при дуже низький температурі, а потім висушені вакуумі 24 години, готові страви. Вони повністю зберігають смаки, запахи готової страви. Варто спробувати!

• Ярослава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Це не звичайна гречка, тільки тому, що такого приємного смаку гречі, я ще не спробувала ніде, хоча купую постійно в маркетах щось подібне. Але, це, все не так просто, як здається. Бачу, що виробник багато уваги приділяє, саме смаку приготованої готової страви, ні як інші, що попал фасують.
    Цей бренд, подобається усім моїм друзям з ким я ходжу в гори, тому постійно беремо цю гречу зі свининою від Харчів !!!

Достоинства:
    смачно та поживно
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  HARCHI SELLER

Дякуємо за відгук!

• Микола О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Супер смачно, але треба трохи більше ю сублім м'яса, хай би дорожче було.
    Відчувається, як фарш в середині.
    І в картоплі теж

• Продавец  HARCHI SELLER

Дякуємо за відгук! В продукті не сублімоване, а варена, сушена свинина у вигляді фаршу. 100% Сублімати в нас, з м'ясних, це Гуляш з томатним соусом та з птиці, це Індичка у вершково-грибному соусі. Вони коштують дорожче, але і м'ясо там, як у справжньої приготованої ставі. Можна додати, наприклад у гречку, стільки м'яса,скільки вам не висточає на цей час. Для більшості наших споживачів, вміст свиного фаршу, повністю задовольняє, тому рецепт не змінюємо і ціну не підвищуємо. Гарних вам маршрутів та приємного настрою!

• Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

дуже зручно для походів, вийшла ситна вечеря, проте на смак - нічого особливого

Достоинства:
    дуже зручно їсти в поході, ситно
    Недостатки:
    на смак могло би бути краще
  • Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Все супер! Залив повний пакет десь на 10-15хв. (напевно, чуть більше норми), але каша водянистою не була - все пропарилося добре. Мені сподобалася пропорція інгредієнтів. Маючи можливість, дозволив собі добавити трішки олійки. Люблю я погурманити))
    Хороша альтернатива нашому стандартному сухпаю - легкий, поживний, смачний)

Достоинства:
    Смачно та багато.
    • Продавец  HARCHI SELLER

Це дуже приємно чути, саме від вас, наш шановний Захисник України! Слава Україні!

• Зимогляд М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Купували для походу в гори. Дуже крута штука. Залив окропом 5 хв і все готово! З одного пакета гречки, виходить порція як на 2 людини.

Достоинства:
    Дуже смачно! Швидко! Якісно!

Дякуємо за відгук! ✌️

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Смачна, велика порція, але забагато моркви

Достоинства:
    Велика порція
    • Продавец  HARCHI SELLER

Доброго дня. Рецептура така вже 5 років і крім вас про моркву, нам ніхто не казав, що ії багато в страві. Можливо, вам не подобається морква, )) але повірте, ії кількість в нормі. Дякуємо вам за відгук!

• Максим М***
  • Стефан О***
  • Ігор Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Каша смачна . Як швидкий та смачний перекус. Як на мене трохи багато моркви , проте смак не змінився.

Достоинства:
    Швидка доставка . Якість.
  • Павел С***

понравился вкус

Достоинства:
    вкус
  • Сергей Ш***

Вкусно и не вредно

• Евген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Сытно, вкусно. Насыщает быстро. Немного добавил соуса кетчупа, вообще бомбически получилось.

Достоинства:
    Сытное блюдо
  • Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Загалом нормально, велика порція - наїстися можна. На смак так собі, ще раз брати не хочеться.

Достоинства:
    Велика порція
    • M4U

Спасибо за отзыв, предлагаем вам сравнить с другими производителями, чтобы понять, что наш продукт вкуснее и лучше! Кстати, гречка у нас не хлопьями, а цельная и от той которую вы готовите доман, ничем не отличается.

• Виктор

Вкусно и удобно :)

Достоинства:
    Вкусно :)
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HARCHI SELLER. Вес: 85

Велика порція, греча не пластівцями, а ціла, як робиш зазвичай дома. В порції достатньо свинини, цибульки та моркви. При запарюванні дуже приємний запах гречи та свинини. Їли не тільки це сьогодні з Харчєй, напишу ще про інші.

Достоинства:
    Домашня греча зі свининою!
    Недостатки:
    нема
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Горець. Вес: 85

Смачно) в міру спецій, в міру моркви