Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Циркуляционный насос Gross WRS 25/4/180

Оценка пользователей 3.44/5
  • Сергій С***

Це кошти викинуті на вітер, не купуйте, працює дуже гучно і якось ніби на "останньому подиху".

Недостатки:
    В жодному разі не викидайте кошти на вітер.
  • Сергій С***

Насос працює але дуже гучно.Гроші викинуті на вітер

Недостатки:
    Дуже гучний
  • Виктор К***

У меня это первый, придраться не к чему....

• Андрій

Не кому не раджу купувати цей насос! Пропрацював він у звичайному режимі лише близько двох місяців і заклинив. Після відправлення його за гарантією, я чекав майже 3 місяці, потім мені зателефонувала співробітниця розетки і сказала, що гарантія не дійсна. не було в комплекті дроту, який знімний! Провід там фіксується під пластиковою кришкою просто двома контактами, а сам насос не розкривався! На пропозицію відправити їм провід, якщо це їм так важливо, вона відповіла, мовляв раз провід був відключений, то гарантія анулюється!
    Це повна маячня, тому що виробником передбачена заміна дроту не розкриваючи самого насоса! Загалом вважаю сотридників розетки не компетентними, а товар не якісним, і нікому не раджу купувати це сміття.

Достоинства:
    Недостатки:
    Заклинув, не працює, відмовили в гарантіі
    • Андрій

П.С. Співробітники розетки дочекались коли скінчиться гарантія, щоб в мене вже не було можливості відправити їм цей мотлох знову але вже з проводом. Вважаю що такі їх дії тільки усугубляють відношення до цього магазину. Я був їх постійним покупцем але тепер не раджу нікому купувати тут що небудь.

• Максим М***

Замовив не той що потрібно, тому що фотографія на сайті насоса wrs 25/6, а не 25/4. Надіюсь це не страшно, бо помітив це вже після встановлення.

Достоинства:
    Недорого
    Недостатки:
    Перший зламався, проживши аж 1 сезон
  • Георгий Д***

Хороший,довольно тихий насос.На первой скорости справляеться с обслуживанием 10 радиаторов.Главное не допускать засорения рядом стоящего грязевого фильтра.Это будет сказываться на работе насоса.

Достоинства:
    Тихий,продуктивный.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
  • Іван М***

#моєрозпакування 5+

Достоинства:
    надійність у роботі
  • Андрей

Установил работает тихо, о сроках будем говорить по истечению времени, а так вроде все нормально фильтр грубой очистки, мотор в работе неделю вроде все нормально только воздух выгнать на 100% из него не получается. Еще 1 не очень приятная штука была чуть не забыл 2 болта затянуты чуть не на излом а 2 я пальцами открутил, советую проверить после покупки. Производительности хватает для дома 120 квадратов правда в 1 этаж в 2 не уверен, в 1 нормально, система и самотеком работает, но 2 контура не равномерный прогрев решил циркуляционным насосом.

Достоинства:
    Тихий, работает ровно, не трет, не кренит.
    Недостатки:
    2 болта не затянуты.
  • Алексей Н***

Очень качественный насос, купил второй , первый отслужил 6 лет , взял на замену, так как начал подклинивать на первой скорости(думаю естественный износ) ..... качество не хуже Wilo

Достоинства:
    Хороший насос за свои деньги
      Онлайн-консультант Rozetka

Добрый день, Алексей! Благодарим Вас за покупку в нашем интернет-магазине и за оставленный отзыв! 6 лет для насоса это хороший показатель с учётом качества воды и естественного износа. Надеемся что и новый насос отработает не меньше ! :)

• Serghei K***

Хороший, продуктивный и достаточно тихий насос. Проработал около 4 месяцев - замечаний пока нет. Рекомендую.

Достоинства:
    Недооогой, нешумный
  • Владимир М***
    Достоинства:
    Чисто визуально всё отлично . Пока не установил .
    Недостатки:
    Пока не выявлено .