- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ART like Hobby. Количество в упаковке: 1
Не спец, але чудова ціна, чудовий олівець.
- Достоинства:
- Koh-i-Noor все ще чудово відповідає співвідношенню ціна-якість. А ціна, яку запропонував продавець, була однією з найкращих. Ще й одразу запропонували стрижні по приємній ціні. Дякую!
- Виктор Б***Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Несколько лет использую этот карандаш, очень надежный и крепкий. Он не требует специальных грифелей, можно ломать огрызки от обычных деревянных карандашей, или похищать карандаши врагов и использовать стержни оттуда.
- Достоинства:
- Надежность, доступность стержней.
- Недостатки:
- Нет таких.
- Андрей Г***
У меня одного грифели от обычных карандашей не влазят? Или у всех "специальные обычные карандаши", кроме меня?
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Користуюсь такими олівцями з 1977 року.
- Достоинства:
- все.
- Недостатки:
- за 48 років ще не виявив
Представник постачальникаВладислав,
Дякуємо за таку високу оцінку продукції ТМ Koh-i-Noor.
Бажаємо Вам творчих робіт.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Потрібні червоні або сині KOH-i-NOORовські стержні до цього карандаша. Чому в продажі тільки сірі стержні?
Представитель компанииДоброго дня, Олег.
Нажаль інші кольори стержнів KOH-i-NOOR для цього олівця в Україну не завозять.
- dimaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Круто, що знайшов цей олівець на розетці - адже в роздрібних магазинах довгий час не міг знайти, а якщо і знаходив, то за неадекватні гроші. Сам користуюсь таким олівцем 10 років і не викладаю його з рюкзака ніколи, бо на відміну від ручки пише і в мороз і в спеку. До олівця можна купити стрижні різної жорсткості.
- Достоинства:
- Можно міняти стрижень, можна точити точилкою яке йде з олівцем, надійний
- Недостатки:
- Трошки злізла краска в місцях де тримаю пальцями (але це за 10 років користування!)
- NatGОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Хороший карандаш, мне понравился. Изначально в нем вставлен твердый грифель. Кто любит писать мягкими грифелями, то сразу надо заказать и В или 2В стержни, чтоб заменить.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Купив 23 травня. Чудовий олівець, ніяких скарг, лише задоволення. Але сьогодні на нього впала металоконструкція вагою ≈100 кг. Цього не витримав цанговий механізм і тепер одна з його лапок трохи вигнулась і стержень потрібно тепер витряхувати. А на самому корпусі лише невелика тріщина
- Достоинства:
- Шикарний олівець
- Недостатки:
- Цанговий механізм не витримує падіння на олівець металоконструкції вагою ≈100 кг з висоти ≈1 метр
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Тяжелый, металлический, собран хорошо.
Год в постоянном использовании, только грифели меняю.
Один раз даже случайно постирал в рюкзаком, думал каюк.
Ан нет, ему***.
Отличный карандаш!- Достоинства:
- Металлический
- Чураков В***Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Я сам інженер і користуюся продукцією цією фірми давно, а саме від часів навчанна в інституті. Зараз порадив старшому сину малювати саме використовуючи олівці Koh-i-Noor. Малий навчається в шостому класі і зацікавився малюванням. Часто дивиться уроки малювання на Ютуб, там митці рекомендують саме цю фірму для малювання. Одну з конкурсних робіт розміщую у цьому відгуці. Мій батько ще й кольорові олівці десь купив і мій син тепер намагається творити й у кольорі. Навіть гумки ми купляємо Koh-i-Noor, бо не залишають слідів. Рекомендую митцям та інженерам, які малюють на папері саме товар цього бренду.
- Достоинства:
- Дуже якісний товар.
- Недостатки:
- За увесь час роботи з продукцією цього бренду не виявлено недоліків
- Алина А***
порадьте, будь ласка, папір для малювання
Представник постачальникаАлина,
Можемо порекомендувати Папір для креслення Kite А3 200 г/м2 10 аркушів (K23-270) код сайту 360940839, якщо плануєте використовувати сухі матеріали для роботи, або ж папір для акварелі за ссылка для використання з фарбами.
Дякуємо за проявлений інтерес до нашої продукції.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Отличный выбор для ношения в блокноте. Не боится падений, влаги и мороза. Если работа связана с нахождением на улице и зарисовками планов, измерений рекомендую.
- Достоинства:
- Ещё не сломался, покрытие целое, грифель можно заменить в перчатках
- Недостатки:
- Позже придумаю что-нибудь
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
В целом карандаш очень хорош. Металл придаёт приятный вес карандашу. Цанговый механизм работает на ура. В комплекте идёт грифель HB (он идёт внутри карандаша, поэтому некоторые не могли его сразу обнаружить). Если скрутить кнопку - в ней обнаружите точилку для грифеля.
Единственный выявленный недостаток - это резьба точилки. Частенько при закручивании точилки начинает откручиваться сам цанговый механизм с другой стороны карандаша.- Достоинства:
- Материал, вес, качество, точилка.
- Недостатки:
- Крепление точилки
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Той самий олівець з дитячого минулого!
Якщо чесно, то я задовбався міняти грифелі для звичайного 0.5 мм механічного олівця - ледве сильніше натиснеш, і одразу ламаються. А цей олівець - чудо інженерної думки - нічого кращого ніхто так і не придумав. Рекомендую.- Достоинства:
- Металевий, не ламаються грифелі
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаАндрій,
Дякуємо за таку високу оцінку продукції ТМ Koh-i-Noor. Бажаємо приємного користування.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Які можуть бути недоліки? Користуюсь з 1978 (одна тисяча дев'ятсот сімдесят восьмого року. Що ще додати?
Представник постачальникаВладислав,
Дякуємо за зворотній зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас. Бажаємо приємного користування!
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Дополнение к предыдущему своему отзыву. Если запасные стержни не идут комплектом при покупке этого карандаша - дайте пожалуйста ссылку на низ, я не смогла найти, а в аксессуарах они не указаны.
- Володимир Ш***Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
перше знайомство з механічним якісним олівцем відбулося в інституті, вже скільки часу пройшло, а я все рівно ним користуюся, підходять, майже, всі види стержнів, легкий і зручний в руці
- Достоинства:
- Довговічний олівець
- Недостатки:
- відсутні.
- Павел З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Береш в руки традиційний Koh-i-Noor і розумієш, що всь ці модернові олівці здатні лише на сміття! Якість перевірена часом - це про цей олівець!
- Достоинства:
- Якість, зручність використання.
- Недостатки:
- майже ідеально
Представник постачальникаПавел,
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
ЛЕПОТА! Прямо из студентских лет!!!
Представник постачальникаАлексей,
- ДионисПродавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Пользуюсь на роботе для чертежей. Мне очень нравится, удобно сидит в руке и мягко им рисовать, отличный выбор
- Достоинства:
- Удобный
- Olga U***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Дуже люблю механічні олівці, але вони в мене завжди ломались. Доти, доки я не купила собі кілька місяців тому цей олівець. Дуже сподобався і ціною, і зовнішнім виглядом, і якістю. Зараз купила 3 штуки на подарунки до нового року своїм колегам. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість. Стиль. 2мм товщина грифелю
- Недостатки:
- не знайшла
- Olga U***
Корпус - метал! Заточка в кнопці, яка викручується. В ній 4 палички, гривень вставляється між ними, і, якщо крутити, то він заточується.
Грифелі в комплекті йдуть середньої твердості, я замовила упаковку 2В. Вистачить надовго. Рекомендую для користування та для подарунків іншим!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
оригинальный и я думаю Вечный карандаш!
- Достоинства:
- Очень хороший карандаш, уверенно сидит в руке
- Недостатки:
- нет, хотя найти грифели потом под него сложно.
- Андрей У***
користуюсь таким олівцем років з десять не менше, є набір з грифелями в продажі.
жодних проблем!!!!!!!!!!!!
- IgorОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Чудовий олівець, яким приємно працювати. Не дешевий, але варто одного разу витратитися і мати якісну річ на роки..
- Юрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Найкращій олівець
- Достоинства:
- Найкращій олівець
Представник постачальникаЮрий,
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Товар отличный, акции от розетки - нет. Чтобы получить подарок, надо было подарок тоже найти и положить в корзину. Как то несерьёзно
- Достоинства:
- Отличный карандаш
- Лера
эта информация у них на сайте всегда указывается
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Шикарний ґаджет. Нижче є розлогий відгук - все правда. Олівець для писання - твердість як раз, десь HB. Окреме щастя - кліпса. Якби були окремо в продажу, я би купив на усі свої олівці. Але нема ніде.
- Достоинства:
- Зроблений людьми для людей
- Аркадий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Качество отличное. Надежный
- Роман А***
Не знаю, может только у меня он раскручивается, как "шалтай-болтай"
- ТамараПродавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Насколько же удобно! Рекомендую всем !
- Достоинства:
- Удобно лежит в руке
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Класний олівець взяв собі для малювання рекомендую
- Достоинства:
- Удобний, металевий, надійний
- DenОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Крепкий рабочий инструмент. В реальности оказался меньше ожидаемого. Есть точилка, но на мой взгляд больше декоративная, чем функциональная.
- Достоинства:
- Металлический корпус, приятная тяжесть, крепкий.
- Недостатки:
- Несущественны.
- Сергей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Чудовий олівець. Взяв вже другий, оскільки перший- загубив.
- Достоинства:
- Зручний, грифеля вистачає надовго.
- Недостатки:
- Губиться :)
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Это классика среди механических карандашей. Практически вечный. Заменяет собой огромное количество деревянных карандашей. В комплекте идет карандаш и один стержень внутри. Рекомендую сразу заказывать комплект стержней желаемой твердости. Спасибо Розетке за неизменно отличный сервис.
- Достоинства:
- Металлический корпус, точилка.
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Если не терять, то вечный. Фирменные стержни очень дешёвые по сравнению с простыми карандашами. Выдержит всё, кроме привычки ломать карандаш со злости.
- Достоинства:
- Вечный, удобный
- Недостатки:
- Нет.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Качественный карандаш. Есть заточка.
- Достоинства:
- Удобный
- Дина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Товар класний. Впевнено можна купувати.
Упакування розетки - погане.
Тепер розумію, чому жалілися на поламаний товар.- Достоинства:
- Якість олівця гарна. Малювати їм дуже зручно. В комплекті лише один стержень, тому купуйте окремо додаткові.
- Недостатки:
- Упаковано в кульок. Жодної коробки або хоча б пупирки. Все замовлення насипом.
Знаючи як товчуть при доставці товар, то чудом що цілий.
- КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Карандаш купила ребенку в школу. Очень понравился, говорит все дети спрашивают, где купил.
- Достоинства:
- Стержень не ломается, есть точилка-колпачек, качество
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Рекомендую продукцию Koh-i-Noor как стильный подарок на любой праздник!!!
- Достоинства:
- Стильный, очень качественно сделан.
- Недостатки:
- По сравнению с обычными карандашами Koh-i-Noor немного тяжеловат из-за металлического корпуса.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр грифеля: 2
Користуюсь ними з перервами, вже 26 років. Ідеальна річ.
- Достоинства:
- Ідеальний олівець.
- Недостатки:
- Ні. Взагалі.
Представник постачальникаДякуємо що обрали ТМ Koh-i-Noor
Приємного користування.