- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider
Такое чувство что самый дешовый Китай, ну чесно, не крутая шина, штиль в сто раз лучше, если что извините, но стерлась в хлам совсем не проработав, цепи орегоновские да крутые но шина попалась не ахти
- Достоинства:
- Ну такое
- Недостатки:
- Метал, качество стали желает быть лучше, на уровне дешовых китайских шин
- Продавец RealTool
Пане Іван, нам дуже прикро що у Вас негативний досвід в роботі з шиною Oregon. Чи не могли б Ви конкретизувати, що маєте на увазі під виразом “стерлася в хлам”? Для нас це дуже важливо. У нас, як продавця продукції Oregon, по даній шині виключно – позитивні відгуки. Я особисто, як користувач бензопили з даною шиною, вже 6 років користуюсь, без жодних нарікань.
- Продавец RealTool
Порівнювати шини Oregon та Stihl, на наше переконання, можна якщо два вироби з однаковими характеристиками (довжина, ширина паза, крок, посадочне місце шини), але Stihl не виробляє зовсім, шин з характеристиками, як шина Oregon 158PXBK095 /38 см. (15")/ 0,325"/ 1,5 мм.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Reallider
Вдруге купую дану шину для своєї Foresta FA-58n. Рекомендую брати в комплекті з ланцюгом Oregon 21LPX064E. Якість бездоганна, рівномірно зношується. Порівнюючи з іншими брендами, розумію, що буду купувати це і надалі
- Достоинства:
- Якісна шина
- Струк П***Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider
Шина хорошая
- Достоинства:
- Качество
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider
У меня уже 2 года, отработала три машины дров, и начала в месте там где звёздочка тереть и слизывать метал
- Достоинства:
- Орегон не уступает штилю
- Недостатки:
- Всё таки метал не топ
- ГригорійОтзыв от покупателя. Продавец: Reallider
Хороша шина. Відповідає опису. Підійшла на бензопилку Foresta модель FA-40s. Дуже приємний та компетентний менеджер. Замовляв шину, 2 цепка та свічку. Отримав приємний бонус набір для заточування цепків origon, неочікувано, коли забирав замовлення. В комплекті з цепком origon дуже виросла продуктивність роботи.
Щиро дякую!- Достоинства:
- Якісний товар, хороша ціна
- Продавец RealTool
Завжди будь-ласка!). Дякуємо Вам за оцінку нашої роботи!
- ВОЛОДИМИРОтзыв от покупателя. Продавец: Reallider
бысторо оперативно качество
- Достоинства:
- качество исполнения надежность