Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Шина Oregon 158PXBK095 /38 см. (15")/ 0,325"/ 1,5 мм.

Оценка пользователей 4.8/5
  • Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Такое чувство что самый дешовый Китай, ну чесно, не крутая шина, штиль в сто раз лучше, если что извините, но стерлась в хлам совсем не проработав, цепи орегоновские да крутые но шина попалась не ахти

Достоинства:
    Ну такое
    Недостатки:
    Метал, качество стали желает быть лучше, на уровне дешовых китайских шин
    • Продавец  RealTool

Пане Іван, нам дуже прикро що у Вас негативний досвід в роботі з шиною Oregon. Чи не могли б Ви конкретизувати, що маєте на увазі під виразом “стерлася в хлам”? Для нас це дуже важливо. У нас, як продавця продукції Oregon, по даній шині виключно – позитивні відгуки. Я особисто, як користувач бензопили з даною шиною, вже 6 років користуюсь, без жодних нарікань.

• Продавец  RealTool

Порівнювати шини Oregon та Stihl, на наше переконання, можна якщо два вироби з однаковими характеристиками (довжина, ширина паза, крок, посадочне місце шини), але Stihl не виробляє зовсім, шин з характеристиками, як шина Oregon 158PXBK095 /38 см. (15")/ 0,325"/ 1,5 мм.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Вдруге купую дану шину для своєї Foresta FA-58n. Рекомендую брати в комплекті з ланцюгом Oregon 21LPX064E. Якість бездоганна, рівномірно зношується. Порівнюючи з іншими брендами, розумію, що буду купувати це і надалі

Достоинства:
    Якісна шина
    Недостатки:
    Відсутні
  • Струк П***

Шина хорошая

Достоинства:
    Качество
  • Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

У меня уже 2 года, отработала три машины дров, и начала в месте там где звёздочка тереть и слизывать метал

Достоинства:
    Орегон не уступает штилю
    Недостатки:
    Всё таки метал не топ
  • Григорій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Хороша шина. Відповідає опису. Підійшла на бензопилку Foresta модель FA-40s. Дуже приємний та компетентний менеджер. Замовляв шину, 2 цепка та свічку. Отримав приємний бонус набір для заточування цепків origon, неочікувано, коли забирав замовлення. В комплекті з цепком origon дуже виросла продуктивність роботи.
    Щиро дякую!

Достоинства:
    Якісний товар, хороша ціна
    • Продавец  RealTool

Завжди будь-ласка!). Дякуємо Вам за оцінку нашої роботи!

• ВОЛОДИМИР

бысторо оперативно качество

Достоинства:
    качество исполнения надежность