- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тренажер крутой,инструкция на английском но собрать просто.Качество классное,своих денег стоит,прислали ещё термос крутой подарок,После занятий очень легко сложить и спрятать.Фантазировать что мог бы быть лучше я не мог,так что это показатель хорошего товара.Надеюсь что прослужит хорошую службу,и принесёт пользу.Спасибо продавцам товар отличный.
- Достоинства:
- Очень полезный девайс
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний, надійний і зручний тренажер. Можна настроювати індивідуально під ріст і вагу, також настроюється рівень інверсії, повний чи на певний кут.
Із недоліків - це найпростіша модель у лінійці FitSpine, тому в неї ненайкраща система фіксації ніг, яка ні як не настроюється і може комусь не підійти. Можливі болісні навантаження на стопи та щіколотки, особливо при надмірній вазі. Найкраще використовувати у дуже низькому взутті, типу кєдів - але підбір взуття дуже важливий.- Достоинства:
- Надійна конструкція, якість, зручний у користуванні
- Недостатки:
- Фіксатор ніг
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не жалею этих денег.Качество и надёжность важнее всего.И бренд знаменитый.
- Достоинства:
- Тренажёр отличный.Собрали вместе с 18 летним сыном вдвоём.Если бы ещё инструкцию не на английском.А так интернет в помощь.Пока все нормально.
- Недостатки:
- Доставка с Мистэксрессом оказалась только до подъезда( хотя и стоит доставка150грн.)Уточняйте сразу за что платите.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром задоволений, зібрав швидко без проблем. В свої 32 маю поперекову грижу та протрузії, остеохондроз шийно-грудного відділу... цікавий набір проблем, але здаватись не планую. Дуже люблю біг, та тепер мені він заборонений, сподіваюсь усіма комплексними вправами та цим тренажером знову стати в стрій та пробігти ще не один марафон)) звучить оптимістично, але мріяти не заборониш.
- Достоинства:
- Якісний, сертифікований медичний прилад в США та Канаді
- Недостатки:
- інструкція та диск лише на англійській
- Надточий С***
А как такое крепление? Если вертикальный вис ногам комфортно, не передавливает ?
Спасибо. - Сергій К***
Спочатку кріплення було не дуже комфортним (так здавалось), на мою вагу 96 кг мені було боляче висіти вже на 3-ій хвилині, але боліли більше самі гомілки через незвичне положення тіла. З часом це все перестало турбувати, от пройшло вже більше місяця і зараз я вишу по 10 хв і все ок, кріплення дуже зручні.
- Дмитрий Т***
Ну как Ваша спина? Легче? ( У меня такой же букет) хочу купить
- Буданов А***Продавец: Rozetka
Добрый день. Когда ожидается данный тренажёр?