Отзывы покупателей о Шланг поливальний жовтий 1/2" (12.7 мм), 50 м, Добробуд-Ліга, ПВХ жовтий

Оценка пользователей 3.88/5
  • Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 20. Диаметр: 1/2"

Шланг прийшов вчасно. Все за описом. Свої функції виконує норм, зауважень немає.

Достоинства:
    Поки все влаштовує
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 20. Диаметр: 1"

Купуючи шланг був готовий до того що якість буде низька, бо вибирав найдешевший. Брав для викачування дренажної ями, тому якість була не основним пріоритетом. Потрібно було щось дешеве і швидко. Тому претензій до продавця немає. Щось приблизно таке я очікував(хоча ні, очікував трохи краще). Перші проблеми були коли почав розмотувати шланг. При температурі 10 градусів надворі він вже був такий жорсткий що було враженя як його зігнути то він зламається. Матеріал більше схожий на пластмасу. Я його розмотав на рівній поверхні за два тижні він не розрівнявся. там де були згини так вони і залишились. Коли насос вікачував воду і вона була тепліша градусів 20-25 то від тепла шланг став трохи пластичніший. Зараз морозипочались то навіть не знаю чи зламається чи ні коли наступного разу буду приєднувати. Скажу чесно, два рази відкачував воду шланг виконав свою функцію так як треба. На мою думку ціна трохи висока для такої якості. Якщо вам потрібен хороший шланг то це явно не той ціновий діапазон. За такі гроші якісного не купите. Я думаю що потрібно дивитись як мінімум у два рази дорожчий. Але якщо вам потрібен дешевий шланг якого не буде жалко, то можна і взяти. Наприклад для дренажних ям, на дачу для технічної води. Продавець телефонував уточнив деталі замовлення. Прийшов шланг також швидко. В принципі все нормально. Нічого не прикрашав, не вигадував і наче нічого поганого не писав. Три зірочки чисто за якість шланга. Нормальний

Достоинства:
    дешевий. але це не точно
    Недостатки:
    сам шланг. Низької якості.
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 20. Диаметр: 1/2"

З виду добрий шланг. Ще не користувався.

Достоинства:
    Дешево, багато.
  • Тимофей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 50. Диаметр: 3/4"

Шланг прийшов не такий як на фото, дуже м'який. Типу двушаровий з армуванням, але шари розповзається і виходить фігня, а не армований шланг. Під тиском скважини одразу почало пучити, через деякий час взагалі прорвало дірку наче у повітряній кульці

Достоинства:
    Мабуть ціна, але не точно
    Недостатки:
    Дуже слабкий, тиск не тримає взагалі
    • Тимофій Б***

Зі мною зв'язались, вислали шланг без браку. Розумію, мабуть брак трапляється, особливо в дешевих шлангах. Тому для дачного сезону, особливо коли грошей не багато - нормальний варіант

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 30. Диаметр: 1"

Задоволений якістю і ціною товару

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 30. Диаметр: 1"

Гарний шланг мені сподобався

Достоинства:
    Ціна/якість, вага
  • Олейник Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 20. Диаметр: 1"

Країна виробник Україна ? Дуже м'який . Сильно перекручуеться та перегибаеться навіть під напором насоса .

Достоинства:
    Не дорогий .
  • Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 30. Диаметр: 1/2"

шланг супер

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вентпол. Цвет: Желтый. Длина: 50. Диаметр: 3/4"

Так неясно чи жовтий чи чорно-жовтий!!!!

Достоинства:
    Хочу замовити напевно