Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Удобрение для садовых деревьев Organic Rise Garden Органическое удобрение пакет 1 кг

Оценка пользователей 3.75/5
  • Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

Обробили швидко, ціна непогана, але етикетка відсутня зовсім, і я зовсім не маю впевненості що мені продали....

Достоинства:
    Ціна, пакування, швидкість обробки і доставки
    Недостатки:
    Невідомо що в пакеті....
  • Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

Удобрение отличное. Подкармливала все свои фруктовые деревья и кусты. Урожайность была больше, чем в прошлом году. Однозначно возьму и на следующий год.

Достоинства:
    качественное удобрение. концентрат
  • Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

Это никакой не гумат калия, на упаковке и на сайте совсем разный состав, никакого К2О в составе нету((

Недостатки:
    Другой состав
    • Продавец  Icons Workshop

В характеристиці товару вказаний детальний склад добрива, де зазначено, що концентрація К2О складає 128 г/кг. Про це, ми раніше відповідали Вам в особистому повідомленні, де зазначали концентрацію калію. Ваше зауваження щодо даних на етикетці упаковки ми передали виробнику ПП "Агро-В". Дякуємо!

• Катерина П***

Извините пожалуйста, что мусолю тему, но ситуация абсурдная. Вы приходите в магазин, берете продукт с указнным на нем составом, но более детальный состав знает только продавец и производитель... Пожалуйста передайте производителю, что это странно. Спасибо

• Продавец  Icons Workshop

Розуміємо вас. Специфіка онлайн магазину в тому, что детальна інформація містить сторінка товару. Цей товар користується попитом у квіткарів та фермерів і вважається одним із найконцентрованішим порошкоподібним гуматом калію. Інформацію про недоліки етикетки виробнику передали.

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Icons Workshop

добриво порадила сусідка. Спробувала обробити черешню. Ягоди з'явились іще раніше, ніж мали, а то я пропала повністю. Дуже якісне добриво!

• Icons W***

Алина, благодарим за отзыв!