Отзывы покупателей о Парник Универсал Парничок-2 1000х1500х2000 мм

Код:  194839548
  • Малей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine

Сам парник сподобався. Все підійшло. Зібрали без проблем. Але відсутність належної інструкції псує враження. Я не сподівалась,що буде інструкція ,, ну все ж думала,що буде хоч трохи інформації

Достоинства:
    Сам парник сподобався.
    Недостатки:
    Нема належної інструкції. Вона повинна бути! Багато в яких випадках інструкція така ,,дотошна, а тут роль інформації. З інструкцією можна зібрати за годину,а так за три.
  • Олег Ц***

1. Немає інструкції зі зборки
    2. Некомплект (відсутні болти потрібної конфігурації)
    3. Кришку зібраної теплиці неможливо закривати/відкривати: не співпадають розміри

• Продавец  Water_To_All_Ukraine

Вітаємо. Наберіть нас,ми вас проконсультуємо. Розміри всі ідеально підібрані. Не точно збірка. Ми підкажемо,все зійдеться. Останнім часом,нажаль,логістичні компанії нас підводять. Ми дошлемо усе чого не вистачає

• Олег Ц***

Я вас набирав кілька разів. Ніхто не бере слухавку. Що якість, що сервіс - нижче плинтусу.

• Продавец  Water_To_All_Ukraine

Дякуємо за відгук. Всі недоліки нами було виправлено. Вибачте за певні незручності. У якості компенсації, даруємо вам - 15% знижки на будь-який товар нашого магазину, при наступному замовленні.

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine

Спасибо за консультацию. Все получилось. Вопросов нет.

• Продавец  Water_To_All_Ukraine

Дякуємо за відгук. Хай служить.

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine

Халтура . Инструкции нет, краска разного цвета, размеры не соответствуют. Надо переделывать.

Достоинства:
    Недостатки:
    Отсутствие инструкции, краска разного оттенка, не соответствие размеров.
    • Продавец  Water_To_All_Ukraine

Вітаємо. В чому саме у вас не зійшовся розмір?? Перед відправленням,кожен парник спочатку збирається,усе перевіряється і тоді розбирається,пакується і відправляється. Швидше за все ви не зовсім правильно її склали. Напишіть в особисті,ми продублюємо інструкцію,можливо випала при доставці.

• Продавец  Water_To_All_Ukraine

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine

немає інструкції у комплекті, надішліть будь ласка

Вітаємо. Вибачте. Зробимо