- Малей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine
Сам парник сподобався. Все підійшло. Зібрали без проблем. Але відсутність належної інструкції псує враження. Я не сподівалась,що буде інструкція ,, ну все ж думала,що буде хоч трохи інформації
- Достоинства:
- Сам парник сподобався.
- Недостатки:
- Нема належної інструкції. Вона повинна бути! Багато в яких випадках інструкція така ,,дотошна, а тут роль інформації. З інструкцією можна зібрати за годину,а так за три.
- Олег Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine
1. Немає інструкції зі зборки
2. Некомплект (відсутні болти потрібної конфігурації)
3. Кришку зібраної теплиці неможливо закривати/відкривати: не співпадають розміри- Продавец Water_To_All_Ukraine
Вітаємо. Наберіть нас,ми вас проконсультуємо. Розміри всі ідеально підібрані. Не точно збірка. Ми підкажемо,все зійдеться. Останнім часом,нажаль,логістичні компанії нас підводять. Ми дошлемо усе чого не вистачає
- Олег Ц***
Я вас набирав кілька разів. Ніхто не бере слухавку. Що якість, що сервіс - нижче плинтусу.
- Продавец Water_To_All_Ukraine
Дякуємо за відгук. Всі недоліки нами було виправлено. Вибачте за певні незручності. У якості компенсації, даруємо вам - 15% знижки на будь-який товар нашого магазину, при наступному замовленні.
- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine
Спасибо за консультацию. Все получилось. Вопросов нет.
- Продавец Water_To_All_Ukraine
Дякуємо за відгук. Хай служить.
- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine
Халтура . Инструкции нет, краска разного цвета, размеры не соответствуют. Надо переделывать.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Отсутствие инструкции, краска разного оттенка, не соответствие размеров.
- Продавец Water_To_All_Ukraine
Вітаємо. В чому саме у вас не зійшовся розмір?? Перед відправленням,кожен парник спочатку збирається,усе перевіряється і тоді розбирається,пакується і відправляється. Швидше за все ви не зовсім правильно її склали. Напишіть в особисті,ми продублюємо інструкцію,можливо випала при доставці.
- Продавец Water_To_All_Ukraine
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Water_To_All_Ukraine
немає інструкції у комплекті, надішліть будь ласка
Вітаємо. Вибачте. Зробимо