Отзывы покупателей о Утяжелители для ног и рук (манжеты для фитнеса и бега) OSPORT Lite 2шт по 0.5кг (FI-0001-0.5)

Код:  19906397
Оценка пользователей 3.82/5
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Желтый

Все супер, для ног идеально, для женских рук немного свободны, в общем и целом рекомендую.

• Продавец  CHAMPS

Вікторія, щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Екатерина О***

Полностью соответствуют описанию

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за довіру та позитивний відгук. Користуйтеся із задоволенням )

• Вікторія С***

• Продавец  CHAMPS

Вікторія,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!

• Ліза Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 0.75. Цвет: Черный + Желтый

Чудові обягувачі, липка стрічка дуже міцна та регулюється. Прекрасна якість за таку ціну. Прийшло 2шт.
    Зібрати та відправили товар швидко.
    Дякую за оперативність та якість.

Достоинства:
    Можна регулювати ширину обтягувача під стопу
    Недостатки:
    Ніякого упакування
    • Продавец  CHAMPS

Ліза, дякуємо за замовлення та ваш відгук. Рекомендації будуть прийняті до уваги.

• Ирина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 2. Цвет: Черный + Желтый

Хороший вариант . Особенно для ног. Оптимистичный цветовой вариант. Липучки.

• Продавец  CHAMPS

Ірина,дякуємо Вам за замовлення!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!

• Ирина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 3. Цвет: Черный + Желтый

Достаточно тяжёлые. Даже не знаю как для бега... Но для упражнений просто - серьёзная подкачка.

• Продавец  CHAMPS

Ірина,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань!

• Ольга Л***

Зручні.Дякую.Замовила ще.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Ні
    • Продавец  CHAMPS

Ольга,дуже дякуємо Вам за замовлення!Нам приємно,що Вам сподовався товар!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!

• Кирило П***

Дякуємо супер!

• Продавец  CHAMPS

Кирило,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових тренувань!

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Желтый

Швидка відправка та доставка товару, інформація про товар відповідає дійсності.

• Продавец  CHAMPS

Юлія, дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)

• Кирило П***

Дякую супер

• Продавец  CHAMPS

Кирило, і Вам дуже дякуємо за замовлення!Бажаємо гарних тренувань.Завжди Вам раді)

• Анна Б***

Класні. Якісно зроблені.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  CHAMPS

Анна,дуже дякуємо Вам за відгук!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!

• Оксана Л***

Все підійшло

• Продавец  CHAMPS

Оксана,дуже добре.Ми раді,що вам все підійшло, користуйтесь з задоволенням!)

• Віра П***

Класні, нам підійшли

Достоинства:
    Ціна, зручність
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  CHAMPS

Віра, дякуємо за відгук!) Приємного використання)

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Желтый

Швидка доставка, товар відповідає опису

Достоинства:
    Ціна не висока, якість гарна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.

• Наталья К***

Дякую, все чудово

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Люлмила

На жаль зломалася плосмаса(((
    Тому відгук негативний (((

• Продавец  CHAMPS

добрий день, з Вами зв'язався менеджер щодо вирішення цього питання. Дякуємо, за відгук,

• Патрікан О***

Ужас
    Застёжки короткие не налазят

• Блондин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Желтый

Не зручна застьожка сидять не плотно

• Продавец  CHAMPS

Добрий день! Дякуємо, що знайшли час і поділились своїм відгуком. Застібку можна затянути більше. Завжди Вам раді.

• Виктория А***

Все чудово

• Александр Н***

Товар не плохой ,
    Но вот продавец так себе...
    Спросил как одеть ребёнку (9 лет, обхват ноги 18 см) так написали смотрите фото

Достоинства:
    Только цена и быстрая доставка
    Недостатки:
    Продавец неможет внятно ответить
    • Продавец  CHAMPS

• Маринка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 0.25. Цвет: Черный + Желтый

Гарні обтяжувачі. Швидко зв'язалися та відправили.

Достоинства:
    Швидко отримали
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Александр Н***

Добрый день!

Подскажите, пожалуйста, хорошо ли фиксируются на ноге или руке? С длинной лямки 15см.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 3. Цвет: Черный + Желтый

Очень разочарован! В весе 3кг короткие ремни-липучки. Уточнял у менеджера пели пластик или металл. Менеджер сказал металл, а приехало с пластиковыми петлями. Жаль что распаковал уже дома, так бы отказался(
    Не рекомендую магазин и этот товар в целом

Достоинства:
    ….
    Недостатки:
    Короткие ремни, пластиковые петли
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день, з Вами зв'язався менеджер з приводу урегулювання цього питання. Та все було вирішено, дякуємо, за Ваш відгук.

• Злата К***

все дуже сподобалося!

Достоинства:
    Товар відповідає зображенню і опису
    Приємний матеріал
    Прибув дуже швидко
    Недостатки:
    Немає :)
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!

• Даша П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 2. Цвет: Черный + Желтый

Вирішили поміряти обважувачі (замовляли 2 кг), тільки почали фіксувати і одразу ж зламалось пластмасове кільце!

• Продавец  CHAMPS

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер та вирішили дану ситуацію. Приносимо щирі вибачення за незручності!

• Лиля О***

Дуже хороші обтяжувачі,зручні.

Достоинства:
    Хороше обслуговування.Швидко зв'язалися.Швидка доставка.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  CHAMPS

Лиля , дякуємо за зворотній зв'язок) Раді, що Вам все сподобалося)

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 1.5. Цвет: Черный + Желтый

Були проблеми, але вже все вирішили. Дякую!

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук та вирішення питання. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Желтый

Все приїхало, таке як замовляли. Дякую. Мені сподобалось.

Достоинства:
    Таке як в описі приїхало.
    Недостатки:
    Довго очікувала замовлення. Цілу неділю воно їхало.
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Працюємо, щоб пришлидшити отримання посилок) Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 1.5. Цвет: Черный + Желтый

Придбав обважувач для рук, кріплення бовтались, після відгуку на товар продавець у вайбері запропонував відремонтувати. Я надіслав відео, щоб було зрозуміло, що не так. В результаті надіслали просто заміну з такими ж недоліками. На моє запитання відповіли, що це стандартні кріплення. Навіщо тоді морочили з ремонтом?.. Якщо продавцю настільки байдуже, тримайтесь від нього якнайдалі.

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    Кріплення бовтаються
    • Михайло Ш***

Сьогодні мені надіслали такі ж, але з нормальними липучками. Я задоволений і вже користуюсь ними. Дякую!

• Арсений У***

У чому проблема просто відрізати?

• Mihail S***

просто вкоротити - не варіант, вони двошарові і прошиті по периметру, вкорочення призведе до розшарування

Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 1.5. Цвет: Черный + Желтый

Стрічки для кріплення - липучки - лише трохи липнуть, а більша їхня частина просто звисає

Достоинства:
    Приємний колір
    Недостатки:
    Кріплення жахливе
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день, приносимо наші щирі вибачення за незручності, питання було вирішене. завжди Вам раді.

• Эльвина Б***

Були проблеми з заказом. Все вирішили. Дякую

• Продавец  CHAMPS

Вдячні, за доповнення!) дуже раді, що питання виріщене) гарних тренувань)

• Эльвина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 0.25. Цвет: Черный + Желтый

Отримали замовлення швидко. Все ок. АЛЕ! Одна застібка на грузіку зовсім мала. Ледь застібається.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Мала шлейка
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день, приносимо вибачення, за незручності, питання вирішується обміном товару. Дякуємо, за розуміння!

• Степаненко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 2. Цвет: Черный + Желтый

Класні обтяжувачі. Липучки регулюються, гарно тримають.Обслуговування магазину на 5 . Покупкою задоволена.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 0.75. Цвет: Черный + Желтый

Товаром задоволений

• Продавец  CHAMPS

Андрій, дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!

• Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 2. Цвет: Черный + Желтый

Снимите с продажи, меньше будет плохих отзывов

Достоинства:
    Не успел обнаружить
    Недостатки:
    На первой же тренеровке посыпался песок, на третьей начала рваться ткань на швах. Для такого веса нужен прочный материал. В общем пришлось купить у другой фирмы по той же цене, но из прочного материала. Снимите с продажи этот позор.
    • Продавец  CHAMPS

Юрій, дякуємо, за Ваш відгук,нам дуже шкода, шо сталась така ситуація, з нашого боку було запропоновано вирішення питання, очікуємо на Ваше рішення. Завжди Вам раді

• Олена

Цена,отличная.

Достоинства:
    Дешевше не знайшли
    Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Антонина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Желтый

Выбросила, на ноге крутятся. Один ремешке длинный а на втором короткий, только на худенькую ножку ребенка можно одеть.

Достоинства:
    Недостатки:
    Много
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день, нам, безумовно, шкода, що Ви засмучені покупкою, проте дуже просимо у таких ситуаціях звертатися до нас протягом 14 днів з моменту її придбання Сподіваємося, що надалі якщо потрібна наша допомога, Ви скажете нам трохи раніше, а покупки будуть приносити лише позитивні емоції.