Отзывы покупателей о Аккумуляторный триммер Makita UR100DWAE

Код:  208223191
Оценка пользователей 3.71/5
  • Сергій Р***

Насправді брався як доадтковий, щоб підстригати в тяжкодоступних місцях, там де незавжди легко повноцінною газонокосаркою (на колесиках) дістатися. Акумулятори хоч ті самі, але один витримує хвилин . Але для моїх цілей повністю вистачає. Наспаравді якщо будете косити густу траву - то не сильно підійде.

• Геннадій Д***

Дуже, дуже слабенький. Не знаю, що ним можна косити.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Непотрібний
  • Геннадій Д***

Дуже слабенький

Недостатки:
    Дорого
  • Роман Ч***

очикував більшого. Акумулятор 2 а. г. сідає за 10 - 13 хвилин. Двух акумуляторів з натягом вистачає на 0,5 - 0.8 сотки гарної травички. Косить траву біль-менш непогано тільки, якщо тров'яний килим не щільний., якщо щільний, то потрібно декілька разів по одному й томуж місцю проводить щоб був результат.

Достоинства:
    легка, зручна
    Недостатки:
    слабенька
  • Татьяна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PANSTOR

Работает тихо, косит отлично!

• Продавец  PANSTOR

Ми дуже вдячні Вам за те що приділили час на написання відгуку про наш товар! :)

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PANSTOR

Легкий, зручний тример.

• Продавец  PANSTOR

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MTOOLS

С июня 2019, работает без проблем!!!

• Андрей Т***
    Продавец: Rozetka

Брал для поддержания в порядке небольшой лужайки. Из первых ощущений - все компоненты невесомые... Аккумуляторы тоже. Зарядное - вообще нечто. На нем написаны параметры выходного тока: 21 В и 1 А. Как это "устройство" может зарядить аккумулятор напряжением 48 В с ёмкостью 5 Ач вообще!!!, не говоря уж о "за 40 минут". Напряжение на аккуме "из коробки" 19,5 В. В общем - это дорогая игрушка, пожужжать можно, а пользоваться нельзя. Выброшенные деньги.

Достоинства:
    Из коробки включается хоть как-то.
    Недостатки:
    Пародия на инструмент, заявленные параметры под большим вопросом