Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мотокоса Vitals Master BK 5227h

Код:  209279467
Оценка пользователей 3.5/5
  • Андрій Я***

Косарка хороша, тільки нема окулярів???

Недостатки:
    Немає окулярів. Де окуляри???
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Наталія Х***

Доброго дня. Перед відправкою даної моделі попросили у відправника перевірити комплектацію поставки. перед тим як купувати зайшли у магазин подивитись що вигідно замовити цю модель тому як у комплекті мало бути 2 мотки різальної ліски (2,4мм по 15м.) та 2 шпулі. Понадіявшись на добросовіснісь все таки замовили на розетці, відгуки наче нормальні були. Але отримавши косу не було повної комплектації. Хто має компенсувати дану недоречність? Так що уточнюсь чого не хватає по комплектації зазначеній в інструкції: однієї запасної шпулі, та 2 мотки різальної ліски)

• Денис

Комплектація іноді може змінюватись у різних ревізіях продукту, а інструкція - залишатись такою ж. У картці товару тут, на Розетці я не бачу ні запасної шпулі, ні комплектної різальної ліски.

• Андрій Ф***

Все супер! Все було в комплекті.
      Розетка на висоті!

• Павло К***

В комплекті поставки були відсутні захисні окуляри

Достоинства:
    Потужність, ціна
    Недостатки:
    Комплектація не відповідає заявленій
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Павло! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Павло К***

Розетка відреагувала на мій відгук, зв'язались зі мною. Сконтактували мене з виробником, який відправив мені окуляри захисні, яких не було в комплекті. Дякую за виправлення ситуації.

• евгений к***

качество пластика плохое,на дешевых косах лучше,рваная упаковка,ждал товар месяц,крышка фильтра треснула от ручки стартера при запуске мотокосы,комплектация хорошая.

Достоинства:
    качество сборки,комплектация.
    Недостатки:
    качество пластика,рваная упаковка,ждал товар целый месяц.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Евгений! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Сергій П***
    Достоинства:
    Покупкой доволен. хороша коса.
      Представитель компании

Спасибо за Ваш отзыв!

• Михайло
    Продавец: Rozetka

Хороший потужний агрегат. Зібрана якісно і на совість. Працює злагоджено. Мені подобаэться.

• РРМ
    Продавец: Rozetka

Все супер, в комплекті все, що було сказано на сайті.
    АЛЕ на сайті не правильно вказані характеристики мотокоси!

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не правильно вказані характеристики
    • Олег

Что не так с характеристиками? Вроде бы все совпадает

• РРМ

@Олег не правильно вказані характеристики, а точніше кількість кінських сил.

Эксперт Rozetka

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Ігор
    Продавец: Rozetka

Хто яким бензином заправляє ?

• Олександр Р***

тільки 92 + масло для двотактних двигунів. На 95-му теж працюватиме, але недовго

Продавец: Rozetka

Щоб бути впевненим в товарі замовив мотокосу "Віталз" на "Розетці". Радість придбання спочатку зіпсував магазин "Розетка", де в характеристиках вказали 2,2 кВт а насправді - 1,6 кВт (пише в паспорті і на коробці)!!!!!!!!!!! Окуляри і дві катушки з жилкою 2,4 мм по 15 м витягли, тобто вкрали!!! (може окуляри передали лікарям то добре, а жилку тоді куди діли???) Потім, при складанні виявилося, що виробником чашка щеплення приварена криво, тому вал крутився і вібрував навіть на холостих обертах. Вирішив, що повертати товар - собі ж у збиток, тому пів-дня роботи і тепер все працює, окуляри і жилку купив додатково. Але хіба за ЦЕ ми платимо??? Розетка і Віталз - "плохой" - розчарували...

Достоинства:
    на вигляд крута
    Недостатки:
    брак виробника
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Family g***

підкажіть що робили з чашкою? у мене чашка коли прокручую іі сідаеє то нижче то стає вище таке наче криво приварена. косу покищо залишив на новій пошті

• Олександр Р***

Проблема зі скошеною чашкою щеплення не поодинока. Перша її озака - це обертання вала на холостому ходу. Коли від'єднати штангу від двигуна, то з однієї сторони побачимо чашку, а з другої - щеплення двигуна. Візуально проблема виглядає так: чашка при обертанні ніби коливається. Я надрізав (послабив) місце зварювання чашки, потім вирівняв чашку, проварив знову і відцентрував. Якщо виконувати все акуратно то буде працювати.

Продавец: Rozetka

Потужність мотокоси Vitals BK 5227h на сайті "Розетки" вказана 2,2 квт або 3 к.с., проте на офіційному сайті "Віталз" вказана потужність - 1,6 квт або 2,2 к.с. Тобто хтось свідомо чи несвідомо вводить в оману. Хто платитиме за помилку?

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Бабич Н***
    Продавец: Rozetka

Долив мастило по інструкції,при роботі довкола вихлопної корпус в мастилі.

• тинний м***

Та сама проблема

• Vitaliy
    Продавец: Rozetka

У меня было тоже самое... На сервисе просто сняли лишнюю шайбу , которую я поставил при сборке по описанию в инструкции. Еще была проблема со сцеплением, но после их регулировки все действительно отлично! Совет представителю компании: попробуйте дословно изучить инструкцию котораю прилагается к косе и соберите по ней изделие с соблюдением всех советов и рисунков... Очень много несоответствий !!!

• Александр Ш***
    Продавец: Rozetka

При работе с леской сильные вибрации.

Представитель компании

День добрый. Необходимо перезаправить леску в шпулю, скорее всего она неравномерно намотана и шпуля разбалансирована