- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Все супер.
Товар прийшов швидко (це зважаючи на те, що, одразу ж після замовлення, менеджер завчасно попередив, що, у звʼязку із великою кількістю замовлень в магазині, з відправленням можливі затримки у декілька днів).
Окрема подяка менеджеру магазину - Тетяні, за надання відмінного зворотнього звʼязку у вирішенні досить курйозної ситуації з компанією-перевізником.
При нагоді буду замовляти ще.- Достоинства:
- Швидка доставка, відмінний зворотній звʼязок, ввічливий, відповідальний та компетентний менеджер.
- Недостатки:
- Неможливість поставити 10 зірочок у відгуку замість 5.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Змішувала 3л органічного та 8л мінерального, все чудово! За 2 місяці вже другий листочок після пересадки. Дуже вдячна.
- Достоинства:
- Не потрібно самій змішувати.
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
прекрасний грунт, який я знайшла тільки в цього продавця!
Швидка доставка. Раджу!- Недостатки:
- нема
- Продавец Exotic Plants
Добрий день! Дякуємо за приємний відгук!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Брала грунт та добриво. Аналогу цієї продукції немає ніде. Найкраще, що я купувала! Для тих, хто цінить натуральність, якість та користь.
- Достоинства:
- Натуральність та якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Exotic Plants
Дякуємо за приємний відгук!
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
просто намішаний магазинний субстрат, не знаю за якими критеріями, доведеться знов тривожити квітку та пересаджувати.
робить болото для коренів за рахунок великої кількості кокосового волокна, клейкий і не пропускає повітря, що для зимового періоду у звичайних кімнатних умовах смертельно для рослини- Недостатки:
- неякісний субстрат
- Продавец Exotic Plants
Доброго дня, на жаль Ваш відгук не відображає фактичної якості грунту. В описі до товару детально зазначено його склад: кокосове волокно, агроперліт, пісок, перегній, дернова земля та попіл. Саме ці компоненти ми використали для приготування грунтосуміші. Не один з них не обтяжує, не склеює та не забиває грунт. Він ідеально збалансований для вирощування стрілеції в кімнатних умовах. Рослини, які ми вирощуємо у власній оранжереї, зокрема стрілеції, почувають себе в ньому дуже добре і чудово розвиваються. Якщо в Вашому горщику "болото", то скоріш за все проблема в неякісному дренажі. Радимо використовувати в якості дренажу пінопласт та перевірити чи не забиті дренажні отвори в горщику. В приватному діалозі по телефону з Вами було обговорено всі нюанси. Вдалих покупок!