- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beans&Tips. Количество упаковок: 1
Этот чай с кофеином и имеет химический вкус. У меня непереносимость кофеина , и после нескольких глотков случился приступ . Это халатное отношение продавца !
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Обожнюю цей смак.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Приємний смак
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
подобається як в гарячому так і в холодному вигляді
- Достоинства:
- смак, склад
- Недостатки:
- не дуже насичений
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Рекомендую
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
дуже люблю цей чай, смак відмінний
- Достоинства:
- дуже люблю цей чай
- Недостатки:
Чай дуже смачний беру завжди.
Дякую
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Мій улюблений чай дуже смачний гарно упаковано дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Багато пакетиків дуже смачний
- Недостатки:
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дякую, класний чайок Онуки дуже полюбляють фруктові чаї. Заказала ще з манго, ціна дозволяє. Приємно в холодну погоду посмакувати ароматами літа !
- Достоинства:
- Вага і ціна
- Недостатки:
- Не знайшли.
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Вже купили
- Достоинства:
- Якість , смак , ціна
- Недостатки:
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Не чай а якийсь пил з ароматизаторами.
Чай слабкий та ніякий, треба брати від
3-пакетиків на чашку, щоб щось відчути
на вкус, але аромату немає зовсім.
Краще взяти якийсь інший дорожчий чай
та не викидати гроші на цей жах...
Зря потрачені кошти та настрій.- Достоинства:
- немає ніяких.
- Недостатки:
- лише дешеві ароматизатори.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай смачний. Легкий. На невелику кількість води. Хто любить такий слабенький час, то саме те.
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Не насичений
- КОЦ Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Вкусний
Чай смачний але дуже часто попадаеться ненасичений пакетік одні палкі нема чому заварюватися.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Нормальний чай, дякую.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний. З нотками каркаде і малини. Рекомендую
- Недостатки:
- Тамара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже суперський , рекомендую
- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Запах приємний і добре відчувається смак малини
- Достоинства:
- Немає неприємного присмаку
- Недостатки:
- Але колір чаю слабенький
Дуже смачний.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Comida. Количество упаковок: 50
Чудовий смак.
- Продавец Comida
Дякуємо. Нехай смакує
- Илья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Приятный вкус и аромат
- Достоинства:
- Цена,аромат
- В'ячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Кльовий чай.
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Немає.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Хорошо
- Достоинства:
- Вкусно
- Недостатки:
- Достойно
Понравился
- Достоинства:
- Вкусный
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Сам чай класний но там не 50 пакетів а 40
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Замість 50 там 40 пакетів
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже приємна ціна, смачний, буду брати ще.
- Достоинства:
- Аромат, смак, якоїсь "хімічності" - невиявлено.
- Недостатки:
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Хороший недорогой чай
- Достоинства:
- Вкусный ,хорошая цена
- Недостатки:
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Очень вкусный чай именно этот
Другие вкусы не очень
Беру не первый раз
Рекомендую- Достоинства:
- Цена, обьем
- Недостатки:
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Вкусный чай с лёгкой кислинкой.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Недавно під час мандрівки Закарпаттям купила цей чай у пакетиках у формі пірамідки. Чай був просто бомба! Дуже смачний і насичений. Однієї пірамідки вистарчало на півлітровий термос і смак все одно був дуже насичений. Після повернення захотіла ще купити такий чай. Але в місцевих магазинах такого чомусь немає. побачила на Розетці, зраділа, замовила. Коли спробувала - була розчарована. Ні смаку, ні кольору. хіба споробувати 2 пакетика в одну кружку? ще й мінімальне замовлення 3 упаковки по 50 пакетиків. тепер у мене 150 пакетиків чаю, який я не хочу пити.
- Достоинства:
- дешевий, багато пакетиків.
- Недостатки:
- смак слабкий, колір - брудно бордовий. розчарування. ще й мінімальне замовлення 3 упаковки по 50 пакетиків
- Лана Д***
Незнаю що у Вас за чай... Але сьогодні щабрала цей чай в розетці... чоловік сказав чудовий чай....колір насичений не хімозний та і смак так само.
- Лана Д***
Я замовила різного товару на 200грн і мені цей чай запропановано було по одній упаковці.
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Легкий, літній напій, бажано вживати холодним
Очень вкусный
Обожаю
Заказываю не первый раз- Достоинства:
- Цена,вкус
- Недостатки:
- Лебедева Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Для мене смак взагалі не насичений
П’єш як водичку але пофарбовану із ароматом
Брати більше не буду- Достоинства:
- Недостатки:
- Смак не насичений
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачно, але як на наш смак-більше підходить на теплу пору року. Освіжає. Більше сподобався охолодженим. Але це все індивідуально.
- Достоинства:
- Смачно