Отзывы покупателей о Липкая мышеловка эффективная ловушка от крыс и мышей экологически безопасная для здоровья без запаха 32 х 21 см. Книжка Green

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    61 відгук:  Позитивний – близько 93%, нейтральний – 4%, негативний – 3%.
    Користувачі загалом дуже позитивно оцінюють клейові мишоловки: відзначають швидку ефективність у боротьбі з гризунами, високу якість товару та надійний сервіс продавця. Основними перевагами є простота використання, дієвість навіть у прохолодну пору, швидка доставка та комунікація. Окремо хвалять липкість пасток і результативність «з першого дня». Зустрічаються поодинокі відгуки про те, що пастка не спрацювала, та зауваження щодо гуманності, але таких значно менше. В цілому, товар допомагає клієнтам швидко і ефективно розв’язувати проблему з гризунами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Микола М***

Липучка супер!

• Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Появились мыши внезапно, вспомнил что слышал про липкие ловушки, мол работают хорошо, и действительно, всех отловил. Елси не брезговать, мышку можно на месте "усыпить" и отодрать, ловушка дальше работать будет.

Достоинства:
    Простая и рабочая ловушка
    Недостатки:
    "книжка" на двое ломается слишком легко, и если не аккуратно отдирать пластмасовые прослойки (они не позволяют склеится в упаковке), можно картонку надорвать.
  • Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Отличная тема. Мышку поймал на вторые сутки. Лучшее и не дорогое решение от мелких грызунов.

Достоинства:
    Дёшево и надежно.
    Недостатки:
    Нет.
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мишей ще не ловили, але відправили швидко.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар якісний. Дійсно дієвий. Продавець оперативно і професійно виконав замовлення.

Достоинства:
    Товар якісний
  • Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Замволення приїхало швидко, продавець пунктуальний. Липучки чекають своїх пацюків.

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Не пройшло й півгодини, а шкодник вже прилип) пастка працює файно

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Николай К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Заказ пришел целый и вовремя. Расставили на складе где достаточно холодно (но нет минуса по температуре). Ловушки работают даже при холодной температуре (есть прилипшие мыши). Ставлю 5.

• Володимир Ш***

Чудово працює!!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все чудово, непроханий гість був спійманий того ж дня

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  LikePrix

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Якісний товар, та швидка комунікація з клієнтом

Достоинства:
    Дуже ефективна

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже добрий та якісний товар. Опис співпадає повністю.

Достоинства:
    Проста у використанні, ефективна (дуже клейка).
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Yaroslav Z***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже хороша мишоловка, на наступний день одразу попалася миша

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Не перший раз замовляю ці липучки для боротьби з гризунами, це досить дієво, уникаю неприємних вражень, і дійсно безпечно.
    Сподобалось обслуговування, швидко обробили замовлення і так само швидко відправили.

Достоинства:
    Ефективно і швидко. Респект менеджеру Юрію
    • Продавец  LikePrix

• Иван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Купил две книжки, очень липкие. Раскрыл их и положил на кухне в частном доме. В этот же день попало две мыши. Книжки классные! Рекомендую! Хотел фотку прикрепить, но написало что не соответствует формату.

Достоинства:
    Классная ловушка
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  LikePrix

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все чотко, миші в захваті

• Володимир У***

Супер, свої функції виконує на 100%

• Богдан

Все добре щурів

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Замовлення отримала дуже швидко.
    Все горазд.

Достоинства:
    Липка
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  LikePrix

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мишоловки дуже-дуже липкі. Замовлення відправили дуже швидко. Дякую за оперативність та якісний товар.

• Андрей Б***

Все супер !

• Світлана

Все сподобалось
    Мишкам капут

Достоинства:
    Працює як треба

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мишоловка відмінна !!! Зручна у використанні. Дякуємо продавцю за зворотний зв'язок та консультацію !!! Все дуже швидко та професійно)

Достоинства:
    Якість

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Швидко відправили, продавець постійно був на связі, замовлення вже отримали. Виглядає чудово, все як описано продавцем. Сьогодні будемо тестувати. Задоволена замовленням.

• Костя У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар надійшов швидко, сервіс чудовий.
    Мишоловка спрацювала одразу.
    Дякую дуже

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Ефективність 100%, велика перевага швидка обробка замовлення.

• Євгенія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мыши по нему пешком ходят. Не прилипают от слова "совсем"

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Не выполняет свои функции
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Можливо був дуже великий мороз у Вас або при транспортуванні поштою, в такому випадку клей може не реагувати на мишей. Гарного Вам дня)

• Євгенія Ш***

Не може,тому що я замовляла восени,коли морозів не сильних,не дуже сильних не було

• Продавец  LikePrix

Де і як Ви зберігали їх?

• Елена Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Задоволена якістю та швидкістю замовлення!

Достоинства:
    Якість

• Юра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Ця штука працює! За першу ніч зловив щура

• Роман Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Отличный сервис. Результат получили буквально на следующий день.

Достоинства:
    Соответствует описанию, быстрый результат. Положил и жди. Отдирать только тяжело, но это мелочь.
    • Продавец  LikePrix

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мишоловки зі своєю задачею справляються. В перший же день піймалось в кладовці 6шт.
    Дякую.

• Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже ефективно справляється зі своєю задачею. За першу ніч зловила 9 мишок.

• Константин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

забійна штука – 4 миші за раз. Дякую продавцю та виробнику.

Достоинства:
    Все ок

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Выслали быстро. Товар соответствует описанию. Потестить ещё не пришлось - коты все порешали сами.

• Нина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Доброго вечора. Помітила в квартирі мишу. Тому замовила мишоловку. Наступного дня зранку товар уже очікував мене у відділенні Нової пошти. Мишоловка тиждень пустувала. Але сьогодні миша таки попалась! Дякую продавцю за гарний товар і швидку доставку

Достоинства:
    Мишоловка працює!
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  LikePrix

• Светлана С***

Все клас!
    Швидка доставка, добрий сервіс, а головне ці мишоловки реально оригінальні.

Ми брали для порівняння по 30 грн типу такі ж. По ним миша просто поїла та побігла далі.

На цих що тут придбали - дійсно є результат. Не заміна річ коли дома є тварини і нема можливості кидати оправу!

Достоинства:
    Результат
    • Продавец  LikePrix