Отзывы покупателей о Черенок лимона для прививки. Пандероза (Киевский крупноплодный)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

ам надо ОТдельно на лимон и на лайм

вот что я думал написать Замовляю у цього продавця вже вдруге. Минулого разу живці теж приїхали чудової якості, але, на жаль, через обставини не вдалося щеплення і вони пропали. і за війни

Цього разу замовив лимон та лайм. Упакували на чудово, доїхали швидко, виглядають свіжими та здоровими, листя зелене і міцне. Сподіваюся, тепер все вдасться. Дуже дякую за якісний товар, однозначно рекомендую!

Вже прищепив, чекаю коли зростуться.

но там есть Переваги , Недоліки и Коментар что тут написать ?

Достоинства:
    Свіжі та здорові живці, міцне зелене листя, відмінна якість, надійне пакування, швидка доставка.
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Я всё понимаю, все хотят денег, но ребята могли бы черенки потолще прислать. Один вроде ничего, но второй это жертва аборта.

• Продавец  Exotic Plants

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені товщиною одного з живців. Ми підбираємо матеріал згідно з характеристиками, вказаними в картці товару (діаметр 1–5 мм).

Зазвичай ми віддаємо перевагу активним верхівковим брунькам, оскільки вони швидше йдуть у ріст після щеплення. Надалі, якщо вам потрібні виключно товсті живці, просимо зазначати це під час оформлення замовлення — ми обов'язково повідомимо, чи зможемо виконати такий специфічний запит. Сподіваємося, результат щеплення вас порадує!

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Купила год назад. Лимон привился, но так и не зацвел, и даже не думает

Недостатки:
    Не цветет
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Засох на третій день, був заражений.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Якість нуль
  • Константин Б***

Супер все прийнялось )

Достоинства:
    Свіженьки ростки
  • Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Нехай мені Господь до може все зробити правильно . Другий раз замовляю і кожен раз дивуюся, які гарні привої ви висилаєте . Дякую, думаю на цей раз все вийде

Достоинства:
    Гігантська гілочка, запаковано герметично
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Отримав посилку, прийшов додому, відкрив – і був у ШОЦІ! Які ж прекрасні живці мені прислали! Дуже задоволений! Я очікував інше, а прийшло набагато краще. Задоволений покупкою, головне – правильно прищепити, щоб вони добре прижилися та росли далі.

Достоинства:
    прекрасні живці
    Недостатки:
    Єдине, що засмучує – погода за вікном: немає сонця, прохолодно. А так покупкою дуже задоволений!
  • Егор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Добрий день усім! У квітні замовляв дві гилочки. Прийшли гарно запаковані зі ставленням до діла. Довго не барився і прищипнув до лимончика з кісточки. Усе прижилося добре і ось одна гілочка вже цвісти захотіла! Мала ще, то я їй заборонив рішуче.) Підроста мандарин з кісточки, то хочу ще кумкват купити у Вас на прищеп. Дякую!

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Рослинки свіжі й бадьорі. Все супер

• Serhii
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

після замовлення прийшлося самому телефонувати двічі, щоб отримати його, після цього отримав свої живці на шостий день.

Достоинства:
    живці хороші(але ж потрібно дивитися результат після приживлення)
    Недостатки:
    сервіс з доставки
    • Продавец  Exotic Plants

Вітаю! Ви передзвонили самі, так як, не підіймали слухавку декілька днів. По телефону я попередила Вас, що живці ми відправляємо двічі на тиждень, тому наступна відправка була через два дні + доставка Новою поштою. Живці свіжізрізані та якісні. Бажаємо успіхів в щепленні.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Все супер) бистра відправка. Приємний продавець)

• Продавец  Exotic Plants

Добрий вечір! Щиро вдячні за приємний відгук!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Дякую за гарні живці, чекала щоб закріпити фото відгук, живець гарно привився на стовбур памело, пішов у ріст, дякую.

Достоинства:
    Свіжозрізані живці
    • Продавец  Exotic Plants

Добрий вечір! Радіємо Вашому успіху! Дякуємо за приємний відгук!

• Ruslan K***

Чудово

Дякуємо

• Світлана В***

Продавця рекомендую.

Достоинства:
    Щепу отримала швидко. Вона прийшла свіжа, жива, з листочками. Я відразу її щепила. Тепер чекаю результат. Дуже надіюсь, що придивитися!

Добрий день! Дякуємо

• Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Так выглядит черенок через месяц после прививки

• Продавец  Exotic Plants

Дякуємо за такий якісний відгук! Це дуже допоможе нашим покупцям.

Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Відмінно запаковано та доставлено в надійній термо тарі, продавець ввічливий, кваліфікований, знає свою справу, замовляв два черенки, надіслали три, дякую. Черенки з трьома, чотирма листочками, прищепив, надіюсь приживеться. Магазину процвітання, а команді вдалого бізнесу, здоров'я, а головне перемоги. Дякую, що в такий нелегкий час радуєте чудовими рослинами

Достоинства:
    Все на найвищому рівні
    Недостатки:
    Їх немає
    • Продавец  Exotic Plants

Доброго вечора, дякую Вам за дуже теплі та щирі слова в адресу нашого обслуговування та якості рослин. Будемо раді Вашим замовленням! Разом до Перемоги!

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Брав лимон на прищепу дуже задоволений , прийшли гілочки навіть з маленькими плодами лимона , вже все прижилося і свій цвіт дає. Продавця рекомендую. Дякую вам.

• Продавец  Exotic Plants

Доброго вечора, дякуємо за відгук!

• Юрій Ф***

Доброго дня, підкажіть як саме прищеплювали до стовбура чи накривали кульком, дуже вдячний за відповідь

• Углік С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

заказував щепці дуже добрі не в'ялі ,прищепив лимончики буду ждати результату,продавця рекомендую !

• Продавец  Exotic Plants

Дякуємо за приємний відгук і бажаємо найкращих результатів!

• Любомир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Живці лимона були прищеплені на стовбур лимонного дерева вирощеного з кісточки, добре прижилися, вже через півроку лимон зацвів.

Достоинства:
    Свіжозрізані живці лимона, якісна волога упаковка.
    • Продавец  Exotic Plants

Доброго вечора. Дякуємо за приємний відгук! Нехай радує якісними плодами. Вдалих покупок!

• Людмила Ч***
    Продавец: Exotic Plants

Продавець уточняв діаметр гілочки на прищепу і метод прищеплення. Все виконано професійно. Рекомендую.

Достоинства:
    Добре запаковано, свіжозрізана прищепа
    Недостатки:
    Невиявилось
    • Продавец  Exotic Plants

дякуємо за відгук