Отзывы покупателей о Топор-колун MasterTool GM 1000 г рукоятка 430 мм из твердого дерева (Арт.: 05-0131)
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: HQ-Box
Х.з. зачем я её купил, но прислали быстро
- Продавец HQ-Box
Дякуємо, Євгене, за ваш цікавий та чесний відгук! Раді, що доставка була швидкою, а сокира-колун знайшла свого власника. Нехай знадобиться в потрібний момент! Гарного дня!
- Михаил Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна сокира.
- Павел Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заточка «соу-соу» доробляв, вцілому розбив 10 пнів діаметром 35-40 см без напрягів, зломаних руківь і тд… в комплекті з робочими рукавицями ТОП
- Достоинства:
- Гарна геометрія руківʼя
- Недостатки:
- Погана фабрична заточка
- Десятник Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная ручка для небольших поленьев
- Достоинства:
- Острое
- Недостатки:
- Отличный топор
- VOVANCHIK2522Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подходит только для рубки небольших поленьев.
- Достоинства:
- Лёгкий! Но подходит для рубки небольших поленьев.
- Недостатки:
- ручка слабенькая! после первого полена расшаталась и приходилось постоянно подбивать, насаживать ручку.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал для рубки небольших поленьев,пока не пробовал.
- Достоинства:
- Длина ручки,материал ручки
- Недостатки:
- Пока не выявил
- МирославПродавец: Rozetka
Ручка погано тримається, і це при наявності двох клинів (трубкоподібних), вирішення проблеми або повністю замінити ручку з нормальними клинами або перед використанням замочувати в воді.
- Достоинства:
- Дешевий, зручний, свою функцію виконоє добре
- Недостатки:
- Дуже слабо тримається ручка
- МирославПродавец: Rozetka
Кілька днів назад купив на іншому сайті.Трошки розочарований по якості... але купуючи, знав що за такі гроші супер якості не отримаєш хоч незнав що проблема винекне відразу при першому ж використанні, може це лише у мене так попалося, як один з варіантів попався брак. Своїх грошей коштує бо дешевше вже нікуди за такий колун...А розочарувало саме погано зафіксована ручка, навіть при наявності двох круглоподібни металевих клинів, після кількох не дуже сильних ударів по пеньку помітив що колун на міліметр зтягнувся з ручки. Потрібно замочувати перед використанням, або зробити самому рукоятку з надійним деревяним клином. Можливо це проблена всіх виробників не тільки фірми Mastertool, але трошки неприємно що так відразу після покупки вже потрібно щось придумовувати самому як краще закріпити рукоятку або як я вже писав вище замочувати перед використанням, хоча ще не пробував замочувати, але думаю це буде ефективно, хоч для дерева це не найкращий варіант так як з часом воно почне прогнивати і в кінці кінців всеодно прийдеться замінювати рукоятку. Тому раджу подумати перед покупкою таких дешевих колунів чи сокир, чи не буде для вас проблемою якшо прийдеться замінювати рукоятку чи замочувати перед використанням. і ще забув додати що під краскою проявляється корозія, що свідчить про неправильне зберігання на складах заводу вже на півготової продукції, наносять краску прямо на поверхню вже зі слідами корозії.
- Достоинства:
- Ціна, зручно тримати, легкий.
- Недостатки:
- Рукоятка зтягується вже після кількох ударів...