- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Yogurt at home
Дякую продавцю, все добре, якісний товар.
Дякуємо Вам за відгук!
- EmeralddustОтзыв от покупателя. Продавец: Yogurt at home
Если делать на сельском молоке(настоящем прям от сельской коровы) и соблюдать температуры, то выходит стабильно правильный йогурт. Качество молока, а особенно температура, очень важны для правильного приготовления. Пробовал от этого производителя 6 разных видов и все понравились, и что удивило каждый действительно отличается друг от друга.
- Достоинства:
- Вкус, польза, цена, легкий способ приготовления.
- Недостатки:
- Не выявил.
- Продавец Yogurt at home
Дякуємо Вам за відгук та за високу оцінку!
- Dvv V***
Можете описать процес закваски. Я начинающий любитель.
- Ірина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Yogurt at home
Замовила закваску Наріне -30 шт, це 3 упаковки. Замовляю не вперше, раніше ніяких проблем з якістю не було. Тепер проблема є - не скисає від слова зовсім. На другу добу щось жидке та гірке. Спробувала 3 пакетики . Однаково не працюють всі. Телефон , вказаний на сайті Розетка як контактний продавця, не відповідає.
- Ірина Є***
До мого попереднього негативного відгуку - менеджер мені передзвонив, розібрався та запропонував безкоштовну заміну. В мене претензій до такої роботи немає, вважаю, що в цій ситуації продавець був на висоті.
- Продавец Yogurt at home
Дякуємо вам за відгук! Завжди намагаємося максимально відповідально відноситися до всіх питань, скраг та вирішувати їх :)
- Сергій Ю***
В мене була така ж сама проблема, вирішив цю проблему заміною молока, останній раз зробив з молокія, вийшло в рази краще.
- Лидия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Yogurt at home
- Достоинства:
- Отлично
Дякуємо Вам за відгук :)
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Yogurt at home
Чудова закваска, дуже ніжний смак виходить
- Продавец Yogurt at home
Дякуємо за відгук та за високу оцінку :)
- Сергеюс Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Yogurt at home
Краща закваска з асортименту vivo. Користуюсь вже багато років.
- Достоинства:
- Найкращій йогурт
- Продавец Yogurt at home
Дякуємо Вам за високу оцінку та відгук!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Yogurt at home
Замечательный продукт! Получается классический наринэ! Густой, однородный, слегка тянется, как ему и положено. Очень рекомендую! Особенно у кого маленькие детки, проблемы с органами пищеварения и после перенесенных вирусных заболеваний.
Дякуємо Вам за відгук :)