Отзывы покупателей о Набор для выращивания грибов белый шампиньон 3,6 кг

Оценка пользователей 4.55/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  позитивні – 68%, нейтральні – 14%, негативні – 18%
    Покупці в цілому задоволені грибним набором для вирощування шампіньйонів удома. Відзначають простоту використання, цікавість процесу та задовільну врожайність за належних умов. Основні плюси – легкість вирощування, пізнавальна цінність для дітей і приємний смак грибів. Однак є випадки невдалого вирощування (відсутність врожаю, поява мошок чи плісняви), що частіше пов’язують або з браком, або з порушенням умов догляду. Загалом продукт вважають хорошою ідеєю для подарунка та домашніх експериментів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Еліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Я купила 3 коробки грибів на подарунок рідним. Для них це виявилося дуже цікавим експериментом. Коли питалася щодо процесу вирощування, то переживала що нічого не проклюнеться, але на щастя, помилилася. Якщо робити все чітко по інструкції, не забувати поливати, тримати в комфортному для грибів приміщенні, то вийде отака краса. Вони неймовірно пахнуть. Я здивувалася побачивши їх здоровенний розмір.
    Найкраща реклама для бізнесу - це гарна репутація і якісний товар.

Достоинства:
    Великі гриби, чудово пахнуть
    • Продавец  KV Fashion

Дякуємо за розгорнутий відгук і бажаємо гарного врожаю :)

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Грибочки ростуть швидко, головне дотримуватись інструкції

Достоинства:
    Швидко ростуть
  • Галина П***

Задоволена результатом)

• Продавец  KV Fashion

Дякуємо за фото звіт. Дуже красиві :)

• Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Через 4 тижня після покупки почала збирати врожай)

Достоинства:
    Свіжіші, ніж в магазині. І ароматніші.
    • Продавец  KV Fashion

дякуємо, що поділились фотографіями :) Смачного )

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Отримала замовлення 10.02. Дотримувалась інструкції і ось вже чекаю перший урожай.

Достоинства:
    Цікаво спостерігати за ростом грибів
  • Ольга

Ростуть)))

Достоинства:
    Цікаво спостерігати за процесом
    Недостатки:
    Повільно спочатку
    • Ольга

Перший врожай 300 г

дякуємо за відгук :)

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Чудовий подарунок, неймовірні відчуття від першого врожаю. Захоплююче для дітей і тих, хто цікавиться природою. Швидко підійшла наступна партія після зняття першого врожаю.

Достоинства:
    Недорого, росли в кімнаті,
    Недостатки:
    Потрібен вузький температурний режим, від 16 до 20 градусів, не знаю як вплине опалення кімнати на процес росту печериць, можливо потрібно буде пошукати прохолодніше місце
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Наш урожай. Дуже потішив результатами, і ще продовжують рости

Достоинства:
    Рекомендуємо
  • Сергій

Данний набір замовили-продавець швидко відправив! Перший врожай 12шт на 600 гр

Достоинства:
    Набір простий в використанні ,а гриби молоденькі смачні в сирому вигляді на бутерброд!
    Недостатки:
    Ціна ,можна б дешевше
    • Продавец  KV Fashion

Хороший врожай, дякуємо за фото відгук:)

• Інна П***

Купували на подарунок. Всім задоволені! Збираємо 3 урожай

Достоинства:
    Шикарно на подарунок

Дякуємо за відгук!)

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Брала просто із цікавості. І набір працює! Робила все чітко по інструкції. Тримаю біля ванної кімнати. Сьогодні 15 день і вже такий результат

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Ще не знаю
  • Тарас Х***

Все ок!

• Анастасия Г***

Растут хорошо
    Первый сбор был 600 грамм
    Второй 400 грамм
    Вот жду третий, шапочки вылезли но начали темнеть и запах неприятный появился
    Покупала чисто ребёнку что посмотрела как оно и что
    Спасибо хоть за какой-то интересный опыт

• Станіслав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Таке питання,поки стоїть компост без покрову,уже тиждень, температура 19-21, під плівкою копится волога,тобто дрібний конденсат,але багатенько.Це нормально?Приміщення мае вологість,акваріумна кімната.Це повпливае?Дякую.

Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Не знаю в чому проблема, але набір що ми замовляли не виправдав очікувань. Все робилося чітко по інструкції, поливали по інструкції, тримали ідеальну температуру по інструкції. В результаті отримали в буквальному сенсі 1 гриб! Так, грунт обріс білими спорами чи як це називається і з'явилися білі цятки які по ідеї повинні були стати повноцінними грибами. Але цього не сталося, вже третій як не четвертий тиждень без змін взагалі при постійному догляду згідно інструкції. Сьогодні там завелися тучі мошкари, гадаю на цьому експеримент закінчено. Буду вважати що нам бракований набір попався, тому що робилося все по інструкції і я не думаю що всі позитивні відгуки це фейки. Трошки шкода часу.

• Продавец  KV Fashion

Доброго дня. Хочемо звернути Вашу увагу, що комахи справді можуть стати причиною того, що грибочки не виросли. Певні види комах можуть заразити грибниці. Комахи проникають в приміщення, заражають яйцями компост після чого грибниця перестає розмножуватись. Ви стверджуєте, що дуже ретельно читали інструкцію і робили все згідно неї. Проте,якби це було дійсно так, то Ви б прочитали пункт про боротьбу з комахами і постаралися їх позбутись, але легше написати гнівний коментар про те,що набір бракований. Нам прикро,що у Вас не виросли грибочки, проте ми не можемо впливати на переміщення комах...

• Дмитро

Провець, ваш сарказм в даному випадку не дуже доречний. Якщо б ви уважно читали мій відгук, то прочитали б що комахи зʼявилися тільки зараз. До цього їх не було і гриби не росли при ретельному догляді. Але звісно ж простіше віджартуватися і дискредитувати співрозмовника.

• Продавец  KV Fashion

Ми не віджартовуємось, а пишемо Вам, що не можемо повпливати на комах і їхнє переміщення у живій природі. Також не можемо вплинути на місце в якому Ви вирощуєте грибочки і не можемо знати чи будуть там комахи чи ні. Повторюємо,що комахи проникають в приміщення, заражають яйцями компост після чого грибниця перестає розмножуватись, через 3-4 тижні після зараження грунту із цих яєць зявляються комахи, тому Ви їх і бачите. Дійте згідно інструкції, там написано, що робити і як боротися з комахами. Позбудетесь паразитів, грибниця оновиться і є шанс,що почне плодоносити.

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Дуже дякую за швидку відправку, купувала це подрузі на подарунок, вона дуже задоволена

• Спишняк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

27 жовтня подарували дитині. 29 жовтня розпакували і сьогодні 17 листопада вже є ось такі грибочки.)
    Досить цікаво! Дитині дуже подобається.

Достоинства:
    Цікаво спонлядати з дитиною, як ростуть гриби
    • Продавец  KV Fashion

Дякуємо за відгук, гарного врожаю!

• Дмитро

Досить цікава штука)))
    Рекомендую...
    Не дорого і прикольно

Достоинства:
    Щось нове
  • Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Брав дві коробки. Місцезнаходження коробок було різне, але в обох випадках завелась мошка і гриби стали мати чорні плями.

Достоинства:
    Для дитини побавитись супер
    Недостатки:
    Заводиться мошка і з’являються чорні плями
    • Продавец  KV Fashion

Дякуємо за відгук. Грибні коробочки можуть ставати біологічним середовищем для проживання різних організмів, повпливати якось на це ми не можемо, це природа, прилетіла муха і вирішила,що їй комфортно буде жити разом з грибочками. Якщо зявляються мошки потрібно розвести легкий концентрат марганцівки і декілька раз на день кропити з розприскувача Ваш урожай. Старайтесь вирощувати гриби у ізольованих від комах приміщенннях, з москітними сітками, тоді дана проблема не буде виникати

• Яків
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

після 6 місяців у холодильнику (+2) живі, ростуть. Але більше 4-6 штук чогось не виходило ні раніше ні зараз

• Мних О***

Видимо им холодно

• Баламут А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Как для эксперимента очень неплохо. Грибы вкусные, в достаточном количестве чтобы распробовать.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Хороший набір! Гриби ростуть, крута технологія!

Достоинства:
    Здається так економніше і вигідніше вирощувати, ніж купувати в магазині!
  • Левченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Зібрали перший врожай, близько 400 грам. Важливо підтримувати невисокі температури(16-18), бо як вище,то псуються грибки. Думаю, навряд чи набір прямо окупиться в плюс, але насправді ціль була інша - дитині поспостерігати за ростом грибів

Достоинства:
    Хороший набір, важливі саме умови вирощування
    Недостатки:
    В самому наборі все добре
  • Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

СОБАЛ ДВА УРОЖАЯ ПО ( 500- 600ГРАММ) В МЕСЯЦ И ВСЕ, БОЛЬШЕ НЕ РАСТУТ, В ПРОДАЖЕ 0Т 60 ДО 90 ГРИВЕН ЗА КГ. ТАК ЧТО ПОКУПКОЙ НЕ ДОВОЛЕН......

• Продавец  KV Fashion

Доброго дня. Врожайність грибних культур,як і всіх інших рослин залежить від різних факторів - температурний режим,вологість,комахи та інші мікроорганізми. В ідеальних умовах дана коробка може плодоносити до шести разів протягом пів року. Але все залежить від багатьох факторів,які детально описані в інструкції. Якщо Ви надасте нам докази того,що Ви дотримувались всіх інструкцій, ми зрадістю відправимо Вам ще одну коробочку безкоштовно,так як ми впевнені в якості нашого товару та неодноразово,протягом багатьох років самостійно вирощували грибочки і інструкція була написана згідно нашого досвіду

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Вже грибочки підросли, то можу й відгук написати) Не скажу, що діяла прям по інструкції, бо полив інколи пропускала, але грибочки зійшли) Боялась, що крок в сторону і урожаю не буде, але виявилось все не так страшно і вони не надто примхливі.

Достоинства:
    Зрозуміла інструкція, мінімум зусиль
    Недостатки:
    Не помітила
  • Олександр Г***

Виросли

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Набір просто супер, все робили згідно інструкції грибочки з'явились

Достоинства:
    Цікаво спостерігати, гриби ростуть
    Недостатки:
    Не має
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Довольна как слон!)) 28.11 появились первые зачатки, сегодня 4.12 первый урожай. Выкрутила самые большие, меньших оставила подростать.Жду дальше))

Достоинства:
    Просто,быстро, интересно
    • Продавец  KV Fashion

Красиві і смачні мають бути:)

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Чекаємо 2 урожай. Сподіваємося буде не гірший.

• Продавец  KV Fashion

Дуже гарні грибочки, раді що получився гарний врожай:)

• Олександр П***

Недоліків немає

Достоинства:
    Товар прийшов за 2 дні, хороший продавець, оплатив зразу всю суму. Пройшло вже 5 днів грибниця вже побіліла буду вже кидати грунт далі буду дивись як будуть рости гриби
  • Сергей

Через 3 месяца начала появляться плесень,и мало грибов

Достоинства:
    Грибы есть
    Недостатки:
    Появилась плесень
    • Продавец  KV Fashion

Доброго дня. Пліснява появляється від недотримання правильної температури при вирощуванні грибочків. Потрібно чітко дотримуватись пунктів в інструкції,тоді буде все гаразд

• Константин П***

Где можно ознакомится с инструкцией? Может мне не подойдет климат

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Купила 2 коробки з звичайними, та королівськими шампиньонами 22.09.2022 року, сьогодні вже чітко видно грибочки!! ДЯКУЮ!!

Достоинства:
    Гриби ростуть
    • Продавец  KV Fashion

Раді, що все получилось:) гарного врожаю)

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Купував ще до війни . Встиг зібрати два вражаю . Сподобалось , гарна цяця )

Достоинства:
    Гриби ростуть )
  • Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Дякую, грибочки ростуть і ростуть)

• Продавец  KV Fashion

дякуємо за відгук) гарного врожаю Вам)

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Заказал сразу 2 коробки. Одна приехала уже с почти готовым компостом, вторая не так сильно, но тоже с прилично развитым. В результате землю засыпал на 3 день в одну коробку и дня через 3 - во вторую. Полив, контроль температуры (держу в подвале, там +19) - вот на фото результат в первой коробке спустя 2 недели после получения посылки. Размер на фото - порядка сантиметра, визуально наблюдаю 15-20 завязей гриба. Вторая коробка думаю даст тот же результат через несколько дней.

Достоинства:
    Быстрый результат
    Недостатки:
    Не замечено
    • Продавец  KV Fashion

Раді, що у Вас все получилось:) гарного врожаю

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion

Доброго дня) перший врожай зібрали, а потім з’явились мошки які пошкодили вражай. Все робили згідно інстукції. Яка причина появи мошок?

Достоинства:
    Замовили ще)
    • Продавец  KV Fashion

Мошки зявлються спонтанно, якщо вирощуєте грибочки на відкритому середовищі. Більш-менш ізольоване приміщення і москітна сітка мали б допомогти. Спрогнозувати переміщення мошок ми не можемо)