Отзывы покупателей о Брусья SAB паралетсы высокие устойчивые разборные 90см хайлетсы напольные черные

Оценка пользователей 4.34/5
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  75% позитивних, 20% нейтральних, 5% негативних.
    Користувачі в цілому позитивно оцінюють бруси, відзначаючи їхню стійкість, міцність та зручність для домашніх тренувань. Особливо цінується співвідношення ціни і якості, швидкість доставки та повна комплектація. Водночас, у відгуках часто піднімаються питання про незручності збірки, дрібні дефекти виробництва (нерівності, іноді брак деталей), відсутність гумових накладок для захисту підлоги і тонкий діаметр труби. Є зауваження щодо фарбування й упаковки, а також пропозиції вдосконалити конструкцію і комплектацію. Незважаючи на ці недоліки, більшість покупців рекомендують товар і лишаються задоволені покупкою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Р. В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Враження після перших днів використання і збірки. Загалом бруси, коли зібрані - стійкі, займатися зручно. Сама конструкція кривувата (різна відстань, відрізняється на сантиметр з різних сторін).
    Але збірка - дуже не продумана. Болти задовгі, а гайки закриті, щоб затягнути і бовтаються. Не вистачає розміру шайб з комплекту, щоб зажати, не дістає. Прийшлося шукати підкладки вдома додатково (гайки більшого розміру і відкриті підкладати)

Якщо самостійно не підкласти нічого мʼяке, то буде підлогу дряпатити. хотілося би бачити прорезинені ніжки, в наступних моделях, до того ж ковзає по подлозі, якщо немає килиму. Прийшлося шукати і приклеювати до ніжок матеріал.

Якість фарби. Фарба відносно легко залишає подрапини, наприклад, коли по підлозі під час збірки бруси притискаються (в місцях де руками беремося при віджиманнях), то залишаються подряпини.

Побажання до виробників - або відкриті гайки класти у комплект, або перевіряти довжину болтів (класти коротші), бо зібрати неможливо з тим що є і хиталося, поки не затиснули, підкладку зробивши. За збірку - мінус. За товар сам під час використання - плюс.

Шкода, що конструкція не дозволяє швидко змінити ширину або поставити складені брусі після тренувань біля стіни, щоб менше місця займали. Хотілося б бачити або якісь моделі варіанти трансформери складні, якщо це реально без втрати стійкості конструкції. Або інше кріплення, щоб затискати і швидко змінювати ширину. інакше треба кожен раз розкручувати.

Достоинства:
    Стійкі, зручні, висота брусів з запасом, оптимальна для мого зросту 176 см (підгинаючи ноги)
    Недостатки:
    основа всередині іржава, відсутні мʼякі підкладки під ніжки, болти задовгі, неможливість зібрати конструкцію з наявними комплектуючими, якісь фарби
  • Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

отже... тиждень-другий користуюсь... і все не так однозначно, як на перший погляд. Незважаючи на немалий набір мінусів (вони таки є), покупкою я майже задоволений, але ще і через те, що немає конкурентних варіантів за таку ціну, хоч ціна і немаленька.

Отже, пішли по мінусах, бо їх тут хоч ж... жуй, вибачьте.
    Картон для упаковки треба було б взяти щільніше все ж таки, бо цей задешевий та затонкий, як для такої ваги.
    Висота. Певне, виробнику треба 100% зазначити, що варіант на 70см, то дитячий розмір, бо при моєму зрості 165см, то мені і 90см мало і це об'єктивно. Я ще думав трохи зєкономити та купити 70см і хорошо, що все ж таки придушив свою жабу та взяв 90см. Не знаю як люди зрістом 170+ не чіркають підлогу, але виробнику треба 70см закинути і випускати 90 та 100+.
    Далі, це діаметр труби. 32 це замало і це "замало" відчуваеться одразу і нормально так давить в долоні і з цього випливає наступний мінус - це відсутність гріпів, накладок у комплекті, які б хоч трохи вирішували проблему замалого діаметру. Тому готуйте додаткових 200-600грн мінімум до придбання тих накладок або мостирьте колхоз з тряпок, щоб більш-менш комфортно було рукам.
    Також, конче необхідні якісь гумові прокладки, щоб нівелювати невеликі перепади поверхні підлоги, на якій буде стояти рама.
    Через всі ці зазначені мінуси випливає наступний - ціна, бо при такому наборі "економії" від виробника, 1700грн це перебор, але альтернативних пропозицій нема, тому він може собі це "дозволити".
    Плюси... ну, якість гарна, тут нічого не скажеш, подяка. Нарешті є можливість отримати у точці видачи Розетки. і все... мінуси, нажаль, превалюють, але як сказано, то в цій ниші нема конкурентних пропозицій, то "кушайте та не нийте", так би мовити...

Достоинства:
    тренажер вдома, якісно виконан
    Недостатки:
    ціна, діаметр труби, відсутність гріпів, висота
  • Лебединский А***

Якісні бруси, швидка доставка

• Виталий С***

Все супер

Достоинства:
    Стійкі, легко збираються, можна додати висоту поставивши на щось
  • Валентин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Мой вес 86-90кг , брусья выполняют свои функции, доставили на обычное отделение новой почты. Рекомендую

Достоинства:
    Можно заказать на обычное отделение новой почты, легко собирать.
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  SAB-production

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що бруси відповідають вашим очікуванням і з доставкою все було зручно. Бажаємо вам ефективних тренувань!

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Оперативно обработали заказ, хорошее исполнение с учётом соотношения цена-качество.

• Продавец  SAB-production

Спасибо за отзыв. Пользуйтесь с удовольствием!

• антон Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

дуже приємно коли дійсність перевершує очікування - це саме такий випадок : зранку зв"язалися і ввечері вже надіслали новою поштою (усе гарне запаковано). сама конструкція виглядає досить надійною і покрашена порошковю матовою фарбою. діаметр мені підходе- достатній - аби був більший то це суттєво би збільшило і вагу. окремо хочу відмітити висоту бо на мій зріст(187) - 70 ти сантиметрові - це недостатньо для багатьох вправ, а 90 - саме те що треба - і такої висоти щось знайти майже нереально . і звісно просто чудове співвідношення вартості до якості ! тож дуже раджу !

Достоинства:
    Висота, якість, швидкість і якість сервісу! ціна у порівнянні з якістю .
    Недостатки:
    нема
  • Костянтин Б***

Все чудово

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Завжди дивуюсь "економності" виробників. Невже буде так дорого покласти в комплект додатково по одній гайці, шайбі і болту? У мене комплектна гайка взагалі була без внутрішньої різьби, і тому добавилось завдання їхати в магазин її купувати. Також як відмічали у відгуках-основа всередині іржава.

Достоинства:
    Досить стійки
    Недостатки:
    Проблеми з якістю кріплення
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Повністю задоволений покупкою, особлива подяка за упаковку, розпаковував хвилин 30, зібрав за 5

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Ніжки при повній постановці стоять не паралельно одна одній, але це ніяк не заважає виконувати вправи в повному обсязі
  • Сергей С***

Хороші,як за свою ціну.

Достоинства:
    Виконують поставлені задачі
    Недостатки:
    Внутрі не крашені
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Пришли брусья в полном комплекте,даже одна лишняя шайба. Покрашено хорошо,вроде даже это Раптор(молотковая) краска,которая не царапается. Видел выше пишут что они "кривые" предлагал убедиться в том что это не ваши руки "кривые", ну и проверьте везде ли вы прикрутили паралельно. Инструкция для сборки тоже не нужна тут и ребенок разберётся.
    Хочу сказать спасибо за такую упаковку, распаковывал дольше чем собирал,но я рад покупке,большое спасибо!

Достоинства:
    Цвет, прочность.
  • Сергей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Брусья хорошие, всем доволен.

Недостатки:
    Нету
  • Даниїл Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Норм бруса. Трохи криві, але це не заважає нормованому тренуванню з доп. вагою.

Достоинства:
    130 кг тримають, займатися можна.
    Недостатки:
    Трохи криві.
  • Николай К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Для дому ідеальний варіант. Легко збирати, але краще мати свій ключ на 13, щоб фіксувати гайку. Єдиний нюанс - попався один бракований болт(збита різьба), дрібниця, але не приємно, довелося шукати заміну.

Достоинства:
    Зручні, легко збираются, невелика вага.
    Недостатки:
    Попався бракований болт.
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Підставка потрібна, 90 все таки малувато. В цілому все гуд!

• Павлов Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Доброго дня! Вдячний за якість, міцність конструкції, фарбування. Класний тренажер для дому - бруса, горизонтальні підтягування, для дітей класичні підтягування та багато іншого. Як зібрали вертикальні труби були трохи не паралельні, але це не проблема розтягнули і виправили.

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Користуюся півроку, без нарікань.

Достоинства:
    ціна/якість, зручна конструкція (не хитаються)
  • Анатолій Х***

Криві

Недостатки:
    Криві
  • Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Можно спокойно заниматься. Могут слегка шататься и скользить при выполнении некоторых упражнений, но в целом это не мешает тренироваться.

Достоинства:
    Устойчивые.
    Недостатки:
    Нет инструкции по сборке, слегка кривые.
  • максим ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Допускаю, что мог неправильно собрать

Достоинства:
    Легкие брусья красивого цвета
    Недостатки:
    брусья немного кривые
  • Олександр Д***

Супер!

Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Чудові бруси. На мій ріст 175 ідеальні. Корстуюсь рівно рік часу. Все чудово. Легко розбирати, складати. Нічого не стерлось. Фарба в декількох місцях була стерта зі старту, але це мені не мішає.
    Коли не займаюсь на них зручно сушити речі ))

Достоинства:
    Стійкість, міцність, варіантивність, покриття приємне на дотик.
  • Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Недостатков пока не нашёл, радует наличие шестигранника

• Сергій К***

Також поклали шестиграний ключ.Приємно

Достоинства:
    Крепкая конструкция. Також гарно запаковано.
  • Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Брусья очень классные, отправили сразу в день заказа, забрал на следующий день утром. Брусья целые не побитые, все болтики и гайки с ключиком были в комплекте. Продавца рекомендую!

Достоинства:
    Разборные. Разобрал, закинул в машину и поехал)

Спасибо за отзыв.
      Приятного пользования.

• Вячеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Доволі непоганий снаряд. Є невеличкі моменти при зварці (нерівно приварені кутки жорсткості), та наче це не впливає на конструкцію, поки все ок.

Єдине що бентежить,- діаметр труби. Може в мене руки не такі, але для мене труба затонка. Шукав в інтернеті якісь накладки, але знайшов тіки тонкі обмотки для турника.

Може підкажете якийсь варіант де можна дістати якісь гумові наклакдки чи обмотки для збільшення диаметру?

Достоинства:
    На вигляд є питання, але досить надійні. Видно що не заводська збірка.
    Труба пофарбована у термо печі, що є добре.
    Недостатки:
    Затонка труба, як на мене. Без рукавиць боляче триматись.
    • Продавец  SAB-production

На жаль із накладками не підкажемо нічого

• Антон Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Сначала пошли в Днепр вместо моего города, пришли, ранее заказывал было матовое покрытие, сейчас глянцевое, плюс криво спаяны, шатаются.

Достоинства:
    Хотелось бы.
    Недостатки:
    Полно
  • Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Получил посылку. Всё как и должно было быть. + Приятный бонус это шестиграник дали в комплекте. Мелочь а приятно

Достоинства:
    Все круто
  • Роман Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Товар гарний, швидко доставили, швидко звязалися зі мною та навіть весь комплект отримав. Дякую

Достоинства:
    Швидка доставка, та повний комплект
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Назар

Підкажіть будь ласка, стійкий? Прес качати зручно? Чи можна впасти?
      Дякую.

• Роман Ч***

Хайлатси досить стійкі. В пасти з них майже неможливо( вони в мене вже 1 місяці і я ще нападав з них ні разу) ну і прес досить удобно качати тому що вони високі

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Не повний комплект який зазначений в описі

Достоинства:
    Не встиг ознайомитися
    Недостатки:
    Відсутні болти та гайки
  • Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAB-production

Якість відмінна, гарне покриття, не слизьке, і найголовніше рівні! Дуже швидко доставили

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Назар

Доброго дня, стійкий? Міцний? Були нюанси?

• Яна Х***

Отправлен не тот товар!