Отзывы покупателей о Премиум кофе зерновой Gorilla's coffee Light 100% Arabica Bourbon (Specialty) 250 грамм
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 250
Продавець чудовий, кава прийшла швидко, дякую за подарунок)
Як на мене кава має яскравий кислотний смак - хто таке любить - кайфоне.
Але нажаль не моє(
А так все чудово.- Достоинства:
- Цікава кава
- Недостатки:
- Як на мене кислотна
Доброго дня, Віталій.
Дякуємо за Ваш відгук!
Ця кава дійсно має яскраву кислотність.
У нашому асортименті є кава з 4 ступенями обсмаження — Light, Medium, Medium Dark та Dark.
Набільш вірогідно, Вам сподабається кава обжарки Medium Dark, вона має в основному шоколадні та карамельни ноти.
Дякуємо, що обрали нас!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 250
Смачна кава. М'який смак, делікатний і ніжний аромат. Зернята світлі, рівномірної обсмажки.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец Колесо Африки
Дякуємо) всі обсмаження неймовірні
- Бардык В***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 500
Поки що дуже сподобалося, другий раз беру. Хоча як на мене забагато сторонніх ароматів, хочеться трошки позбавити. Але не кислить і не гірчить, в машинці делонгі довго підбирала каву під м'який але ароматний не водянистий латте - ця кава поки що найкраща. Смак насичений, але доволі ніжний.
Шукаю чим трішки розбавити щоб пом'якшити і буде ідеально тоді- Продавец Колесо Африки
Дякуємо)
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 500
Необычно мелкие зерна равномерной светлой обжарки ,кислинка ,шоколадный привкус
Дякуємо)
- Кирик Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 250
Єдиний плюс - не пережарена, а так - очікування кава не виправдала, кава як кава. Більше експериментувати не буду із країнами походження, складом і обсмаженням. За таку ціну є справді кращі варіанти.
- Достоинства:
- Зерна кави однорідні, легке обсмаження.
- Недостатки:
- Висока ціна за смак кави.
Не выражена
- Продавец Колесо Африки
Доброго дня. дякуємо за відгук та співчуваємо, що ви не розібралися в нашому продукті. "Справді кращі варіанти" це знову таки зелене зерно з домішками ароматизаторів, яке обсмажене в напівтехнологічних умовах десь під містом. Ми імпортуємо справжній чистий екологічно та технологічно виготовлений продукт, якій крім Вас ніхто не торкається. Це приблизно як корм для котів, який нашпиговали смаками без яких кіт вже не може жити через тиждень вживання.
На власному здоров'ї економити не слід.
Гарної вам кави)
- Сацук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 500
Доволі непогана кава за свою ціну, можу радити)
- Достоинства:
- Приємний смак, помірна ціна
Гармоничный
Умеренная
Дякуэмо
- Касьян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 500
Покупала этот кофе впервые. Светлая обжарка, зерна не крупные, но целые и одного размера. Вкус и цвет готового кофе для меня необычный. Не годится, на мой взгляд, для заваривания в гейзерной кофеварке. В целом моя оценка 4 звезды.
- Достоинства:
- Степень обжарки
Умеренная
- Продавец Kalipso Africa
Добрый день. Спасибо, Галина, за отзыв. Конечно, прожарка Light не очень раскрывается в гейзере, поэтому у нас есть 3 другие прожарки специально для того, чтоб Вы смогли подобрать оптимальный вариант для Вашего вкуса. Заказывайте у нас прожарки Medium, Medium Dark, Dark и наслаждайтесь одним из лучших кофе в Украине)
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 500
Дуже сподобалось
- Продавец Kalipso Africa
Дякуємо. Та чекаємо на наступні замовлення)
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 500
Якісна зернова кава, гарне пакування, швидка доставка. Рекомендую каву і продавця
- Достоинства:
- Преміум арабіка легкого обсмаження з квітковими та вишневими нотками за доступною ціною
- Недостатки:
- Не знайшов
Богатый
- Продавец Kalipso Africa
Дякуємо. Та чекаємо на наступні замовлення)
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Колесо Африки. Общий вес: 250
- Продавец Kalipso Africa
Спасибо за Ваше доверие!)