- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Хороша якість
- Продавец HappyLife
Доброго дня Віталій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Міні парник UNI з агроволокна на 6 м. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дякую парник гарний стан ідеальний,але доставка дуже завищена: замість 580гр заплатив 752гр , більше новою поштою користуватися не буду.Нова пошта перепаковуе посилку щоб збільшити вагу моя помилка вийшла 15.15кг.
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Нова пошта
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Замовив мініпарник (SUN 3233) вартістю 565. Хочу попередити, що при замовленні запитав у продавця звичайні затрати на 2,5 кг. доставки НОВОЮ ПОШТОЮ. Відповідь 70 грн.
Не ПОГОДЖУЙТЕСЬ НА ПОСЛУГИ НОВОЇ ПОШТИ - Дуже дорого (взяли як за доставку шифонера 238 {двісті тридцять вісім} гривень). Це не дуже порядний ПЕРЕВІЗНИК.- Достоинства:
- Парник чудовий
- Недостатки:
- Продавець не володіє інформацією з тарифами перевізників, але впевненно рекомендує (нову пошту).
- Ростислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все ок
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Товар супер, плотний хороший!
- Продавец HappyLife
Іванна, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Хороший якісний матерал, уже викоритовую я задоволена просто супер!
- Продавец HappyLife
Софія, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Чудова теплиця!
- Достоинства:
- Все якісне, відповідає ціні.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец HappyLife
Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.
- Людмила М***
Доброго вечора, поділіться досвідом, чи досі користуєтеся парником, якщо ні, то скільки сезонів
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Качественый парник на дачу самое то чно нужно
- Продавец HappyLife
Добрий день, Юлія! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.