- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Купував для клавіатури на ноутбук, я дуже задоволений, адже відправили товар дуже швидко та якість наклейок мене приємно вразила, придбав лише наклейки а в подарунок поклали пінцет, рекомендую
- Достоинства:
- Швидкість доставки, якійсь товару, сервіс, доступна ціна
- Продавец KLStickers
Як же приємно отртмувати відгуки і високі оцінки. Дякуємо!)
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Хороші наліпочки, як раз наліпили на 2 ноутбуки, органічно виглядають, міцно тримаються.
- Достоинства:
- Маленькі, добре видно літери.
- Продавец KLStickers
Білі символи добре видно на темній клавіатурі, а блакитні - універсальні. 2 в 1 виходить)
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Наліпки норм, як у використанні покаже час. Окремо хочу відзначити продавця, молодці! Навіть коли доставка Розетки затримала, то все зʼясували, прискорили, мені написали, 20 разів перепровірили. Здавалося б наклейка за 200 грн., а відношення до роботи - безцінне. Бажаю вам успіхів і процвітання!
- Достоинства:
- Товар відповідає заявленій якості
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец KLStickers
Дякуємо за відгук! До всіх замовлень відносимось однаково, незалежно від суми. Це база для адекватного продавця. До речі, на наклейки на всякий випадок діє гарантія від нашого магазину.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Маленькі наклейки ідеально наклеілись в куточок клавіш.
- Достоинства:
- Все чудово
- Руслана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Все чудово.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
В пакунку укрпошти окрім пінцету і шматочка картинки від нової пошти більше нічого не було. Обурений.
- Достоинства:
- Пінцет гарний
- Недостатки:
- Наліпок немає
- Продавец KLStickers
Дивно, ми спілкуємося з отримувачем з приводу цієї ситуації, а ви, замовник, паралельно залишаєте цей відгук... Для початку, ви могли перевірити пакунок на пошті і, якщо б там не було наклейки, просто відмовитись. А наклейка там була, тому що процес пакування проходить так: спочатку ми знаходимо зі всіх наліпок ту, яку ви замовили, потім підбираємо під її розмір картонку, щоб вона не пом'ялася під час транспортування, а потім вже додаємо пінцетик в подарунок, щоб вам було зручно клеїти. Тобто, без наклейки процес не відбувається. Які ситуації рідко, але трапляються: 1) наклейка прилипла до внутрішньої сторони пакетика (бувало клієнти діставали пакунок вже зі смітника і знаходили там наліпку); 2) наліпка така тоненька і маленька, що могла випасти під час відкривання пакета (були випадки, що випадала навіть на пошті, при огляду посилки). Ну і відгук ви пишете через 9 днів після отримання посилки... Ми спілкуємося з отримувачем, вона зрозуміла можливі ситуації, спробує пошукати ще раз наліпку, каже, що пакетик не викинули ще. Якщо не знайде (а в 99% знаходять), підемо їй на зустріч і відправимо нову. Але ж зрозумійте, як це виглядає з нашої сторони. Ми відправили товар, ви не перевірили посилку на пошті і більше ніж через тиждень пишете, що її там немає. Це неможливо доказати. А взагалі, краще спочатку зв'язатися з магазином, як ваш отримувач зробив, а потім вже вирішити, писати чи не писати відгук, який не несе жодної інформації про якість наклейок. Не хвилюйтеся, все буде ок!)
- Андрій М***
Вибачаюся, дійсно отримувач знайшов наліпки, трошки складно коли замовляєш не собі. Ще раз вибачте
- Продавец KLStickers
Ага, супер!) Звертайтеся, ми на зв'язку.
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Не ожидал, что наклейки окажутся такими маленькими, но это оказалось очень удобно: прилепил в уголок клавиши и пользуйся на здоровье.
- Достоинства:
- Буквы в двух цветах.
- КАТЕРИНА Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
дуже потрібна річ, хто пише словацькою! дякую
- Достоинства:
- швидко,+ще й пінцет
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Швидко зв'язалися, на наступний день відправили
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
- жодних претензій
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: KLStickers
Заказ отримали швидко. Якість товару влаштовує.