- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Все чудово, гарно підходить для великої кількості прав, користуюсь більше років, нарікань до стану немає
- Продавец Wealis Shop
Щиро дякуємо за детальний відгук. Бажаємо продуктивних тренувань!
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Пишу відгук вже після деякого часу експлуатації. До цього займалася з тренером в спортзалі. Тепер маю можливість займатися вдома. Закріпити легко можна самостійно, якість відмінна, без сторонніх запахів. Виглядає достойно. Дякую.
Слава ЗСУ!!!- Достоинства:
- З trx можна тренуватися де завгодно
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, Анна. Дякуємо за ваш відгук! Героям Слава!!!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Якість гарна
- Недостатки:
- Довго чекали. Тиждень
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за ваш відгук!
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Дуже швидко відправили. Якість товару на вищому рівні. Я дуже задоволена. Є всі необхідні кріплення, що займатися де завгодно.
- Достоинства:
- Відмінна якість
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за ваш відгук!
- Алла Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Купляла чоловіку на подарунок, бо є проблеми з спиною. Треба займатись м'язами кожного дня. Не пошкодувала, бо він оцінив з вдячністю. Займається вдома, але класно тим, що можна брати у відпустку або у відрядження. Підходить скрізь: в хаті і на вулиці. Пропрацьовувати можна всі групи м'язів. Дуже багато вправ в інтернеті. Тому моя оцінка 10 з 10
- Достоинства:
- Міцьні, компактні, зрозумілі
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, Алла. Дякуємо за ваш відгук!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Комплектація повна, якість самих петель і кріплень на висоті! Рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Якість і функціонал
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня Ірина. Дякуємо за ваш відгук!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Отличное качество
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Чомусь при спробі перевірити код на офіційному сайті, сайт пише що продукт не оригінальний. Але вважаючи що ми не в США це не має значення, бо можу сказати по якості і вигляду що продукт 100% оригінальний.
Напевно, тому він і коштує 1995 гривень не 10000 як на сайті :) кому так важливо зареєструвати код можете, замовити за 10к.
Про якість - вона відмінна, усе міцне, гарно запаковано, комплект повний та оригінальний. З регулюванням проблем немає.
Найкраща покупка для домашніх занять спортом.- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, Тимофій, дякуємо за ваш відгук! Вам бажаємо продуктивних тренувань!
Щодо петель, товар оригінальний, ціна знижена, тому що, не додаємо ліцензійний ключ, за допомогою якого можна зареєструватись на офіційному сайті та отримати доступ до бази тренувань та річну підписку. Так все вірно якщо є потреба ключ доступ можна замовити на сайті за додаткову оплату. Тому тут ви абсолютно вірно у відгуку це відмітили.
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
TRX дуже якісний. До цього колись купив дешевий аналог і дуже пожалкував , закинувши такий цікавий напрямок.
Стропи , петлі , карабіни мають значний запас міцності. Прям відчувається добротна річ. Дякую. На ютубі є гарні відео по настройці петель і базовим поняттям.- Достоинства:
- Якість , надійність
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня Святослав, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Все супер, покупкою задоволен, мінус це робота укрпошти, 7 днів доставки (загубили на сортирувальному центрі пакунок), не дозволила зробити подарунок до дня народження дитини.
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Недостатки:
- Доставка укрпоштою.
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. Щіро співчуваємо, що склалась така неприємна ситуація з укрпоштою. Бажаємо продуктивних тренувань.
- Лилия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Рік назад купила петлі, в подарунок йшов рік занять безкоштовно, я використала сертифікат і тепер у мене намагаються списати кошти, хоча підписку я відмінила. Мої звернення до служби підтримки на сайті ігнорують і кожного дня намагаються списати 40 доларів. Це жах, за це не рокомендую. Думала серйозна фірма а по факту шарашка якась, діють як інтернет-шахраї.
- Достоинства:
- Дієво
- Недостатки:
- НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ СЕРТИФІКАТ ПІДПИСКИ НА РІК
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, дякуємо за відгук, ми продаємо тільки тренажер, ми в подарунок до петель нічого не надаємо, нажаль ми не можемо відповідати за акції або пропозиції на тренування на які Ви підписалися
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Півроку використання. Нарікань немає. Особливо порадувало двірне кріплення. При правильному розташуванні (не пробував неправильне :) ), тобто з внутрішнього боку дверей, щоб двері впиралися по всі рамі, а не тримали замком, витримує повну вагу, що в моєму випадку 95 кг.
Центральний карабін НЕ має тенденції до розгинання (постійної деформації). Рамки, що регулюють довжину лямок, не прослизають під навантаженням. Ручки покриті гумою та рифлені, з потних рук не вислизають.
Дуже компактний набір, він всюди зі мною їздить. В стандартному мішечку не тримається ключ (шестигранник) для карабіна, бо мішечок зроблений з сітки. Хоча не побачив навіщо карабін затягувати. Там і так є замок, коли він повністю закритий.- Достоинства:
- Якість виконання та матеріалів. Зручність використання
- Недостатки:
- Ключ (шестигранник) випадає зі стандартного мішечка
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Стропы качественные, сшито отлично. Фурнитура, карабины по ходу выдержат слона.
Посмотрим как будет дальше в эксплуатации.- Достоинства:
- Визуально выгдядит очень добротно и качественно!
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop
Отличный TRX, тренер одобрил. Заниматься с ним - так же, как в зале с оригинальным, разницы не ощущаю.
Заказ доставлен быстро, хорошо упакован, без повреждений. Магазином и товаром очень довольна, спасибо.- Достоинства:
- Качество, компактность, удобство использования.