- Фарид М***Отзыв от покупателя. Продавец: EleHome. Номинальный ток: 16
Весь щиток собрал из этой серии. Доволен всем.
- Євгеній Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 20
Встановив на заміну радянським, котрі вже здали свої позиції. Працюють. Самовільно не вимикаються. Минулі пропрацювали 35 років. Подивимось, скільки пропрацюють ці :)
- Достоинства:
- Класно виглядать. Чисто, охайно
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДякуємо за Ваш вибір та відгук!
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 32
Працює, більш кращий ніж дешева серія, клема нажаль одна і сама, але є різниця
- Достоинства:
- працює як потрібно
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 16
Надійшли без упаковки. В так начебто нормально.
- Недостатки:
- Без упаковки
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 10
поправте в описі розмір по висоті , у Вас вказано 81мм , правильний розмір 85 мм ссылка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, інформацію на сайті виправили.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 32
Прислали використаний автомат. Без коробки просто загорнутий плівкою. На контактах сліди використання. Брудний. Rozetka, ви куди розвиваєтеся, вверх чи вниз?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не новий
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 63
В приципі нормальний автоматом. Єдине що видають без пакування, і на автаматі вже є сліди потертостей, таке враження що їх десь купкою зберігають.
- Достоинства:
- Автомат відомого бренда
- Недостатки:
- Видають без пакування
Представник постачальникаДоброго дня. Ми вдячні Вам за довіру. Нам дуже шкода, що сталась подібна ситуація і ми докладемо всіх зусиль для виправлення подібних ситуацій в майбутньому.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 25
Компанія в якій працюю, в свою чергу, співпрацює зі Schneider Electric, тому знаю цю продукцію, як надійну. Зовнішній вигляд привабливий, для мене має значення. Чому обрав найдорожчий варіант серед можливих, сам не знаю))
- Достоинства:
- Надійний виробник
- Недостатки:
- Надіюсь, що не побачу в процесі експлуатації
Представник постачальникаДякуємо Вам за ваш вибір. Хочемо зазначити, що даний апарат відповідає найвищим стнадартам якості і дозволяє власнику розширити свої можливості.
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальный ток: 16
Придбав 4 штуки. Приємлива ціна та надійність. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість.